smudek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Już wiem jakie wabie "na start" będą wisieć na końcach większości zestawów na tegorocznym Garminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Pstrągowe zbrojenia ciąg dalszy 11.jpg 1.jpgSeba, po co Ci 4 prawie identyczne parametrowo patyki? Oddaj jednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Kuba każdy kijek jest inny Od góry najmocniejszy Illex według mnie i stopniowo coraz słabsze ale nie znaczy gorsze Może odrobinę pokrywa się Ivyline z Jacksonem ale zapas trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Seba, mam pytanko. Jestem kompletnie "zielony" w łowieniu pstrągów, ale czy te "patyczki" nie są zbyt słabe, jeśli najmocniejszy mieści się w granicach 0,4-5g i 2-5lb? Jak dotąd czytałem o pstrągowych wędziskach w zakresie cw <15 a nawet <20g, a tu taka niespodziewajka… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Seba, mam pytanko. Jestem kompletnie "zielony" w łowieniu pstrągów, ale czy te "patyczki" nie są zbyt słabe, jeśli najmocniejszy mieści się w granicach 0,4-5g i 2-5lb? Jak dotąd czytałem o pstrągowych wędziskach w zakresie cw <15 a nawet <20g, a tu taka niespodziewajka… Temat rzeka... Jeśli warunki na to pozwalają, woda czysta, bez zawad, a pstrągi nie wyrastają na kolosy, to nie ma sensu stosować wedek 15-20g. Sam skutecznie lowie na niektórych odcinkach i rzeczkach kijem 6lb o dlugosci 5’6”, brodząc w górę rzeki. Woda płytka, bez zawad, pstrągi małe i średnie, stad wieksza moc kija nie jest potrzebna. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Ten 0.4 - 5g jest akurat najmocniejszy Kije te bardziej są na zbiorniki pod Trout AREA Na rzekach pewnie tez by się sprawdziły ale nie próbowałem jeszcze W ten weekend wybieram się na Roztocze to wypróbuję dwie wędki na wodzie płynącej Edytowane 12 Lutego 2019 przez 5384 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 W moim regionie pstrągów jest jak na lekarstwo i raczej ledwie ponad wymiar. Rzeczki, w których występują też nie są okazałe, raczej są to większe strumienie, szerokości 2-5m, dość płytkie 0,5-1,0m o niezbyt bystrym nurcie.Mam przygotowany sprzęt 1,98cm/4-15g i wydaje mi się, że w zupełności wystarczy.Po wpisie Sebastiana zacząłem się zastanawiać, czy na te "mizeroty" jakie łowią koledzy, nie wystarczy patyczek 2,13cm/1-6g, stąd moje pytanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Pstrągi do 50cm na małych ciurkach świetne ogarnia stc avid do 7g . Warunek jeden musi być spełniony a mianowicie kijek uzbrojony delfin delta A dlaczego , to już warto poczytać odpowiedni wątek Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Ja mam tradycyjnie uzbrojony w Torzite i tez daje radę ????Nawet te powyżej 50 nie robią na nim wrażenia ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Nowy zakup, polecam solidne pudło. Edytowane 12 Lutego 2019 przez szczupak1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Wygląda znajomo https://jmcadventure.com/sklep,online/skrzynki-i-pudelka/skrzynki/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Przecież robi to wszystko jedna fabryka...Mam takie samo i tylko zmieniam pudła na planowana rybkę... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Rzadko się dzielę niusami o tym co nabyte, ale po nastu latach znowu mam i cieszę się jak dziecko. W zasadzie to płetwy się cieszą. Brzydale, bo 47. Meinl Badile. Może nie czysto wędkarsko, ale ze 100 dni w rolu będą na brzegu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ..cieple nogi to baza...moje "ciżemki" nie stały na ani dnia - natychmiast poszły w błoto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 U mnie jeszcze sezon na takie po kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Czuje sie jak na eobuwie.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Czuje sie jak na eobuwie.pl ..uwierz mi nie "CZUJESZ" się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 W mojej wędkarskiej okolicy brak miejsc do slipowania. O ile z pontonem jeszcze dało się poradzić to z łodzią tego nie widzę. I zrodził się kolejny pomysł... Oto on: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Przecież robi to wszystko jedna fabryka...Mam takie samo i tylko zmieniam pudła na planowana rybkę...Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkSzukam pudełek na wymianę do tych skrzynek. Ktoś podpowie gdzie kupię takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 W mojej wędkarskiej okolicy brak miejsc do slipowania. O ile z pontonem jeszcze dało się poradzić to z łodzią tego nie widzę. I zrodził się kolejny pomysł...Oto on:... nie pierwszyzna (ze tak powiem).. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wybacz ale nie mam zielonego pojęcia o co ci chodzi... Dla mnie pierwszyzna. Większe doświadczenie na temat pływadełka na mój 5 letni syn, bo po dostawie siedział w nim więcej niż ja. Planował nawet w nim spać. Czekam jeszcze na spodniobuty coby dupa była sucha i jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ..na myśli miałem ze już ktoś kiedy z tematem się siłował (na miarę swoich możliwości) - na dowód zdjęcie/żart "znalezione" gdzieś.. - taki żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie potrzebuję wstawiać jakichś znalezionyvh w necie zdjęć. W tle mój własny prywatny salon. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Bardzo mi przypadł do gustu No i stan miodny... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi