Małkociniak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Są i unas pierwszy z brzegu tańszy niż u nas o 500 pln-ów z darmową wysyłką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dlaczego od samuraja? U nas niedostępny ten model?Shimano EU nie posiada , o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) U nas też jest, a cena odpowiednia jak za mniej standardowe rozmiary, jeśli chodzi o rynek. I tutaj proszę, niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tak jest?Nie chodzi mi o to że drogo, chodzi o to dlaczego inny rozmiar potrafi być mocno droższy? Edytowane 24 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 U nas też jest, a cena odpowiednia jak za mniej standardowe rozmiary, jeśli chodzi o rynek. I tutaj proszę, niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tak jest?Nie chodzi mi o to że drogo, chodzi o to dlaczego inny rozmiar potrafi być mocno droższy?W tym przypadku chyba chodzi o szpule Rozmiar 1000 I c2000s jest identyczny Różnica polega na tym że płytkie szpule są sporo droższe Nie wiem dlaczego ale tak niestety jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) W zasadzie masz rację. Dokładnie chodziło mi o szpulę, tylko nie wiem dlaczego one tyle potrafią kosztować. Podam przykład, nowy stradick, szpula zamienna 2500S kosztuje 359zł!Taka sama szpula do TP kosztuje 120zł mniej!Ja wiem że to nie jest wina megiego, poprostu taka jest obecna cena rynkowa tej szpuli.Tylko dlaczego? EditPrzepraszam, nie odpowiedni temat. Jak uważacie że spamuję, to proszę o usunięcie. Poczułem się jak w wątku naprawy, tuning... Edytowane 24 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Bo płytkie szpule to dobro dla Japończyków W dystrybucji na euro w zasadzie ich nie ma... A cena jest taka a nie inna bo trzeba to sprowadzić z Japonii i do ceny szpuli trzeba jeszcze dodatkowo doliczyć cło i VAT Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Są i unas pierwszy z brzegu tańszy niż u nas o 500 pln-ów z darmową wysyłką:Ściągając z Japonii dodatkowe opłaty nie dochodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ściągając z Japonii dodatkowe opłaty nie dochodzą?Cło + VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Wielkie pieniądze to nie będą, to nie wędka w jednoskładzie Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cło + VAT.Ile to mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Małkociniak dolicz 145 $ to będzie jakies 545zł no i tutaj gwarancję masz na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Małkociniak dolicz 145 $ to będzie jakies 545zł no i tutaj gwarancję masz na miejscu No właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. I jakie tam 500zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Bo płytkie szpule to dobro dla Japończyków W dystrybucji na euro w zasadzie ich nie ma... A cena jest taka a nie inna bo trzeba to sprowadzić z Japonii i do ceny szpuli trzeba jeszcze dodatkowo doliczyć cło i VAT Ok, ale pomyśl tak dobrze. Co ta szpula ma lepszego o tyle, żeby być o wiele droższą od tej głębszej? Kto wymyśla te horrendalne ceny tych szpul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Ok, ale pomyśl tak dobrze. Co ta szpula ma lepszego o tyle, żeby być o wiele droższą od tej głębszej? Kto wymyśla te horrendalne ceny tych szpul? Po prostu, taka jest polityka cenowa współczesnych producentów dóbr przemysłowych.To tak jak np. z samochodami, gdzie producenci oferują pseudopakiety sportowo-stylistyczne, które sprowadzają się w istocie do odrobinę większych felg, inaczej wygiętego zderzaka, kilku znaczków na masce, boku auta czy kierownicy - za co kasują dodatkowe dziesięć lub kilkanaście tysięcy złotych. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Wzmocnienia w składzie na ten rok Ciekaw byłem ile jeszcze można urwać z 260 g i udało się zejść tylko na 250 g Edytowane 2 Lutego 2019 przez MARIUSZ 69 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stigibingo Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Czas zaczac w nowym sezonie przygode z castingiem :-) Rzucilem sie od razu ,, na głęboką wode '' ale taki jestem i sie nie poddam bo za duzo wydane i tym samym sprzetu sprzedane.. Zdrówko ;-) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Fluing Lure 5,5cm/2g; 9,5cm/7g; 14cm/16g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Pamiętam z przed lat, te cudowne filmy reklamowe z tymi przynętami ... Edytowane 4 Lutego 2019 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Taak. Filmy były cudowne.I te bassy po półrocznym poście gotowe zeżreć nawet spadający kamyk ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Używałem tych przynęt w latach 90-tych. Mają specyficzną pracę i są trudne do prowadzenia, ale niezastąpione i skuteczne w przypadkach gdy trzeba dotrzeć pod głębokie, niskie nawisy traw i pomosty.https://youtu.be/gVeno21_Y6M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Szkło od Kamila Tymczasem sparowany z takim klasykiem (niestety na prawa rękę ) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Szkoda ze opis-charakter nie bardzo pasuje do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ok, ale pomyśl tak dobrze. Co ta szpula ma lepszego o tyle, żeby być o wiele droższą od tej głębszej? Kto wymyśla te horrendalne ceny tych szpul?No przecież od zawsze wiadomo, że płytsza szpula łatwiej się kręci i rzuty są dalsze [emoji38] Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Okoniowe narzędzia na nowy sezon... Dwie finezzki I steez... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi