BOB1 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Jako plastyk, doceniam trafioną relację kolorystyczną pomiędzy multiczkiem z lekkim, wrzosowym zafarbem z klaputkami i szortami!Nie ma się co dziwić, że rybki pod urokiem chętnie biorą! Gratuluję i trzymam kciuki za kolejnego nawiedzonego Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Przepraszam Cię Kolego ale chyba dość opacznie odebrałeś moje słowa. Porównując go do jaxonowskiego sprzętu miałem na myśli prostotę wykonania i zwykły klasyczny design, a nie myślałem kompletnie o jakości. Prostotę w dobrym tego słowa znaczeniu, bez zbędnych pazłotek, kaktusowych korków i malowanych na kameleona uchwytów. Sam mam różne wędki, od najtańszych pewnych nieśmiertelnych Jaxonow, Kongerów i DAMow, przez średniolepsze StC, po raptem 2 kije „Top of the top” (jak je określiłeś) Restaffine i UFM. Firma Jaxon robiła kiedyś bardzo udane modele, które bardzo dobrze się sprawdzały. Podobnie kije Kongera (np IRI są u mnie w użyciu). Nie wiem dlaczego w Twoich słowach Jaxon nie ma estetyki i smaku? Sam mając kiedyś przeróżne kije z pracowni, zazwyczaj ograniczałem się do stonowanych kolorów, często robiąc jednokolorowe (zazwyczaj czarne) wędki. Na własnej skórze przekonałem się, ze im więcej udziwnień, pomieszania kolorów, materiałów, tym kij zdecydowanie szybciej się nudzi i człowiek zaczyna kombinować nad zmianami. Obecnie mam już tylko 2 proste kije z pracowni, uwierz mi, warte po kilkaset złotych. Prosty niedrogi blank, zwykły uchwyt, pianka lub ew kawałek korka i najprostsze zwykle czarne omotki.Chyba już wyrosłem z gonienia króliczka i budowy coraz to nowszych wedek, wole mieć 3-4 pewne zestawy i brak problemu typu „co dziś zabiorę nad wodę”. Jeśli mnie złe odebrałeś, to przepraszam. Zawsze każdego, kto sam buduje wędki, podziwiam, bo ja takich umiejętności nie posiadam. Cholerka dopiero zajrzałem. Tak się zdobywa szacun na dzielni. Ja też przepraszam Cię za mój wpis. Jak zwykle chlapnę ozorem ciut za dużo, potem pomyślę. Jak dane nam będzie się spotkać nadstawię doooopsko do kopniaka! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Klaputki i szorty były dobierane właśnie pod to super ujęcie żeby wszystko grało [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Chciałem Wam pokazać jakie fajne rzeczy tworzy kolega Bartek_C@, i oczywiście polecić jego pomoc. Kolega Bartek posiada wielką "intuicję techniczną", co jest bardzo pożądane przy takiej pracy. Do czegokolwiek by miały służyć owe rzeczy uznanie się należy za estetykę wykonania, brawo dla twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Co to warte, okaże się już za dwa tygodnie na Żarnowcu ABU REVO X Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Co to warte, okaże się już za dwa tygodnie na Żarnowcu ABU REVO XZnowu chcesz coś utopić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Bushido MagBass. Wykonanie BB Custom Rods Blanki o dużej zbieżności, płynnej smukłej szczytówce i znaczącej mocy w dolniku.Wychodzą z nich fajne, uniwersalne kije szczupakowe.W zamyśle zbudowany pod duże lekkie wahadła oraz duże obrotówki W planie kolejny patyk , tym razem pod duże gumy - Swimbait M1-50lbBlank: AT Bushido MB73 8-15lbPrzelotki: AT Tornado BlackRękojeść: uchwyt AT EDGE Black Gloss, pianka eva, pierścienie aluminiowe złote. Kijek sparpwany z Calcutta Conquest 201 Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Karol Krause 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Kiedyś może dorosnę do takich tematów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Kiedyś może dorosnę do takich tematów Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLepiej nie, bo jak dorośniesz, to będziesz już na emeryturze, a z emerytki na takie cacka nie będzie Ciebie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Może wygra w totka i będzie Go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Może ani jedno ani drugie ? ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Znowu chcesz coś utopić? Nie kracz cholera jasna!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Mnie na stare lata los zamiast pokarać mnie jakimś rematyzmem,migreną ,to poprzestawiał mi klepki w pustym łbie(i tak nie były solidnie ułożone).kupiłem sobie taki zestaw.c3 ze szpulą avail i ceramiki,oraz kijek wybitnie dojazdowy,już tłumacze co to znaczy,kijek będzie na stałe na mazurach a ja będe do niego dojeżdżał co jest bezsensu.ale to się nie nadaje do transportu.ten co wymyślił jednoskłady do końca życia nie powinien o puścić domu wariatów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 C3 z knobami Daiwy? do tego na lewą łapkę i ten jednoskład?! faktycznie coś się z Tobą porobiło Zazdroszczę, że masz gdzie to ustrojstwo przechowywać i używać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Robercik prawa,lewa,od przodu od tyłu co za różnica.ze 40lat w spinie kręciłem lewą.to tylko przypadek że ten co mnie wciągnàł w ten cały bajzel z castingiem kręcił prawą ,i pierwszy młynek miałem na prawą i tak już zostało.nie powiem że pierwsze rzuty tym c3 sprawiały mase kłopotu a brody takie że i arcybiskup Makarios nie miał większej.a zresztą jak się coš umie to się zrobi i prawą i lewą.wyobraź sobie taką sytuacje -wchodzisz do bloku a tam na korytażu stoi ta rozwódka z 3 piętra albo ta przy kości z parteru i mówi tak:chodź sąsiad na szybki numerek ale tylko od tyłu ,przecież nie powiesz jej że tak nie umiesz,czy nie lubisz tylko idziesz...Chociaż pamiętam taki stary film z Belmondo gdzie był taki tekst,od tyłu się nie liczy-a to gówno prawda,też się liczy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Krzysiu, Twoje postrzeganie realiów i prawdy życiowe ... zawieszają mnie na kilka dni aby wreszcie do mnie dotarła myśl przewodnia Teraz dumam nad tymi sąsiadkami bo Makariosa mam w poważaniu Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dla mnie od tylu liczy się podwójnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Można jedno i drugie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Robercik prawa,lewa,od przodu od tyłu co za różnica.ze 40lat w spinie kręciłem lewą.to tylko przypadek że ten co mnie wciągnàł w ten cały bajzel z castingiem kręcił prawą ,i pierwszy młynek miałem na prawą i tak już zostało.nie powiem że pierwsze rzuty tym c3 sprawiały mase kłopotu a brody takie że i arcybiskup Makarios nie miał większej.a zresztą jak się coš umie to się zrobi i prawą i lewą.wyobraź sobie taką sytuacje -wchodzisz do bloku a tam na korytażu stoi ta rozwódka z 3 piętra albo ta przy kości z parteru i mówi tak:chodź sąsiad na szybki numerek ale tylko od tyłu ,przecież nie powiesz jej że tak nie umiesz,czy nie lubisz tylko idziesz...Chociaż pamiętam taki stary film z Belmondo gdzie był taki tekst,od tyłu się nie liczy-a to gówno prawda,też się liczyKrzychu po raz pierwszy w życiu oplułem i zasmarkałem monitor. Żona patrzy jak na czuba. Co najmniej złota czcionka. Jerkbait się śmieje to pikuś! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dla mnie od tylu liczy się podwójnie Podwójnie to tylko na wyjeździe się liczy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Podwójnie to tylko na wyjeździe się liczy. A od tyłu na wyjeździe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 ...no i się zaczęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Nie ma czy się ale jest avid96mhf2.Premierę już swoją miał na Parsęcie.No cudu.hehee 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Podwójnie to tylko na wyjeździe się liczy.A to nie było tak, że na wyjeździe się nie liczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 To było tak. Na wyjeździe to nie grzech. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi