krzysiek gżybek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 takie wpadły w moje łapy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Ten na ostatnim zdjęciu to STORM Adventure? Jeśli tak, to zrobiłeś bardzo dobry zakup. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 tak to Storm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Mój pierwszy zestaw UL do łowienia pstrągów na najmniejsze przynęty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Świetny wybór ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ładna kolorystyka, nawet Daiwę wybaczam, hihihi.....wydaje mi się, że nawet moje 5-0 dałoby się z takim zestawem pogodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pianka, wooven i dzielona rekojesc... Profanacja kija pstrągowego Jak pstrągówka, to tylko jasny korek, drewno i metal! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Fajny zestawik. Bez przesady z tym 5-0.Jaki to ma sens przy kiju UL.ze szczątkowym fore?Nic nie mam do 5-0,niech każdy trzyma jak mu wygodnie ale żeby się zaraz nie okazało że przy podlodówkach też 5-0 będzie polecane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dzielona rękojeść akurat fajnie. Warto wyeksponować blank o najmniejszej dostępnej średnicy w dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dzielona rękojeść akurat fajnie. Warto wyeksponować blank o najmniejszej dostępnej średnicy w dolniku.Mi się zawsze to nie podobało w cieniutkich blankach, bo wtedy uchwyt i dolna gałka wyglądają nieproporcjonalnie duże w stosunku do grubości blanku. To oczywiście kwestia gustu i kij ma się podobać właścicielowi, a nie mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Choć już dość dawno stwierdziłem, że na znalezienie nowego szanse nikłe, to jednak się udało. Kupiony jako nowy i nic nie wskazuje, aby miało być inaczej. Ot taki jak najbardziej trafiony prezent pod choinkę 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mikołaj przyszedł ciutkę wcześniej w tym roku. Od stycznia testy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mikołaj przyszedł ciutkę wcześniej w tym roku. Od stycznia testy 3711F498-628A-4A94-90EB-31713A4A1F9C.jpeg 9B64CF0D-36DF-4FD3-B533-B96ADFA1F5C3.jpeg E5885478-2D8D-423C-B081-13E8ACB83AEA.jpegŚwietny wybór. Ja używam dwa sezony na przemian z plecakiem i zdecydowanie będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nigdy nie używałem takiego pasa. Będzie jako alternatywa dla kamizelki Simmsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Żbiki to jest pas biodrowy ? Masz gdzieś do tego linka ? Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Żbiki to jest pas biodrowy ? Masz gdzieś do tego linka ? Tapatalkniete z iPhone 7 https://bogdangawlik.pl/product-pol-11206-Simms-Waypoints-Hip-Pack-Small-Gunmetal.html to jest chyba to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Żbiki to jest pas biodrowy ? Masz gdzieś do tego linka ?https://bogdangawlik.pl/product-pol-11206-Simms-Waypoints-Hip-Pack-Small-Gunmetal.html to jest chyba toJa mam akurat wersje Large https://bogdangawlik.pl/product-pol-11204-Simms-Waypoints-Hip-Pack-Large-Gunmetal.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Fajna sprawa taki pas...mi powoli plecy siadają od noszenia torby na ramieniu a młody szczyl jestem. Może kiedyś jak się uda też sobie sprawię takie cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Już czekają na lód ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Schowaj do szafy lodu nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Może kiedyś się jeszcze pojawi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 ttoomm - szkoda że zaprzestali produkcji Gen I Vanquish , mam 4000 , nabyłbym jeszcze 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Bo To tak musi być.Cos, co jest produkowane i dostępne jest mniej interesujące od sprzętu o ograniczonej dostępności. A im trudniej dostępne, tym wiecej osób szuka. Stąd taka atrakcyjność produktów "Limited". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Doskonały przykład poniżej : \m/ \m/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 ...i tu mamy przykład efektu Veblena, czyli demonstracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi