BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Piękny początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jeszcze tylko 2 tygodnie!! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja bym w nim spał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jeszcze tylko 2 tygodnie!!Nic tylko "Fanatyk" albo plan z filmu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja bym w nim spał Lepiej wody do jadalni nalać i można pływać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Matiz992 nie No rozwaliłeś system !!!!! Leżę i płacze ze śmiechu ;)a ja myślałem, że fanatyk wędkarstwa to tylko satyra była Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Matiz992 nie No rozwaliłeś system !!!!! Leżę i płacze ze śmiechu ;)a ja myślałem, że fanatyk wędkarstwa to tylko satyra była Tapatalkniete z iPhone 7 Pamiętaj, że w każdej nawet najgłupszej historii jest ziarenko prawdy Ps. rozkładałem pontony w pokoju zanim stało się to modne, poniżej zdjęcie sprzed 3 czy 4 lat Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Matiz992 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Mateusz , ale cóż znaczy to modernistyczne nad wyraz zdjęcie z panelami i sidingiem w tle wobec tej krakowskiej nieomal salonki stacjonarnej , którą możemy podziwiać wraz z dywanem - bezcenne ... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez malinabar 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jest można działać Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dziś pierwsze próby castingowego rzemiosła za mną . Całkiem nowa metoda . Nowy sprzęt i powiem, że póki co jest MEEEGA Mam nadzieje, że jak woby uzbroje w kotwice to i wyniki przyjdą . Dziś wypad rozpoznawczo szkoleniowy . Daiwa Tatula 100 HL / Gawas conquer GB120x-j62 plecionka varivas avani casting PE . Tapatalkniete z iPhone 7Znam ten blank he he, a nawet ten kijek.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Znam ten blank he he, a nawet ten kijek.Powodzenia Ten kijek ? A to skałek robił komuś identyczny ? Czy mój widziałeś ? Bo ze blank znasz to wiem bo tobie robił chyba o jedno oczko słabszy ? Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Też się pochwalę, przedstawiam mój Daiwa Team Przepraszam za jakość zdjęcia, fotografowałem na szybko klapiem Kubota 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zacny Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Niepozorny wirus UL cast, zbiera swoje żniwo https://pl.aliexpress.com/item/Tsurinoya-1-89-m-UL-Dzia-ania-Szybka-0-6-8g-2-Sek-Castingowe-W-dkarstwo/32849751084.html BOB1, dlaczego?! Dlaczego wklejasz linki, które ułatwiają mi zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wybacz Poprosić moda o usunięcie? ... właściwie nie ma po co bo rozumiem, że już za późno?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Za późno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) https://ibb.co/g4vChS U mnie taka nowa zabawka na sezon szczupakowy Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez Kejkosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Niepozorny wirus UL cast, zbiera swoje żniwo _IGP3685a.jpg _IGP3690a.jpg _IGP3697a.jpg _IGP3698a.jpg https://pl.aliexpress.com/item/Tsurinoya-1-89-m-UL-Dzia-ania-Szybka-0-6-8g-2-Sek-Castingowe-W-dkarstwo/32849751084.htmlBardzo zachęcający, ale ja poczekam gdy ukaże się coś w wersji jednoskładowej, ostatnio zakochałem się w pracy jednoskładów i zmierzam właśnie w tym kierunku z wymianą sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Bardzo zachęcający, ale ja poczekam gdy ukaże się coś w wersji jednoskładowej, ostatnio zakochałem się w pracy jednoskładów i zmierzam właśnie w tym kierunku z wymianą sprzętu.U mnie tylko 2 jednoskłady, reszta że względu na pomysły Córci to 2 lub 4-składy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 U mnie jedno składy to absolutna przewaga. Wobec chńskich UL stosuję taryfę ulgową a w praktyce nad wodą bardzo szybko nie pamiętam, że to dwa połączone kawałki (no i dwa składy mam w poważnych kijach, zakupionych ostatnio z powodu lotu samolotem na rybki w czerwcu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dostałem wczoraj na imieniny od koleżeństwa w pracy...skąd oni to wiedzą?! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dziś przyjechała do mnie Francuska drużyna.. od @sebek7575 (nóweczki) oraz dwa rodzynki ABU 654 i Ryobi Techno.. Zasilą moją pokaźną kolekcję Old Scholl.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dostałem wczoraj na imieniny od koleżeństwa w pracy...skąd oni to wiedzą?! Masz spostrzegawczych i inteligentnych współpracowników... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zastanawiam się nawet, czy to nie jest przypadkiem jakieś lizusostwo ...ze strony podwładnych?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi