fisherking Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przepiękne stado Dzięki BOB Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam i ja 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 I ostatecznie kuter kompletny i gotowy na nadchodzący sezon. Garmin Striker Plus 4cv I pozwolę sobie zapytać kolegów użytkowników Garmina, na czym montujecie przetwornik do pawęży. Nie chce go montować na stałe, bo echo ma być mobilne, więc w grę wchodzi tylko jakiś sensowny uchwyt na pawęż. Ten który dostałem w zestawie raz, że nijak nie pasuje do mocowania przetwornika, dwa to najpodlejszy jaki można nabyć. A może przyssawka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mi do wolnego pływania sprawdza się ten teleskopowy ala jaxon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Czy to ten? Ja też raczej szybko pływać nie będę, mam tylko 2.5 kucyka na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wez sobie kolego kup coś takiego i będziesz zadowolony https://allegro.pl/oferta/przyssawka-do-szyb-szkla-glazury-plytek-80kg-geko-7384789478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Czy to ten? Ja też raczej szybko pływać nie będę, mam tylko 2.5 kucyka na pokładzie 16a3c1294dcbb46d5a7ca1aa76e9.jpgDokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Za 150 zł masz ssawkę z ram mount. Trzyma jak głupie i przypinasz do wszystkich tworzyw : laminat, amelinum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Taki mały zakup trochę czasu i uchwyt na wędki gotowy. Coś nie umiem obrócić fotki Edytowane 3 Stycznia 2019 przez mario1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Taki mały zakup trochę czasu i uchwytNa wędki gotowy.Które finezzki tam wieziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam i ja 20190103_163628.jpgWaldek, prezent od Trzech Króli? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Które finezzki tam wieziesz? Finezzki 4-18 jeden Żony drugi mój oba w jednym kawałkui z inną akcją a niby te same kije. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez mario1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Finezzki 4-18 jeden Żony drugi mój oba w jednym kawałku,i z inną akcją a niby te same kije.Z inną akcja?! Oba to ten sam model?Napisz cos więcej [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mój jest szybszy bardziej praca szczytowa.Żony ma inne ugięcie trochę cieplejsze. Wiem że to dziwne ale czuć to od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Taki mały zakup trochę czasu i uchwyt na wędki gotowy. Coś nie umiem obrócić fotkiA dalej w części szczytowej jak podparte masz te kije ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) A dalej w części szczytowej jak podparte masz te kije ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkO tylną kanapę między zagłówkami odseparowane pianką Edytowane 3 Stycznia 2019 przez mario1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 O tylną kanapę między zagłówkami odseparowane piankąDzięki [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Niema za co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Taki mały zakup trochę czasu i uchwyt na wędki gotowy. Coś nie umiem obrócić fotkiJakoś blisko siebie kręcioły na foto i coś mi się wydaje że będą ładnie dzwonić o siebie przy wyboistej nawierzchni i bujaniu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Jakoś blisko siebie kręcioły na foto i coś mi się wydaje że będą ładnie dzwonić o siebie przy wyboistej nawierzchni i bujaniu auta.Na asfalcie jest ok na wybojach faktycznie się bujają wtedy podtrzymuję ręką. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez mario1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Taki mały zakup trochę czasu i uchwyt na wędki gotowy. Coś nie umiem obrócić fotkiCo to za cudo? Kupiłeś gotowe czy zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 mario1 a przy gwałtownym hamowaniu nie przelecą przez szybkę frontową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 a już myślałem, że Darek umieścił tu zdjęcie swojego nowego " towara " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Co to za cudo? Kupiłeś gotowe czy zrobiłeś?Przyssawkę kupiłem resztę wyciąłem ze sklejki + 4 wkręty do połączenia. Tak przewożąc oszczędzamy parę cennych minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 mario1 a przy gwałtownym hamowaniu nie przelecą przez szybkę frontową?Nie nie przelecą nie mają jak Testuję ten patent cały sezon i jest ok jedynie można by było kołowrotki jakimś rzepem do siebie pospinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi