Karpiu95 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ale zestawik ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Szkło od Kamila Tymczasem sparowany z takim klasykiem (niestety na prawa rękę ) Robert, fajnie wyszedł, a kiedy testy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Steezik mistrzostwo będzie pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Niby zwykły góral a special ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @majunio opisz dokładnie te piękne narzędzia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @majunio opisz dokładnie te piękne narzędzia .1. GRAPHITELEADER '15 FINEZZA NUOVO GNFS-832ML-TCzyli 251cm, linka 2-6lb I c. w. 3-15g... Miałem bardzo podobną w wersji prototype... Ta jest trochę bardziej spolegliwa...2. GRAPHITELEADER '15 FINEZZA NUOVO Prototype GNFPS-752L-TCzyli 226cm, linka 2-6lb c.w. 1-10. Czyli krótsza wersja wędki którą już miałem. Wyraźnie szybsza od modelu powyżej. Wędki myślę, że będą się fajnie uzupełniać... A na okrasę steez type II... Najbardziej miękko pracujący kowrotek jaki miałem a trochę tego było... Jedyny na jaki bym mógł go zamienić to nowy exist 2500s CXH...Czas pokaże ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Pięknie , grubo , egzotycznie - nie mam więcej pytań . Choć nie , właściwie mam : czy GNFPS-752L-T był dostępny u Rafała w Poznaniu na Targach ? Edytowane 5 Lutego 2019 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Pięknie , grubo , egzotycznie - nie mam więcej pytań . Choć nie , właściwie mam : czy GNFPS-752L-T był dostępny u Rafała w Poznaniu na Targach ?Chyba już nie miał tej wędki... Z tego co kojarze to prototype miał zazwyczaj w pojedynczych egzemplarzach albo na zamówienie... ????Ale mogę się mylić ????Niesamowite wędki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Co masz na myśli?Kaligrafia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) No przecież od zawsze wiadomo, że płytsza szpula łatwiej się kręci i rzuty są dalsze [emoji38] Tak, zwłaszcza w klasycznym kołowrotku???? Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 I jeszcze w kolorze czerwonym to już śmiga ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Majówka już za momencik 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Pstrągowe zbrojenia ciąg dalszy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Chciałem się pochwalić, ale gdy zobaczyłem, z czym przyszła sowa, zawstydziłem się......... https://m.demotywatory.pl/4908194 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 cristovo dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Chciałem się pochwalić, ale gdy zobaczyłem, z czym przyszła sowa, zawstydziłem się......... https://m.demotywatory.pl/4908194 W taki wieku...?Wstyd??? Ehhhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Chciałem się pochwalić, ale gdy zobaczyłem, z czym przyszła sowa, zawstydziłem się......... https://m.demotywatory.pl/4908194 Dobre I nie ma się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Na Maj ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 ...nie znam napisz słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Sumowe Jenzi ale na szczupaki w głębokich jeziorach powinny się sprawdzić. 140 i 180 gr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Łomojamatkoboska, ciężka artyleria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Uważaj gdzie tym będziesz rzucał bo możesz kogoś ty zabić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Uważaj gdzie tym będziesz rzucał bo możesz kogoś ty zabić A gdzie C&R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 prześliczne te "rycerze" Roberta... ja takich pięknych nie będę miał ale zamówiłem coś na specjalne okazje :- spływasz z wody a zawistna konkurencja pokarmowa chce podglądnąć na co połowiłeś, bo przecie widzieli ze połowiłeś: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jest. Jeszce wersja że sterem.Dostałem taki na święta od kuzyna, który oznajmił, że cały sezon ch... złapałem więc na ch... mam próbować za rok... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi