miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja też sobie fundnąłem malutki prezencik - przecież grzeczny byłem ostatnio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 dobry motor mam taki pare kucy wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pare gratow na majowke :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Łowiłeś już na te dextery? Bo cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Na duze 25tki troche ale na 15tki jeszcze nie. Ale mam sporo towaru illexa i mnie nigdy jeszcze nie zawiodl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Małe zakupy , ale jak cieszą Sprawdzone gumki na maj image hosting no registration 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 moja pierwsza echosonda , mam nadzieję że na początek się sprawdzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ostatnio kumpel przytulił trochę sprzętu,jak mi pokazał,to koparka lekko mi opadła,bo i jest powód: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jak one się pięknie świecą ..Kumpel ma gust ... Młynki marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jak one się pięknie świecą ..Kumpel ma gust ... Młynki marzenie Ma gust i gest,jeśli chodzi o wędkarstwo .Śmieję się,że powinien sobie założyć firmę skupującą Stelle Millennium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Te walizki z pieniędzmi ?? Można się zakochać .. Jedna to mało i tak dalej To się nazywa pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Te walizki z pieniędzmi ?? Można się zakochać .. Jedna to mało i tak dalej To się nazywa pasja Walizki to może nie,ale porządny rulon i gumka recepturka to i owszem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Zestawy na Bolki skompletowane-wreszcie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 moje nowe zabawki na 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ostatnio kumpel przytulił trochę sprzętu,jak mi pokazał,to koparka lekko mi opadła,bo i jest powód: A ja bym tam wolał sobie mieszkanie wyremontować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 IMG_2105.jpeg moje nowe zabawki na 2015 No to ładnie pojechałeś.Graty. Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Dostałem od swojego b.dobrego kolegi na urodziny /zaległe ale się nie widzieliśmy/ w dniu wyjazdu do Szwecji , gdy odpakowałem papierek szczęka mi opadła + oczywista plećka do kompletu Edytowane 3 Maja 2015 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Też chcę mieć takiego kolegę Super prezent !! .. Będzie służył ... Laaaata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No super sprzet pierwsze testy przechodził przez ostatnie 8 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Też muszę jakieś masło sobie sprawić z Shimano .. Kusicie mnie koledzy ... Jak myślisz , pod kogutowe zmagania będzie oki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Na 100 % , przełożenie 6.2 ale mi to nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Drewniane wahadełka. Wyglądają jak trójwymiarowe. Piekne i oryginalne. Mam też takie mniejsze 12 cm i 35 g.Idealne na szkiery będą. Waga uzbrojonych to 45 gramów. Uzbrojone w kotwice morskie VMC 7/0 z usuniętymi zadziorami.Trochę grubo ale mniejsze miałem 4/0 i były zdecydowanie za małe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Piękne [emoji7]Pierwszy raz takie widzę [emoji184] [emoji184] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 A jak uderzy w coś twardego to nie pęknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 A jak uderzy w coś twardego to nie pęknie ?Eee, raczej nie, to chyba taki trochę cieńszy wobler, mam nadzieję, że stelaż na całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi