Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Matiz992 nie No rozwaliłeś system !!!!! Leżę i płacze ze śmiechu ;)a ja myślałem, że fanatyk wędkarstwa to tylko satyra była :)

Tapatalkniete z iPhone 7

Pamiętaj, że w każdej nawet najgłupszej historii jest ziarenko prawdy :P

Ps. rozkładałem pontony w pokoju zanim stało się to modne, poniżej zdjęcie sprzed 3 czy 4 lat :D

post-53258-0-99083800-1523900676_thumb.jpg

Edytowane przez Matiz992
  • Like 9

Mateusz , ale cóż znaczy to modernistyczne nad wyraz zdjęcie z panelami i sidingiem w tle wobec tej krakowskiej nieomal salonki stacjonarnej , którą możemy podziwiać wraz z dywanem - bezcenne  ;)  :D ...

Edytowane przez malinabar
  • Like 11

d3fd151a4f5740d8fe2a38e833010af9.jpgea2a6dc7005eaa1a7e90b2a5390fc345.jpgb93fcb17b3e8f36f7c205e979c87b0c1.jpg

Dziś pierwsze próby castingowego rzemiosła za mną . Całkiem nowa metoda . Nowy sprzęt i powiem, że póki co jest MEEEGA :) Mam nadzieje, że jak woby uzbroje w kotwice to i wyniki przyjdą . Dziś wypad rozpoznawczo szkoleniowy .

Daiwa Tatula 100 HL / Gawas conquer GB120x-j62 plecionka varivas avani casting PE .

Tapatalkniete z iPhone 7

Znam ten blank he he, a nawet ten kijek.

Powodzenia :)

Bardzo zachęcający, ale ja poczekam gdy ukaże się coś w wersji jednoskładowej, ostatnio zakochałem się w pracy jednoskładów i zmierzam właśnie w tym kierunku z wymianą sprzętu.

• Like 1

Bardzo zachęcający, ale ja poczekam gdy ukaże się coś w wersji jednoskładowej, ostatnio zakochałem się w pracy jednoskładów i zmierzam właśnie w tym kierunku z wymianą sprzętu.

U mnie tylko 2 jednoskłady, reszta że względu na pomysły Córci to 2 lub 4-składy.

U mnie jedno składy to absolutna przewaga. Wobec chńskich UL stosuję taryfę ulgową a w praktyce nad wodą bardzo szybko nie pamiętam, że to dwa połączone kawałki (no i dwa składy mam w poważnych kijach, zakupionych ostatnio z powodu lotu samolotem na rybki w czerwcu ;) )