robert7704 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Dziś doszły . Myślę że się sprawdzą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Przyszły przed chwilą. Jak na pierwsze wrażenie bardzo solidne i estetyczne wykonanie.O skuteczności przekonam się nad wodą. Edytowane 15 Listopada 2018 przez platynowłosy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Przyszły przed chwilą. Jak na pierwsze wrażenie bardzo solidne i estetyczne wykonanie.O skuteczności przekonam się nad wodą.Podaj Alek linka. Jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Cześć Andrzej https://pl.aliexpress.com/item/Czas-marka-korby-metalu-drgania-przyn-ty-po-ow-w-vib-Trulinoya-lure-5g-7g-10g/32855012846.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fzuL4EKMoje sa po 5cm.Zresztą sam zobacz, są i inne wielkości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbnedi Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Przyszły przed chwilą. Jak na pierwsze wrażenie bardzo solidne i estetyczne wykonanie.O skuteczności przekonam się nad wodą.jak z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Po raz kolejny jestem mile zaskoczony jakością sprżetu z Ali. Tym razem to tzw "goose neck" 68 cm dł. . Trudno było go rozgiąć w rękach, i jest mega sztywny, więc powinien sprawdzić się do kamerki na łodzi. Zapięcie też b.mocno trzyma.A co do pytania Kolegi o pracę vibro. Nie wiem, wannowe testy są ok. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Pierwszy wypust Ugly Stik Custom Graphite w zielonym pokrowcu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Na jesienno zimowe obżartuchy: Na wiosenne głodomory: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dotarł. Przeszedł testy. Fajna maszynka jak na te gabaryty. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) ... Edytowane 22 Listopada 2018 przez Karol Krause 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 ...czarno i pięknie to widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ja nie jestem rasistą. Kolorowo to widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jak tylko spojrzałem na pierwsze zdjęcie pomyślałem.. "oho pewnie M1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dziś pierwsze wodowanie Bush Crab 360 + Minn Kota Endura Max 55 + Koyosonic 80 Ah Jak wrażenia z pierwszych testów ? . Posiadam taki i powiem szczerze że długo nie zmienię pływadełka , pod spaliną 6tką śmigam sobie jak ta lala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ja nie jestem rasistą. Kolorowo to widzę Rasiści nie widzą pięknych czarnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Kolejny poskramiacz pajków z pod ręki Bartosz Burski - BB Custom Rods Phenix M1 35lb ... kijek PETARDA !!!W komplecie z Daiwą Z 2020SHL Black Limited bedzie sztos !!!W Ile przelotek uzbrojony ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 W Ile przelotek uzbrojony ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSpirala na 9 przelotkach plus szczytowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ładne bo czarne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Czyli klasyka jak to u Bartka Wygląda pięknie i nakręcane. gładkie "fore" takie jak lubię czuć pod palcem wskazującym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ja jak odebrałem od Niego swoją M1 to myślałem ze się pomylił i wysłał patyka pod okonia ,nic prawie nie waży a przy tym moc jest odpowiednia .Kolega mówił że w spirali lipa i takie tam ,a to ze bliżej przy takim zbrojeniu przynety latają, już przy pierwszym wyjeździe zdanie zmienił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Mikołaj się pośpieszył i przybył dużooooo !!! wcześniej niż zaplanowano.Kolekcja się powiększyła o 2 szt "SATYNKI" w stanie NIR MINT.Chciało by się , by wszystkie NOWE kołowrotki tak pracowały !!! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 DAIWA CERTATE 2500 R CUSTOM 023.jpg Mikołaj się pośpieszył i przybył dużooooo !!! wcześniej niż zaplanowano.Kolekcja się powiększyła o 2 szt "SATYNKI" w stanie NIR MINT.Chciało by się , by wszystkie NOWE kołowrotki tak pracowały !!! Czyli będzie w końcu czym kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Daniel nie było tak źle ... , ale masz 100% racji - wreszcie będzie czym kręcić w każdych warunkach i bez obawy o ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wujku Mariuszu wiesz co dobre Będziemy teraz porównywać na rybach, która najbardziej "ząbkuje" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Teraz poszukamy na spokojnie "MAŁEGO MOCARZA" do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi