Krab Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Daniel, To dziewica Nie śmiałbym poprawiać fabryki Jakiś taki dużawy, ale mi nie przeszkadza, bo jestem przyczajony przez wzgląd na kołowrotki trociowe. Żal, ze nie ma szpuli S-ki. To mnie najbardziej wkurza. K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Daniel, To dziewica Nie śmiałbym poprawiać fabryki Jakiś taki dużawy, ale mi nie przeszkadza, bo jestem przyczajony przez wzgląd na kołowrotki trociowe. Żal, ze nie ma szpuli S-ki. To mnie najbardziej wkurza. K.Na Japonie sa szpulki SS / S / M http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/5344 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nowa dostawa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jeszcze nigdy się tak nie cieszyłem z robali Wyrób naszego forumowego kolegi . Materiał i wykonanie , przeszło moje oczekiwania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Piotrek teraz rybki na kanale mają pr%#@$& ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Piotrek chyba "cyprysa wielką grabe" widzę w tych robalach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Piotrek chyba "cyprysa wielką grabe" widzę w tych robalach.Do Marcina też pewnie niedługo się uśmiechnę , ale tym razem to twórczość Pawła.http://jerkbait.pl/topic/19149-przyn%C4%99ty-nowwwaka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 No i jest nowa zabawka kupiona od Gajosika ,pod Okonie: Graphiteleader Finezza Nuovo '15 GNFS-6102UL-S zastępca MHX S871-2. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 No i jest nowa zabawka kupiona od Gajosika ,pod Okonie: Graphiteleader Finezza Nuovo '15 GNFS-6102UL-S zastępca MHX S871-2. Piękny zakup . Sam miałem wielką ochotę stać się jej posiadaczem . Z bólem odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Mam i polecam świetna wędka, można poprowadzić przynęty poniżej 1 gr w toni i czuć doskonale co się nią dzieje podczas animacji .Mega czuła i małe przyłowy jej nie straszne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Pare nowych cukiereczkow dojechalo[emoji48] oby do jesieni[emoji3][emoji3][emoji3] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Tylko czemu do jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Tylko czemu do jesieni? Bo teraz Malenstwo zajmuje czas???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Faktycznie , zapomniałem (jak to się człowiek odzwyczaja ) Tutaj "na wierzchu" trochę nowości. Zestaw na czerwcową Finlandię 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Tak z ciekawości Robert.Ile z tego użyjesz?A. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Zawsze stawiam sobie to samo pytanie i pomimo minionych doświadczeń robię to samo ...recydywista Bo jeszcze jest jedna kwestia przy wyjeździe na nowe, nieznane łowisko ... które użyję? Edytowane 1 Czerwca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dziś rządziła perła z błękitem, ale i tak założę się, że postawisz na jedne słuszne kolory . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To sie pochwale.Sg parabellum cc 3-16gDaiwa Fuego lt 3000cxh 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Małe co nieco z tego tygodnia. Zdradzę jeszcze, że czekam na wędkę pod sandałki z pracowni Fishing Center Ostatnimi czasy Japońskie produkty bardzo mi przypasowały ze względu na jakość! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Bartas93 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Pierwsza to piżama dwuczęściowa, a druga to nie wiadomo, chyba numer jakiejś tablicy rejestracyjnej Edytowane 10 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiaj udało mi się zakończyć pewien projekcik. Trochę to trwało, ale ultralightowo czuję się spełniony.Dzięki Adrian za pomoc Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Koincydencja 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Pierwszy w PL .Dzięki Melek za express.Jest moc.Na zdjęciu dla porównania Pirania i Trout 30 cm. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez godski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Kiedy Ty wreszcie dorośniesz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Dziś dotarł:sandacz na lekko-okoń na ciężko ????Graphiteleader Vigore GVGS-610ML 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi