bazyloss Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 oj długo polowałem Saurus Rex Minnow 85F - BALSA hand made ! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 To i ja coś zakupiłem , fakt że na koniec sezonu ale jest następny a jak dla mnie na początek to mi wystarczy Robinson DC 204 Wędka Sakana Hanta Laght Jerk 195cm 40gr Używka ale cieszy , bez żadnych oznak 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Plus za prawidłowe trzymanie kija A dlaczego chwyt Rafał (całą dłonią za stopka kołowrotka) wg Ciebie jest prawidłowy ? Gdzieś o tym pisali ? Pytam, ponieważ sam tak trzymam wędziska i wielu znajomych, kolokwialnie mówiąc się z tego śmieje .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Każdy łowi jak mu pasuje, wygodniej, lżej. A śmieszki kolegów najłatwiej gasić wynikami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Każdy łowi jak mu pasuje, wygodniej, lżej. A śmieszki kolegów najłatwiej gasić wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Co prawda zakup nie wędkarski ale nowy nabytek jest, teoretycznie głównie są do ryb ale ja znajde im inne bardziej wszechstronne zastosowanie.Środkowy i po lewej są już moje Zakupione w Osace Super tasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Co prawda zakup nie wędkarski ale nowy nabytek jest, teoretycznie głównie są do ryb ale ja znajde im inne bardziej wszechstronne zastosowanie.Środkowy i po lewej są już moje Zakupione w Osace mieszkasz w świętokrzyskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nie.Głownie grube są na dobre 5mm,Zakupione w takim typie sklepu zresztą też w Sakai Hamono Museum Edytowane 13 Grudnia 2018 przez SIEMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Na upartego to ten sprzęt do strugania blaszek też można podciàgnąć pod wędkarski.prezent od klijenta zza morza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Mam od tego gościa jeszcze jeden prezent,leży od wtorku nie rozpakowamy.może w sobote rozpakuje to cykne zdjęcie.tak na oko min 12kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 ...Krzysiu... jakieś kowadełko... czy konkretniejszy czujniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 gilotyna do cięcia blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Amunicja na przyszłoroczne pstrągi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Uzupełnienie mojej „floty”: LakeFox F320 - przerobiony pod montaż silnika dziobowego z kotwica GPS na „szybko-złączce” Testy niestety dopiero na wiosnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Testy zrób na Majorce,tam nie będzie lodu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Testy zrób na Majorce,tam nie będzie lodu. Zanim dopłynę tam na elektryku i tak będzie już wiosna ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Każdy łowi jak mu pasuje, wygodniej, lżej. A śmieszki kolegów najłatwiej gasić wynikami. Z ust mi to wyjąłeś. Powodzenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zanim dopłynę tam na elektryku i tak będzie już wiosna .....ale po drodze lub już na miejscu możesz trafić spragnioną wrażeń z południowcem młódke ze Szwecji.A Ty dla szwedki to już południowiec ,co prwada bliski ale południowiec.mapa nie kłamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 A dlaczego chwyt Rafał (całą dłonią za stopka kołowrotka) wg Ciebie jest prawidłowy ? Gdzieś o tym pisali ? Pytam, ponieważ sam tak trzymam wędziska i wielu znajomych, kolokwialnie mówiąc się z tego śmieje .. Trzymasz tak, bo odkryłeś sekret.......śmieją się nieoświeceni......niech się śmieją, my wiemy, w jakim strasznym wędkarskim Matrixie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Trzymasz tak, bo odkryłeś sekret.......śmieją się nieoświeceni......niech się śmieją, my wiemy, w jakim strasznym wędkarskim Matrixie żyją Jestem nieoświecony. Dobrze zbalansowany zestaw nie wymaga takiego chwytu moim zdaniem. Zawsze maly palec za stopką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) o jakim zbalansowaniu mówimy, przy takim obciążeniu/holu, litości ... Kolega miał sobie nadgarstek załatwić ? ... Edytowane 15 Grudnia 2018 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) o jakim zbalansowaniu mówimy, przy takim obciążeniu/holu, litości ... Kolega miał sobie nadgarstek załatwić ? ... Przy holu to inna bajka, miałem wrażenie że rozmawiamy o chwycie przy łowieniu. edit: przy holu metrowych szczupaków nie zmieniał mi się chwyt, nadal taki sam jak przy łowieniu (aż musiałem na filmach sprawdzić)Po kilkunastu dużych rybach też bez zmian, kwestia przyzwyczajenia. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez shavt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 zamówiłem sobie windę kotwiczną, ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Respekt +100 . Ale może powiesz jaką i o co kaman . ? Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Trac Angler 30 i kotwa 20lb. U użytkownika atana, tzn dystrybutoraTylko teraz kombinacja, aby rolkę zamontować na dziobie, a wciągarkę na górnym pokładzie. Inaczej mi plandeka nie przykryje całości. Łódź F420.I jeszcze małe podniesienie łodzi na rolkach, aby móc wozić kotwicę zamontowaną cały czas. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi