bazyloss Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 14 Maja 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A coś więcej na temat modelu ? FAJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 więcej ? ....ładny pstrągowy PALMS Egeria ERNS-63ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A ja po dwóch latach absencji na wodzie - nabyłem się nowego gumiaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A ja po dwóch latach absencji na wodzie - nabyłem się nowego gumiaka 2015-05-11-031.jpg To jest Kolibri jeśli się nie myle.Kolego czy byłbyś tak uprzejmy i wrzucił zdjecie całego "systemu" rolki kotwicy?Też mam Kolibra i chciałbym dokupić rolkę i resztę kompletu w Tokarexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 To jest Kolibri jeśli się nie myle.Kolego czy byłbyś tak uprzejmy i wrzucił zdjecie całego "systemu" rolki kotwicy?Też mam Kolibra i chciałbym dokupić rolkę i resztę kompletu w Tokarexie.Będę zamawiał te rolki i trzymacz linki na Ukrainie. Daj znać na priv jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 To jest Kolibri jeśli się nie myle.Kolego czy byłbyś tak uprzejmy i wrzucił zdjecie całego "systemu" rolki kotwicy?Też mam Kolibra i chciałbym dokupić rolkę i resztę kompletu w Tokarexie.Tak, to jest Kolibri (KM280)Zdjęcie raczej marne - ale może coś wyjaśni.W Tokarexie można kupić wszystkie potrzebne elementy oddzielnie http://www.pontony.net.pl/kolibri_akcesoria.phpBądź uderzyć do Kolegi godski będzie na pewno taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Super koledzy macie sprzęty Zastanawiam się właśnie nad kupnem pontonu .. Jak się kolego pływa na gumiaku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tak, to jest Kolibri (KM280)2015-05-11-032.jpgZdjęcie raczej marne - ale może coś wyjaśni.W Tokarexie można kupić wszystkie potrzebne elementy oddzielnie http://www.pontony.net.pl/kolibri_akcesoria.phpBądź uderzyć do Kolegi godski będzie na pewno taniej Dziekuje, troche mi to rozjasnilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja ostatnio na urodziny dostałem taką zabawkę Chciałem coś uniwersalnego, ale żeby od razu taki prezent?Dragon HM69 PIKE, 10-28 g, 2,90m .Jutro pierwsze próby nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Super kijek Maciek Będziesz kosił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dostałem od swojego b.dobrego kolegi na urodziny /zaległe ale się nie widzieliśmy/ w dniu wyjazdu do Szwecji , gdy odpakowałem papierek szczęka mi opadła + oczywista plećka do kompletu Biedny musi być ten kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) dotarł Evergreen TKIC-66MH blank (na odkrytej części) jest w oplocie Quatro 30 na długości 122cm ( w tym do czwartej przelotki od dołu o jeszcze większym zagęszczeniu), a ostatnie 27cm już bez, ta wędka pracuje jak mocna klasowa wklejka Ex-Fast JDM (nie PL ), albo coś jak ExF z Elite Extreme, nie ma przesztywnienia, utraty dynamiki czy czułości, projekt naprawdę unikalny jest extremalnie szybka i dynamiczna, no i jak to u EG idealnie wyważona jednak chyba trochę się przestrzeliłem z mocą (zwłaszcza w dole, wg mnie to bardziej 18lb niż 16lb), może się okazać, że ten szczyt generuje dostateczną energię do rzucania zestawów 7-10g, ale mam wrażenie, że celowałem w lekko delikatniejszy kij, na sucho , to bardziej 10-25g + guma, a ja oczekiwałem 7-20g + guma (smukła) dupa z tym moim filozofowaniem, po trzech wypadach stwierdzam, że w założonym zakresie 7-20g + guma sprawdza się idealnie Edytowane 12 Czerwca 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 a oto mój nowy nabytek [emoji2] zobaczymy niebawem czy jest taki łowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ostatnio troche przynęt straciłem to nabyłem zestawik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ostatnio troche przynęt straciłem to nabyłem zestawik Surfer- ok ale wymień sznurek od razu. Nie nadaje się. Masakra z plątanie się. Często wręcz owija się o plecionkę i zrywa ją przy chęci wyciągnięcia samego odczepiacza po nieudanej próbie złapania przynęty przy zaczepie. Ja kupiłem sumową linkę berkleya- 100 kg wytrzymałości i nic się nie pląta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Potwierdzam, takie linki mają tendencję do skręcania się wynikającą z budowy rdzenia i oplotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak to robi nie widzialem jeszcze takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak to robi nie widzialem jeszcze takiego Z mojego skromnego doświadczenia mogę wywnioskować,że ten odczepiacz nie daje rady zjechać na lince pod zbyt małym kątem (większe odległości),a jak jeszcze jest prąd wody (rzeka),to już w ogóle jest problem,natomiast dobrze daje sobie radę bliżej brzegu,szczególnie wysokiego,gdy linka wchodzi pod dużym kątem do wody i z łódki,bo można napłynąć na przynętę.No i te problemy z owijaniem się linki-ja dowiązałem linkę kevlarową FATKAT i też są problemy,choć ma średnicę w granicach 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Według mnie taki odczepiacz przy łowieniu z brzegu nie zdaje egzaminu . Miałem i surfera i swoje wynalazki . Wyczepiacz nie dochodził do przyznęty . Zwiększałem obciążenie i nic to nie dało . Jak kolega wyżej pisze pod małym kontem nie zjedzie do naszej przynęty . Kiedy łowię z pontonu bądz łódki każda przynęta zostaje uratowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 I ja coś tu wrzucę...To pierwszy sezon w którym będę próbować sił z największym Drapieżcą naszych wód- Sumem.Czymś trzeba będzie go kusić.Nabyłem więc w promocji kopie Big S-ów.Po ich oględzinach nadawały się jedynie na breloczki...Z pomocą przyszedł Mieciu- @mentos.Zrobił z nich cudeńka, wg moich wskazówek, ciężko je odróżnić od oryginału.Za co mu raz jeszcze dziękuje Tak oto wyglądają. Miejmy nadzieję, że jakiś Wąs się na któregoś z nich połakomi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Pare drobiazgow aby uzupelnic braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Uznajesz coś innego niż japońskie wynalazki? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Manniek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tak, dobre Rekodzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Używam tej pletki arivasa 0,08 i po 4 mc łowienia zrobiła się strasznie słaba.. szczepi się niemiłosiernie jedyny plus to że nie straciła mocno koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi