Żbiku Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Doskonały przykład poniżej : IMG_20181223_162452576~2.jpg \m/ \m/Tak paczam paczam na te fotki, tu na jerku i w mmsach i za chu...steczke mi nie pasują te szpule i korby do „dziesiątki”... Na fotkach elementy tuningowe jakieś takie fioletowo-czarne, ni w ząb do koloru korpusu Stelki... Jestem na „nie” No ale może to dlatego, ze uważam dziesiątkę za kreciol idealny, który nie wymaga żadnych „poprawek” Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Unikat w skali krajowej Bynajmniej jak dlamnie ,szczupakowy D.Mleczki jako prezent ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 mam 4000 , nabyłbym jeszcze 2500Ja generalnie celowałem w rozmiar kompatabilny, bo jest pole manewru z korbkami i szpulkami. Napewno poleci z niego T-knob, jak dla mnie troche ni jak ma się jego wielkość do zastosowania, które mu szykuje. Jakąś ciekawsza płytką szpulkę oczywiście tez będę chciał kupić do niego. Podejrzewam, że jak się trafi podobna okazja na każdy inny rozmiar z tego wypustu to poważnie rozważę zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Tak paczam paczam na te fotki, tu na jerku i w mmsach i za chu...steczke mi nie pasują te szpule i korby do „dziesiątki”... Na fotkach elementy tuningowe jakieś takie fioletowo-czarne, ni w ząb do koloru korpusu Stelki... Jestem na „nie” No ale może to dlatego, ze uważam dziesiątkę za kreciol idealny, który nie wymaga żadnych „poprawek” Tobie to zawsze nie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Unikat w skali krajowejBynajmniej jak dlamnie ,szczupakowy D.Mleczki jako prezent 69EBF5F1-D7AB-4D04-813C-DA61CFBF1080.jpegJak zobaczyłem ...to od razu wyłączyłem kompa,żeby mi jakiś szczupak monitora nie zeżarł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Ty se Marcin chałupę odsuń od Narwi, co by ci jakiś kaczo dzioby bez łkno do chałupy nie wskoczył.Hej.pozdrawiam byniek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jak zobaczyłem ...to od razu wyłączyłem kompa,żeby mi jakiś szczupak monitora nie zeżarł i dobrze zrobiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Mój pierwszy zestaw UL do łowienia pstrągów na najmniejsze przynęty 48395881_384072095484307_4272458832690544640_n.jp O ile dobrze widzę, to w tym uchwycie ATC Apex pomiędzy stopką kołowrotka a uchwytem jest wolna przestrzeń. Coś jak w SKSS bez insertu.Wygodne to? Jak przekazuje sygnały z blanku do ręki? A zestaw niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Uchwyt jest bardzo wygodny, coś ala TVS, a ta "przerwa to tylko zła optyka". Edytowane 25 Grudnia 2018 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Uchwyt jest bardzo wygodny, coś ala TVS, a ta "przerwa to tylko zła optyka". Ale tam widać nawet napis "Daiwa" na stopce kołowrotka. A jak z "czułością" tego uchwytu? Nie mam gdzie obejrzeć tego na żywo ani wziąć do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ale tam widać nawet napis "Daiwa" na stopce kołowrotka. A jak z "czułością" tego uchwytu? Nie mam gdzie obejrzeć tego na żywo ani wziąć do ręki.Moim zdaniem jest wygodniejszy niż Fuji TVS a co do czułości, hmmWszystko zależy jak się go osadzi. Sam uchwyt nie wiele wnosi. Pustą przestrzeń trzeba wypełnić insertem, może również osadzić bez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Dla mnie Atc apex wygoniejszy niż tvs.Tak jest tam wolna przestrzeń między insertem a uchwytem. Edytowane 26 Grudnia 2018 przez marcin186 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ale tam widać nawet napis "Daiwa" na stopce kołowrotka. A jak z "czułością" tego uchwytu? Nie mam gdzie obejrzeć tego na żywo ani wziąć do ręki.Tu masz kilka zdjęć uchwytu(dzięki uprzejmości użytkownika @IW) z bliższej perspektywy z insertem drewnianymi grafitowym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Unikat w skali krajowejBynajmniej jak dlamnie ,szczupakowy D.Mleczki jako prezent 69EBF5F1-D7AB-4D04-813C-DA61CFBF1080.jpeghttps://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 https://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej/A to przepraszam człowiek się uczy całe życie ????Powinno być przynajmniej jak dla mnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Zestaw wedek pstrągowych skompletowany na kilka sezonów. Mam nadzieje... Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Żbiku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tobie to zawsze nie pasuje Wcale nie! Tylko Twoje mi nie pasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zestaw wedek pstrągowych skompletowany na kilka sezonów. Mam nadzieje... Kuba, długo nie wytrzymasz musi być rotacja w sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Wcale nie! Tylko Twoje mi nie pasują A to w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zestaw wedek pstrągowych skompletowany na kilka sezonów. Mam nadzieje... D053AB18-94EC-4F53-9BCE-2BA7ADA515E2.jpeg Fajny zestaw. Za kilka dni i u mnie FTS662L będzie miał debiut. Po rozpakowaniu tego patyka byłem naprawdę miło zaskoczony... Do tego stopnia, że szykuje się w styczniu kolejny zakup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) @Żbiku ten FTS662L to takie japońskie czy amerykańskie 8 lb? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zestaw wedek pstrągowych skompletowany na kilka sezonów. Mam nadzieje... D053AB18-94EC-4F53-9BCE-2BA7ADA515E2.jpegJeżeli ten 562ul nie podejdzie pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) @Żbiku ten FTS662L to takie japońskie czy amerykańskie 8 lb?Takie bardziej japońskie Jeżeli ten 562ul nie podejdzie pamiętaj o mnie.Będę pamiętał, jednakże ten kijek kupiłem z myślą o poznowiosennym i letnim łowieniu mniejszych pstrągów na kilku płytkich leśnych odcinkach, na które wcześniej niż maj się nie zapedzam. I raczej dopiero w maju-czerwcu będzie testowany. Głównym kijem na cały sezon będzie FSX-562L, a FTS-662L kupilem specjalnie na zimowe ”łąkowe” odcinki. Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie jest to w pełni nowy sprzęt,ale miła dla mego oka zestaw serii Abu 500 - 700. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przepiękne stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi