BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Polski, głowacicowy hand made zapewne z lat 80/90 wróci do "mojej szafy" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Kolejny do kolekcji (MHF) :) początkowo MBS68MXF miał iść do odstrzału , ale tak się z nim zaprzyjaźniłem że zostanie lub zastąpi go jego młodszy brat MJS68MXF. Mega uniwersalne te kije MOJO BASS z serii - zabierz jednego i ogarnij każdą rybę. Sandacz , szczupak i większy okoń. Kogut , guma, cykada i woblerem też da radę rzucić (SCII nie takie straszne - choć różnica w stosunku do SCIV jest zauważalna ale nie ma co narzekać ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Długo oczekiwana hybryda, do maja trochę czasu ale grzeje już miejsce 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Maćku super ! To znacznie lepsza opcja od wyjściowej , poza tym nie ma co czekać do maja , skoro pogoda tak dopisuje a bolki ganiają ponoć , jak w stosownym wątku widać ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Maćku super ! To znacznie lepsza opcja od wyjściowej , poza tym nie ma co czekać do maja , skoro pogoda tak dopisuje a bolki ganiają ponoć , jak w stosownym wątku widać ... W głowie przewijał się jeszcze Vaniek HG/XG ale takiego rarytaska szukałem już znacznie wcześniej... nie było się co zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 może to nie do końca najważniejszy sprzęt wędkarski... dlugo szukalem i znalazłem: SPRO FREESTYLE PLICK NET 50 TELE. Jutro testy :] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Gdzie taki można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 A gdzie można dostać ten podbierać?Możesz rzucić jakimś linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Gdzie taki można kupić?A gdzie można dostać ten podbierać? Możesz rzucić jakimś linkiem?Miał być FLICK NET, wyszedł PLICK literówka. Co do linku to zakupiłem to przez https://www.expertfloat.pl, dystrybutora SPRO na Polskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jeśli ktoś potrzebuje solidnego sprzętu https://giant.gfycat.com/HelplessFrigidHarborporpoise.webm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jeśli ktoś potrzebuje solidnego sprzętu https://giant.gfycat.com/HelplessFrigidHarborporpoise.webm I na sumiska albo w morze ! Reklama dźwignią handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie planowany zakup. MHX MB842-2 by Voldemord. Wykonanie mega! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Udało się kupić F7-69DG. Ciężko zdjęcie zrobić zupełnie inaczej wygląda na zywo Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 z pazurem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Już niedługo pierwsze testy w solance :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 z pazurem? Tak z pazurem Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) To naprawdę "polubiam" Zadziwiający kij Edytowane 13 Listopada 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Gwiazdę dowieźli 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Panie @mat będzie Pan zadowolony ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Gwiazdę dowieźli Stella '18.JPGUżyjesz "poważnie" tego sprzętu? Edytowane 14 Listopada 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Użyjesz "poważnie" tego sprzętu? No jasne , w ten weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tak pytam bo wiesz...ja ostatnio w tych "korbach" nie siedzę, ale odnoszę nieodparte wrażenie, że tylko kupujecie te "stelki" i inne wypasy, potem test fotelowy maślanej pracy ewentualnie jeden wypad nad wodę (to opcja extremalna!) ... i powrót na giełdę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie ma się czego bać tylko używać w normalny sposób ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja się nie boję używać od kilku lat wyłącznie multików z całkiem "sympatycznej" półki. (kiedy łowiłem na korby zaszedłem najwyżej do czarnuchów Shimano i Daiwa GS8 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W tej chwili posiadam jeden fotelowy kołowrotek , TP XD . Plany mam co do niego i nie jest to giełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi