Rebus Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Czasem wystarczy przewinąć pletke od nowa trzymając kij z kołowrotkiem w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Respekt bezcenny. Dostanie podkładkę i będzie OK DSC00217.jpgTak mi się widzi, czy nie nadmiar nawiniętej plecionki? Czy nie będzie "brodził? Ja zmniejszyłbym nawój o 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Wszyscy mają Mambę, tfu ... Stelle, mam i ja. A jak z wygodą i czułością tego uchwytu na kołowrotek? Edytowane 11 Października 2018 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 A jak z wygodą i czułością tego uchwytu na kołowrotek? Uchwyt super, bardziej mi pasuje niż TVS od Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Para doskonała ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Doskonała do pary [emoji1] Tapatalkniete z iPhone 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Bum tralala wuja Wojtek zaszalał[emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Gratulacje Wojtek,nowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Efi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Dobrze utrzymany, 2012, gaźnik. Dzięki [emoji41] Motor to zaczyn pod RF405Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Października 2018 przez WojtekCIN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jednak belly boat to nie to czego potrzebowałem Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Hehe brawo, świetny wybór. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Też mi się tak wydaje. W niedzielę, jak wszystko dobrze pójdzie, będzie pierwsze wodowanie Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Bum tralala wuja Wojtek zaszalaĹ‚ No wuja , piękny motorek , kiedy próby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Pojutrze [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Witam Panowie No więc chwalę się..Dzisiaj odebrałem.Sprzętem do chodzenia.Nowe, mam na lata. I mój rozmiar. PozdrawiamAlek ps: jakby ktoś szukał takich mam dosatwcę. Po bardzo preferncyjnych cenach. Edytowane 19 Października 2018 przez platynowłosy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam Panowie No więc chwalę się..Dzisiaj odebrałem.Sprzętem do chodzenia.Nowe, mam na lata. I mój rozmiar. PozdrawiamAlek ps: jakby ktoś szukał takich mam dosatwcę. Po bardzo preferncyjnych cenach.CzęśćJaki to konkretnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pewnie nepal pro jak dobrze widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Proszę:HAIXBOOTS COMBAT HIGH LIABILITY MALE BROWN Edytowane 20 Października 2018 przez platynowłosy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Mam sprawdzone w boju. Dobre buty na 3/4 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Proszę:HAIXBOOTS COMBAT HIGH LIABILITY MALE BROWNSpróbuję tu:-) a jaka cena dla zainteresowanych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Proszę:HAIXBOOTS COMBAT HIGH LIABILITY MALE BROWNWitam Panowie Ponieważ Panowie pytacie o żródło i cenę tych butów, to proszę:Kupiłem je od Tomka, to jego tel;512 473 903.Zostałem upoważniony przez Tomka do podania jego tel. Ma jeszcze kilka par. Mnie kosztowały... PozdrawiamAlek Edytowane 22 Października 2018 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Napisz ile mogą mnie kosztować? to nie RODO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 ja na Armyworld dałem za II kat. 380 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Jasne, słuchajcie, to pierwszy gatunek. Zapłaciłem 300.Pozdrawiam.Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi