Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

A dalej swoje będę twierdził.

Dziecko powinno spać oddzielnie od rodziców.

Powód jest prosty. Dziecko zacznie się wiercić na chwilkę( po czym zaraz w większości przypadków uśnie)  a w tym czasie rodzić już obudzony. I odwrotnie. Rodzic zacznie się głośniej zachowywać to dziecko już  radar włącza i nie śpi. Jedno meczy drugie.

Przerabiałem to dwa razy więc uważam że  mogę o jakimś doświadczeniu w tej materii mówić( pisać)

A wystarczy gdy dziecko śpi w sąsiednim pokoju z uchylonymi na noc drzwiami. Te kilka kroków nikogo nie zbawi a do o wiele większy komfort snu.

Ponadto gdy dziecko śpi z rodzicami to potem przetransportowanie go do drugiego pokoju powoduje u dziecka  odruch buntu poparty bardzo skuteczną bronią jakim jest płacz.

No i koronny argument. Zaczniesz się dobierać do samicy to Ci powie że nie bo przy dziecku nie wypada :D :D I dupa :P :P

Pochwalę się i ja.

Numetr Trzy w drodze

Na razie bardzo wczesne stadium.

• Like 19

Tak to jest przy zakupach z pracowni, jeśli nie określi się dokładnie swojego "chciejstwa"... :) ;)

Problem w tym że większość szuka czegoś co nie istnieje. Do tego nie dopuszcza do siebie tej brutalnej prawdy. Nie jest winą zbrojmistrza nieudana wędka,chyba że jest leszczem w temacie ale to inna sprawa.

Czasem nawet dokładne określenie tego czego się chce nie pomoże. Czemu? A no bo "wyczytałem w internecie".

• Like 1

Problem w tym że większość szuka czegoś co nie istnieje. Do tego nie dopuszcza do siebie tej brutalnej prawdy. Nie jest winą zbrojmistrza nieudana wędka,chyba że jest leszczem w temacie ale to inna sprawa.

Czasem nawet dokładne określenie tego czego się chce nie pomoże. Czemu? A no bo "wyczytałem w internecie".

I tu pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Były przypadki przezbrajania po przezbrojeniach.

Mateusz, trzeba było pisać że chcesz kanciaka, mam ich chyba z 8 ;-)

A widzisz nie pomyślałem nawet, na giełdzie patrze że stoi taki, za spoko kaske, to mówie zobaczę co to jest bo takich staruszków daiwowatych jeszcze nie miałem. No i w sumie jestem zaskoczony. :) mile

PS: Tej daiwy nie będzie mi szkoda używać hehe

Edytowane przez MATIG
  • Like 1

Nie ma się czym chwalić, ale waga tej konstrukcji mnie dość mocno zaskoczyła ... oczywiście na plus :)

Biorąc pod uwagę, że wędka ma 214 cm. i ponoć można nią machać i 80 gram czego jeszcze nie sprawdzałem

(sprawdzę za tydzień) wynik naprawdę dobry.

post-65395-0-42868400-1529693895_thumb.jpg

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 3

A mówili nie loguj się na knives.pl bo wpadniesz jak śliwka w kompot :) Doszło do tego że ostatnio więcej radości przynosi mi klikanie z Flippera niż kręcenie korbką.

Zaczęło się od Spyderco Native 5 na S90V.

Apetyt rośnie w miarę jedzenia i doszedł  Lion Steel T.R.E w tytanie na M390.

Jeszcze w planach mała Sebenza 21 od Chrisa  Reeva :)

post-55684-0-75763000-1529745023_thumb.jpg

post-55684-0-99942800-1529745612_thumb.jpg

• Like 14

Nie ma się czym chwalić, ale waga tej konstrukcji mnie dość mocno zaskoczyła ... oczywiście na plus :)

Biorąc pod uwagę, że wędka ma 214 cm. i ponoć można nią machać i 80 gram czego jeszcze nie sprawdzałem

attachicon.gif tournament.jpg

Płaciłeś vat? czy tylko ja mam takie zezowate szczęście.

attachicon.gif tournament.jpg

Faktycznie waga rewelacyjna, ale czy nie wiąże się z tym nieco mało "mięsa" pod 80-gram?