drag Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Nad wodę nie chciał dowieżc?A to łajza . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 I jeb korkiem w bloto???????????? ladna. Ale jakos zepsuta. Multiplikator na dole? Pierwsze widze???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 I do tego multiplikator na nóżce?! też pierwsze widzę, ale czego to "chińczyki" nie wymyślą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Arek,dopiąłeś swego.Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) A u mnie za pare dni zawita coś takiego, tylko konfiguracja troche inna, bez kompromisów. https://www.santacruzbicycles.com/en-US/highball-29 Edytowane 12 Maja 2018 przez SIEMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 A u mnie za pare dni zawita coś takiego, tylko konfiguracja troche inna, też najwyższa https://www.santacruzbicycles.com/en-US/highball-29Jeżdżąc będziesz łowić????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Nie musze, dom stoi nad Wartą ;-) Edytowane 12 Maja 2018 przez SIEMANO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Nie musze, dom stoi nad Wartą ;-)Fajny????cena również???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 A u mnie za pare dni zawita coś takiego, tylko konfiguracja troche inna, bez kompromisów. https://www.santacruzbicycles.com/en-US/highball-29XX1 i wągiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Fajnycena równieżNa slomczynie stoiska z rowerami są mniej warte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Aby nie było Stellka 4000 wczoraj też wjechała. Nie nie inna grupa ;-) Edytowane 12 Maja 2018 przez SIEMANO 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) A moja Stelka będzie w poniedziałek, choć Shimano obiecało, ze dostarczą w marcu... Edytowane 12 Maja 2018 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 A u mnie za pare dni zawita coś takiego, tylko konfiguracja troche inna, bez kompromisów. https://www.santacruzbicycles.com/en-US/highball-29To jednak gotowca wziąłeś? Miałeś przecież sam składać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Nie, no co ty Przemek ja gotowca ;-) składam sam na innym osprzęcie, wszystko już mam a rame wysłali w czwartek. Edytowane 12 Maja 2018 przez SIEMANO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 To i ja się pochwalę... :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) To i ja się pochwalę... :-)Mam taką już z 10 lat i chwalę sobie Edytowane 14 Maja 2018 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Może wstyd, ale przyznam się, że nie wiedziałem co to za ustrojstwo (już sprawdziłem ) a jak rzuciłem okiem na logo, to pomyślałem, że to jakiś wynalazek anty kleszczowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Narodowe przysłowie mówi; " mądry Polak po szkodzie".Po moich majówkowych "przygodach" wymyśliłem inne: "lepiej późno ... niż za późno" i kupiłem... Krzysztof (@Krzysiek P) dzięki za super namiar Edytowane 15 Maja 2018 przez BOB1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Lepiej późno niż nigdy nawet rzekłbym . Opisz kiedyś ku przestrodze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Robert, to z Decathlona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tak. Kupiłem używkę tzn. zakładana na żaglówce, ale nie odpalana butla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jerum pajtasz, Robert, topiłeś się?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ...zaraz topiłem? wypłynąłem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jerum pajtasz, Robert, topiłeś się?! Nie topił się, tylko sprawdzał czy mu się skrzela wykształciły. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ja też takową nabyłem, ale w Juli w promo kosztowała mnie 170pln. Mam zamiar w tym roku pochodzić po rzece (Narew, Wisła) i wolę dmuchać na zimne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi