Apisfisha Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Super ta nowa miarka na ponton, wypas innymi słowy. Sorki to z zazdrości. Ogólnie fajny zestaw. Będzie Pan zadowolony. Edytowane 19 Września 2018 przez Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Buciory na jesień ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Sandaczowej choroby ciąg dalszy w skrócie cd. CDEXN-702M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 5 lat zbierania butelek i puszek po piwie. Ale warto było. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 5 lat zbierania butelek i puszek po piwie. Ale warto było. Nie pij tyle chłopie [emoji16] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Nie pij tyle chłopie [emoji16]Ale to masz 2w1. I piwa się napijesz i kołowrotek kupisz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 5 lat zbierania butelek i puszek po piwie. Ale warto było. Trzeba zacząć częściej pić, może dozbieram na Stellę 2022. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @Artek połączył pożyteczne z przyjemnym ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Cześć. A nie można tylko zbierać? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Można ale co to za pożyteczności i przyjemność wtedy . Jeszcze w pierdziel na rewize można od tuptusiow zarobić za wcinanie się w „rynek” [emoji23] Kreciol super . Będziesz zadowolony i jednym słowem te 5 lat nie poszło na marne [emoji16] Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 5 lat zbierania butelek i puszek po piwie. Ale warto było. Panowie to wydaje się trochę śmieszne ale zarazem prawdziwe . Lubię łazić nad Wisłą z wędką a szczególnie na jesieni , to co zostawiają wędkarze to czasami zaskakuje jakby nie mieli miejsca w samochodzie na zabranie swoich pozostałości . Ja kupiłem z DRAGONA kręcioł właśnie ze zbieranych puszek i jestem zadowolony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Świeży kijek????Szkoda że tak późno ale jak to mówią: "lepiej późno niż później"???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nowe zabawki. Mega - szczególnie niski profil z licznikiem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Stradic 3000 zastąpił mniejszego brata 1000 [emoji846] często gdy jeździłem zapolować na klenia uaktywniały się bolki, dlatego myślę że odrobinę więcej mocy zawsze będzie lepiej gdy będę chciał przyboleniowiać. Waży mniej niż 1000 bo to ci4 także do okoniowania i innego finezyjnego łowienia będzie bajka. Teraz ino trzaskać ryby [emoji16] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Problem z rozladowujacym sie telefonem rozwiazany .... prosze panstwa przedsawiam cudo z legnicy :Power bank lifepo4 limited edition ( nadmienie ze power bank ma funkcje zasilania silnika elektrycznego lodzi ) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Teraz będziesz mógł wszystkie telefony na brzegu naladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Problem z rozladowujacym sie telefonem rozwiazany .... prosze panstwa przedsawiam cudo z legnicy :Power bank lifepo4 limited edition ( nadmienie ze power bank ma funkcje zasilania silnika elektrycznego lodzi ) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJaka pojemność? Ile płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Kiedyś się jej pozbyłem. I żałowałem. Teraz ją mam spowrotem i już nie oddam Edytowane 5 Października 2018 przez 5384 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Kiedyś się jej pozbyłem. I żałowałem. Teraz ją mam spowrotem i już nie oddam Stara miłość nie rdzewieje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Mniejszy Braciszek poznał dziś większego Brata. Rodzinka się powiększa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Gdzież Ty wynajdujesz te cacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Bardziej one wynajdują mnie Ten akurat osobnik 76ML przybył bezpośrednio z JP. Teraz poluje na boronowego króciaka Edytowane 5 Października 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Wszyscy mają Mambę, tfu ... Stelle, mam i ja. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Respekt na dzielni [emoji106][emoji846] Ale albo zdjęcie przekłamuje albo dziwnie Ci nawinęła linke ... Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 11 Października 2018 przez puszek7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Respekt na dzielni [emoji106][emoji846] Ale albo zdjęcie przekłamuje albo dziwnie Ci nawinęła linke ... Tapatalkniete z iPhone 7 Respekt bezcenny. Dostanie podkładkę i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi