kokosz77 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) A tu moje zakupy kijek ukrecony art-rod na tym blanku Phenix Mirage MF671-2 i taka zyleczka Varivas Mebaru Gate nylon 100m 2 lb 0,117mm Ten kijek juz pewnie bedzie dozywotnio ,choc po mojej glowie juz cos tam innego switalo .Jednak w pore sie ogarnolem i kijek zostaje. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez kokosz77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultra Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kupiłem dziś dwa boleniowe stare Tarnusy i cieszy mnie to niezmiernie, bo ostatniego urwałem 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dzisiaj w Kauflandzie, za jedyne 6,99zł kupiłem taki oto niezbędnikhttps://goo.gl/photos/WM88HsTCHMRnpeGp9https://goo.gl/photos/dzwQ6LBx3KkzMiZU9Już napełniłem drobiazgami i stwierdzam, że przynajmniej "na dzień dobry" wygląda znacznie solidniej niż te, z wędkarskich pólek sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dzisiaj w Kauflandzie, za jedyne 6,99zł kupiłem taki oto niezbędnikhttps://goo.gl/photos/WM88HsTCHMRnpeGp9https://goo.gl/photos/dzwQ6LBx3KkzMiZU9Już napełniłem drobiazgami i stwierdzam, że przynajmniej "na dzień dobry" wygląda znacznie solidniej niż te, z wędkarskich pólek sklepowych Fajne pudełeczko ale wygląda jak to Anplastu:https://www.tamaj.pl/7219-anplast-pude-ko-na-drobne-akcesoria.html I podejrzewam, że nawet fabryka ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) To możliwe Edytowane 1 Lipca 2015 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Hehe nieżle . Faktycznie to słowo ,,bedziemy" lekko kłuje w oczy . Filip to ta ,,świerza krew" (jak ja zresztą) i może chciał wprowadzić coś nowego. Tylko czy można tu pokazywać kołowrotki za np. 300zł (!). ? . Bo nie każdy ma tyle kasy żeby kupować stelle , albo jakieś inne tej klasy młynki. No i własnie jak bedą odbierane zdjęcia tańszych zabawek. Moim zdaniem temat mógłby zostać , ale to tylko moje zdanie .A ja zalozenia nie biore tych sklepow wogole pod uwage...ba, nawet ich nie znam Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wysłane z mojego C5303 przy użyciu TapatalkaSzperanie na j.b na tablecie Jak ja to znam ... Cytaty lubią się zaznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Chwalić się może nie ma czym, ale przy ostatnich wydatkach związanych z narodzinami synka, każda zabawka cieszy.Dzisiaj nadjechał Ross + SA 3# . Trzeba wieczorkiem przetestować.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Panowie, kazdy sie chwali czym moze i Nie ma co dzielic na mniej prestizowe i bardziej bo jakby kazdego bylo stac na sprzet z najwyzszej polki to by bylo nudno. Mlodzi adepci pewnie zbieraja miesiacami na red arca czy COS podobnego i ich ten zakup bardziej cieszy jak niektorych kolejny exist czy stella w szafie. Jestesmy jedna wielka wedkarska rodzina i mysle ze nie powinno byc podzialow, laczy nas jedna wielka pasja i niech tak zostanie Edytowane 2 Lipca 2015 przez Predatorhunter 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Panowie, kazdy sie chwali czym moze i Nie ma co dzielic na mniej prestizowe i bardziej bo jakby kazdego bylo stac na sprzet z najwyzszej polki to by bylo nudno. Mlodzi adepci pewnie zbieraja miesiacami na red arca czy COS podobnego i ich ten zakup bardziej cieszy jak niektorych kolejny exist czy stella w szafie. Jestesmy jedna wielka wedkarska rodzina i mysle ze nie powinno byc podzialow, laczy nas jedna wielka pasja i niech tak zostanie Swieta prawda dzisiaj stac mnie i posiadam kazdy kolowrotek i kije z najwyszej polki i nie robi to na mnie wrazenia jest poprostu factem pamietam ze jako dzieciak cieszylem sie bardziej z drabinnki z zylka splawikiem niz dzisiaj z kija za 1000$ wiec nikt nie powinien klasowac sprzetowych mazen wedlug metki z cena poniewaz dlugo wyczekiwany kolowrotek za 200 pln (wszczegolnosci dla nastoletniego wedkaza )cieszy bardziej i pobudza marzenia o wedkarskich przygodach jak 3 nowe stelle w ciongu tygodnia I pamietajmy jedno kazdy dzieciak ktory zamiast Xbox-a ma tackle box jest sukcesem w dzisiejszych czasach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Boleniowy klasyk na wisłe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pożądane przez wielu mrówki Tomiego Od dziś jestem posiadaczem dwóch okazów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Boleniowy klasyk na wisłe Na początku lat 70-tych miałem kołowrotek tej firmy . Popatrz pan , nawet nie skojarzyłem że Graphiteleader też jest ich . Stara firma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 a jakie kije do golfa robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 mocna jigowa wędka do główek 15-35g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 a ja myslałem ze to miał byc spin jak bedziesz wstanie zrób foty ugiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 jak przezdrowieję w spinnie mam do tego Battler 701HFB Hot Dog, ale nie jest tak mocny w szczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) balans point w butt znajduje się balancer składający się z trzech tulejek stalowych po 6g (można je wykręcać po jednej) Edytowane 10 Lipca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Też się pochwale. AVS90MF2 jako mój rzeczny uniwersał.Ugięcie pod obciążeniem 0,5 i 1 kg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) mocna , fajna żyłeczka, powinieneś być zadowolony na Twoje pstrągi możesz wypróbować jeszcze "Super Soft" Edytowane 12 Lipca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 HejMój nowy nabytek Nówka sztuka!!!!Sumy drżyjcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 balans point post-50364-0-03701400-1436540652.jpg w butt znajduje się balancer składający się z trzech tulejek stalowych po 6g (można je wykręcać po jednej)Myślałem że takie sztuczki robi się z podpiętym kolowrotkiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Myślałem że takie sztuczki robi się z podpiętym kolowrotkiem;-)w tym wypadku bez sensu - multik i dlon zazwyczaj sa w jednej lini a nawet kolowrotek jest " z prozdu " wiec zalozenie multika i patrzenie na balans nic by nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 nie o to chodzi, kołowrotki mogą mieć przecież różną wagę, np. balans point w testach na TT określany jest jako odległość punktu równowagi wędki od środka uchwytu (bez kołowrotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi