mieciuka Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam ponownie,jak obiecalem tak robie,dziele sie doświadczeniem.Otóż wreszcie znalazlem czas na konkretne plywanie i przetestowanie mojego aku lifpo4 80Ah które zakupilem od naszego forumowicza.Znalazlem w końcu caly dzień który mogłem poświęcić na pływanie i z testów mi wyszło 9h plywania w spokojnym trolu i pokonany dystans 28km oraz czasami używanie kotwicy jak znalazłem fajne miejsce.Po calym dniu pływania zostało mi 25proc pojemności akumulatora z czego jestem bardzo zadowolony.Nowe aku przerosło moje oczekiwania,jestem naprawde zadowolony,polecam.Pozdrawiam was,Mietek.Ps.Dodam jeszcze że mój ponton to Maweric 330D a silnik to Osapian 55 Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez mieciuka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dodam jeszcze że mój ponton to Maweric 330D a silnik to Osapian 55Silnik z maximizerem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Taki zestaw z niższej półki wpad w moje ręce:- Dragon CXT SF-x 1,90 1-12g, kupiony(tutaj na giełdzie) w idealnym stanie za 50% ceny sklepowej- Daiwa Regal LT 2500- Shimano Kariki PE 0.6(Polski opis 0.07)Szczerze kijek zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie! Myślałem że po sprzedaniu Finezzki wszystko będzie głuche. Ale ten kij jest na prawdę czuły! Czuć było każde dotknięcie, puknięcie okonka nawet tych po 10cm. Odległości rzutów bardzo zadowalająca przy tak "grubej" lince i 3calowym kajtku plus 2g. Rzuciło bardzo fajnie.Kołowrotek bardzo fajny płynie kręci, hamulec igła! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Orzeł wylądował 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 U mnie też niedługo lądowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 U mnie też niedługo lądowanie. To nie pij aż tyle , bo lądowanie może być twarde. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Też sprzęt I nawet Shimano jest Tyle, że nie wędkarski Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Artech 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Jest i ona - Number 2 [emoji7] [emoji846] Tapatalkniete z iPhone 7 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Też sprzęt I nawet Shimano jest Tyle, że nie wędkarski kross.jpgTrekkingowy rower to najbardziej trafiony zakup -IMOMam inny też trekkingowy ale Kross to też bardzo chwalona marka .Będzie Pan zadowolony Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Trochę innych tematów ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Też sprzęt I nawet Shimano jest Tyle, że nie wędkarski kross.jpgJak to nie wędkarski? Doskonały sprzęt dojazdowy, tylko trzeba go dobrze zabezpieczać podczas łowienia..."Przechodzień pyta wędkarza:- Biorą?- Biorą, biorą, wczoraj rower, dzisiaj teczkę..." Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Poszedłem tą samą drogą co @artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Panowie, ale tymi rowerami to trzeba jeździć a nie trzymac w salonie i patrzeć na nie z perspektywy fotela... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Bo to "fotelowce (salonowce ) są"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Pedały kręcone tylko w fotelu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kręcąc w fotelu żadnych szumów nie stwierdzono 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Oby tylko nie zostały gablotowcami.... Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Werem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Poszedłem tą samą drogą co @artech Ale to chyba wyższy model, co? Trans Global czy 10.0? Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Panowie, ale tymi rowerami to trzeba jeździć a nie trzymac w salonie i patrzeć na nie z perspektywy fotela... A kto mówi o trzymaniu...Z nie małej górki tak się rozpędziłem że nawet osobówki wyprzedzałem i to był mój życiowy speed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Może jeszcze w tym sezonie uda mi się namierzyć sensowną rybkę? Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez BOB1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 To ten nowy TV? Ile ma kanałów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Cholera wie, jeszcze nie ogarnąłem wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ale to chyba wyższy model, co? Trans Global czy 10.0?Trans 10.0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) No i orzeł wylądował. Zestaw na jesienne szczupaczki i sandacze ready !!!Dziękuję Ci Andrzeju za złote srebro !!! Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez szczupak1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Moje klimaty Co to za abulec? Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi