grisza-78 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Pochwalę się..... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Gratuluję. Mnie wyjątkowo podpasował ten multiplikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Gratuluję. Mnie wyjątkowo podpasował ten multiplikator Dziękuję. Myślę, że będzie ok, ale czekam jeszcze na kij, który też z Japonii leci, więc trochę może to potrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Nowy nabytek pod średnio-ciężkie łowienie. MHX L905-2 by yglo. Oczywiście z pazurkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dreams come true!!! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 oż kurde jaka mroczna aranżacja ! Coś jak nie Harry Potter albo Władca pierścieni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Prosto z mgiełką z nad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 CZY MOZNA SIE CHWALIC INNYM RZECZAMI NIZ SPRZET WEDKARSKI?MAM NOWĄ KOCHANKĘ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 CZY MOZNA SIE CHWALIC INNYM RZECZAMI NIZ SPRZET WEDKARSKI?MAM NOWĄ KOCHANKĘZapomniałeś załączyć zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 CZY MOZNA SIE CHWALIC INNYM RZECZAMI NIZ SPRZET WEDKARSKI?MAM NOWĄ KOCHANKĘMożna się chwalić ale KONIECZNIE trzeba zdjęcie załączyć nowego nabytku inaczej się nie liczy bo nikt na słowo tu nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Zapomniałeś załączyć zdjęcia Fotka z karteczka, z napisem jerkbait.plinaczej sie nie liczy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 I filmik żebyśmy wiedzieli jak pracuje, czy nie bije i nie ma luzów... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Posuw szpuli ważny i czy nie ząbkuje... Edytowane 14 Września 2018 przez bony20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 No i akcja kija się jeszcze liczy.... czy szczytowa... oby nie moderate.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 żeby tylko ten kij o akcji szczytowej nie okazał się na szybki... bo nie utrzyma ryby zbyt długo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Proponuje zmienić nazwę tematu na "Pochwal się sprzęntem" bo dyskusja już mocno zmierza w tym kierunku Edytowane 14 Września 2018 przez Simon123 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Simon123, on 14 Sept 2018 - 12:55, said: Dreams come true!!! Ostry test w fotelu doprowadził do zagotowania smarowidła. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Ostry test w fotelu doprowadził do zagotowania smarowidła. Co Ty fajkę palił i fotkę pstrykał ???????? Edytowane 14 Września 2018 przez 5384 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Proponuje zmienić nazwę tematu na "Pochwal się sprzęntem" bo dyskusja już mocno zmierza w tym kierunku Do trafnego postu kolegi dodał bym jedynie:No i proszę młodszych kolegów nie wprowadzać w błąd,- kochanka to nie "nabytek",- bo jednak człowiek, najczęściej uroczy - przynajmniej na początku....A jak już musi być ekonomicznie to raczej "ubytek" a nie "nabytek" Edytowane 14 Września 2018 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Co Ty fajkę palił i fotkę pstrykał ????????Rozgryzłeś mnie z tym że to e_fajka była???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 W tym roku utwierdziłem się w przekonaniu, że największe doznania i radości w wędkarstwie czerpię z poznawania mazowieckich rzek i że chcę poznać i zaprzyjaźnić się z drapieżnym białorybem. Postanowiłem więc kupić kijek który będzie dokładnie taki jak chcę, jak lubię, jakim łowienie będzie sprawiało mi radochę i pewne hole. Niestety moje upodobania nie wpisują się dokładnie w trend seryjnych kijków - (albo też nie szukałem zbyt dobrze ) - poszedłem do pracowni, pomacałem blanki i jeden z nich to było to. Jest u mnie, wędka z pracowni FC, blank NFC ST962-2 Delta + przelotki Fuji Torzite, i zgodnie z moim życzeniem mega klasycznie zrobiona, tak jak lubię. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Fajna torba, z kołobrzeskiego sklepu https://photos.app.goo.gl/NpV5SZpQpjVFBzQx6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Fajna torba, z kołobrzeskiego sklepuhttps://photos.app.goo.gl/NpV5SZpQpjVFBzQx6Waldek jaka kwota za powyższe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Mała rzecz a cieszy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Jednostka desantowa do capania ryb gatunków różnych Edytowane 19 Września 2018 przez mariusz! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi