Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki[emoji16] okazja jest podwojna, bo zona ma ustalony termin na najblizszy piatek, na moje 30 urodziny[emoji6] taki prezent sobie sprawilem na urodziny[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] a okulary I cala reszta to tylko skromny dodatek w tym wypadku[emoji6]

To czekamy z gratulacjami do piątku :)

Czy tydzień później jedziesz na tygodniowy wypad na ryby? Idealne pępkowe [emoji16][emoji16][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

To czekamy z gratulacjami do piątku :)

Czy tydzień później jedziesz na tygodniowy wypad na ryby? Idealne pępkowe [emoji16][emoji16][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Wypad bedzie musial poczekac niestety, ale poza tym, ze zona mi sprawila taki cudowny prezent, to do tego sponsoruje mi duza czesc wyjazdu zagranicznego w jakims tam innym terminie????

• Like 3

A dalej swoje będę twierdził.

Dziecko powinno spać oddzielnie od rodziców.

Powód jest prosty. Dziecko zacznie się wiercić na chwilkę( po czym zaraz w większości przypadków uśnie)  a w tym czasie rodzić już obudzony. I odwrotnie. Rodzic zacznie się głośniej zachowywać to dziecko już  radar włącza i nie śpi. Jedno meczy drugie.

Przerabiałem to dwa razy więc uważam że  mogę o jakimś doświadczeniu w tej materii mówić( pisać)

A wystarczy gdy dziecko śpi w sąsiednim pokoju z uchylonymi na noc drzwiami. Te kilka kroków nikogo nie zbawi a do o wiele większy komfort snu.

Ponadto gdy dziecko śpi z rodzicami to potem przetransportowanie go do drugiego pokoju powoduje u dziecka  odruch buntu poparty bardzo skuteczną bronią jakim jest płacz.

No i koronny argument. Zaczniesz się dobierać do samicy to Ci powie że nie bo przy dziecku nie wypada :D :D I dupa :P :P

Edytowane przez MIGOTKA
  • Like 1