SlawekNikt Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Niby nic wielkiego, ale to mój pierwszy retraktor z 2 letnią gwarancją za całe 15 zeta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nowy partner dla finezzy ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nowy partner dla finezzy SAVE_20190108_171845.jpegPiękna sztuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, te 15-ki bardzo mi się podobają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki, te 15-ki bardzo mi się podobająA jak ten Tp współgra z wędką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 W zasadzie jeszcze go do kija nie przykręcałem, ale pewnie bardzo podobnie jak z TP11' bo taki był wcześniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ten nowy jest chyba lżejszy , w porównaniu z 2500 jest dużo mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 TP11' C2000S waży 200g a ten nowy 195g, tak że żadna różnica ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Stelka przytuliła nowy knobik z amelinium. Bardzo fajnie leży w paluchach.Wygląd kwestia gustu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Wprawdzie nie sprzęt ale równie wędkarski „gadżet” Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Żbiku 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Piękny...wymiar ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Piękny...wymiar ma? Musiałbym być Marcinem Gortatem chyba, żeby zmieścił się w tym miejscu wymiarek... Nie mniej grube 20+ Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nie jestem fanem tatuaży, ale fajny kurczę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Kuba A co będzie jak Ci się pstrągi znudzą Ps. tatoo fajne Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Kuba A co będzie jak Ci się pstrągi znudzą Nie zakładam takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wprawdzie nie sprzęt ale równie wędkarski „gadżet” Jak znam życie to pewnie niebawem się "wytrze" i będzie ich więcej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wprawdzie nie sprzęt ale równie wędkarski „gadżet” co na to żona/dziewczyna? rodzice? ogólnie rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Żonie bardzo się podoba, dzieciom tez Zreszta, nie jest to moja pierwsza dziara. I nie ostatnia Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) A do mnie nowy kijek wczoraj dojechał po dość długich poszukiwaniach Stary model Crosstage CRK-902L w Fuji Sic'ach Bardzo lekki jak na swoją długość. Parę informacji dodałem w bazie ugięć:http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-29#entry2520438 Edytowane 16 Stycznia 2019 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Żbiku mega wykonanie ! Jedna sesja podejrzewam. Ja się zastanawiam nad kolejną rybą i nie mogę się zdecydować, ale chyba postąpię niekonwencjonalnie i nie będzie to pstrąg Pytanie, gdzie robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Żbiku mega wykonanie ! Jedna sesja podejrzewam. Ja się zastanawiam nad kolejną rybą i nie mogę się zdecydować, ale chyba postąpię niekonwencjonalnie i nie będzie to pstrąg Pytanie, gdzie robiłeś ?Tak, jedna sesja 5-6h. Robiłem w Zajawa Tattoo u Krzyśka Przybyszewskiego. Polecam przejrzeć jego prace na FB. Wymiata pod względem tatuaży „portretowych”! Przykład poniżej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Żonie bardzo się podoba, dzieciom tez Zreszta, nie jest to moja pierwsza dziara. I nie ostatnia Pierwsza rzecz związana z wędkarstwem która jak Ci się znudzi to nie wyląduje na giełdzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Pierwsza rzecz związana z wędkarstwem która jak Ci się znudzi to nie wyląduje na giełdzie To było dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Kolejny Grafit do kolekcji???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jeśli można, ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi