SlawekNikt Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Zastanawiam się nawet, czy to nie jest przypadkiem jakieś lizusostwo ...ze strony podwładnych?! A może ścianki i uchwyt posmarowane pierwiastkiem na czasie ... Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 To i ja się pochwalę .Zakupiony niedawno z MU665 .O ile Mu665 jest ogólnie znane i nie ma się czym chwalić .To modelem Shimano w takim stanie już tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 No to i ja się pochwalę: znam właściciela powyższego Bantama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zdjęcia zrobione kupionym na giełdzie Cannonem 450D .Jutro jeszcze pochwalę się i wrzucę zdjęcia kolejnego nowego sprzętu czyli casty St.Croix LGC610MM , ATC ISA904 ,ATC C606 ,oraz fabrycznie nowy Steez LTD SV 105 XHL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Wchodzę se do Tesko na zakupy,patrzę,a na stoisku z zieleniną promocja-do każdego pęczka rzodkiewek albo pietruszki dodają jakieś badyle,pytam się ekspedientki,co to,a ona odpowiada,że promocja na kijki do pomidorów,podobno ludzie sobie chwalą,bo nie pękają,jak te drewniane.No to se myślę-wezmę ze 3 sztuki,wybrałem różne,bo posadzę na działce różne odmiany,ten najcieńszy będzie pod pomidorki koktajlowe,średni pod malinowe,a najgrubszy pod bawole serce.Generalnie to się trochę wstydzę,bo na ryby nie biorę nic,co ma poniżej 70 mln PSI,a ostatnio widziałem jakiegoś Cześka na WS-ce,co śmigał na ryby,a na orzeszku miał naklejkę Beast Master,no ale że przypomina to trochę wędki,nawet jest kolorowe,to wrzucam jedno skromne zdjęcie: Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez CM Punk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Górny i dolny to pierwsza seria? Dobrze zaopatrzony ten osiedlowy markiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Środkowy wygląda znajomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) ...a w Biedronce tylko tyczki bambusowe wiem bo byłem i szukałem Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...a w Biedronce tylko tyczki bambusowe wiem bo byłe i szukałem Ale za to jest piwo na miodzie gryczanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) tego też NIE BYŁO!!! (jaki to browar przypomnij?) Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Piwo na miodzie gryczanym. Dokładnie tak się nazywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Górny i dolny to pierwsza seria? Dobrze zaopatrzony ten osiedlowy markiet Owszem,dzięki SOBowi dowiedziałem się kiedyś,że robią takie promocje no i się udało . Środkowy wygląda znajomo. Wyrywaliśmy go sobie z rąk przy kasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...wreszcie jakiś pożytek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ale to nie było Tesco a Kaufland w Ciszynie nie pamiętasz tamtego dnia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 imgp2303_0.jpg Lecę bo Biedrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ale to nie było Tesco a Kaufland w Ciszynie nie pamiętasz tamtego dnia ;-)Tyle bomb wtedy na łeb dostałem,że już nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Stelki się wyprzedają (2 poszły, 2 szukają nabywcy), a nowe krecioly już zanabyte i łowią Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Żbiku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 jedna rzecz mnie wkurzała w tym modelu - ta dziwna składana-nie składana korbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Stelki się wyprzedają (2 poszły, 2 szukają nabywcy), a nowe krecioly już zanabyte i łowią 4702A4C7-F2BD-4D63-B16E-EF9C41AE21B0.jpegTrzy "Czarnulki"???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 jedna rzecz mnie wkurzała w tym modelu - ta dziwna składana-nie składana korbka Fakt, ja jednak zawsze we wszystkich modelach i tak odkręcam korbkę i chowam do osobnej kieszonki w pokrowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Możesz zdradzić fenomen tego modelu? Nie miałem nigdy go w łapie, a sam design mocno przyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Możesz zdradzić fenomen tego modelu? Nie miałem nigdy go w łapie, a sam design mocno przyciąga Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie ma żadnego fenomenu. Nie ma co ukrywać, ze Exsence bliżej do Vanquisha niż do Stelli. Dla mnie to taki Vaniek w budzie Stelli, za to z przekozackim wyglądem U mnie te kołowrotki kreca przy wędkach 5-12lb, głównie pstragowych i okoniowych, stad obciążenie jest dla nich znikome i przy tych 40-50 wypadach w roku, z rotacja różnymi egzemplarzami, każdy wytrzyma dluuuugo Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie Oczekiwałem odpowiedzi właściciela. Poza wyglądem jest jeszcze kultura pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi