Żbiku Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pstrągowy kołowrotkowy gral chyba znaleziony Teraz tylko złapać gdzieś druga sztukę i będzie pełnia szczęścia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 poznaje to cacko ... chyba przeszedł przez moje ręce i chyba wiem czyj był i od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Dla mnie kołowrotek idealny do krótkich wedek 5’6”-6’4”. Chodzi znacznie lepiej niż wszystkie Stelki i inne kołowrotki, które miałem (a trochę tego było...). Obawiam się jedynie o dostępność ewentualnych części zapasowych, bo jednak to prawie 15-letni kołowrotek... Teraz cel - znaleźć drugiego takiego samego do pary Edytowane 17 Lutego 2019 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Lifpo4 Robi wrażenie, zwłaszcza jak sie podniesie Serdeczne dzięki siarq 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Jakie to to małe ma parametry ...i cenę? Edytowane 18 Lutego 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 20 ah ,około 3 kg , duży 11,5 kg wcześniej miałem pod echo tez 20 ah , żelowy i ważył 10 kg trochę toto kosztuje , ale zdrowie i samopoczucie jest bezcenne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) duzy wazy 9,7 kg a male 20ah/12V prad ciagly 20A okolo 3kg Edytowane 18 Lutego 2019 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 No tak , sugerowałem sie wcześniejszymi ustaleniami , siarq podał właściwą wagę 9,7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 ..dzisiaj listonosz spisał się na medal- przyniósł "tygryski od Piotra i równocześnie coś do rzucania tygryskami .. .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Który model masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Nowy zakup, polecam solidne pudło.kupiem takich dla siebie i znajomych w sumie kolo 7 sztuk. kazdy zadowolony. Ps do srodka zamiast 2 plytszych pudelek wchodzi tez glebszy "fox" czy inny "SG" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Który model masz ?..to jest RZA61L-T do 5g pomyślałem ze dopełni mi starszy Cierry 3-12g.....teraz tylko zonie trzeba wytłumaczyć ze jak się kupiło "torebkę" to należą dokupić do tego pasujące "buty".. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Prywatny import z Japoni wygląda i pracuje jak nowy,może nie za miljony ale pewnie przeżyje nie jeden nowy ze średniej pułki cenowej.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Małe dozbrojenie przed sezonem taki misz masz Edytowane 21 Lutego 2019 przez hm62 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Ja zanabylem takiego cudaka (CD BR 299L) pod trudne łąkowe-trzcinowe pstrągi Tak wiec po ostatnich zakupach moj Rastek Monster Boron, Stella i Certate wyjeżdżają na gielde Edytowane 21 Lutego 2019 przez Żbiku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ja zanabylem takiego cudaka (CD BR 299L) pod trudne łąkowe-trzcinowe pstrągi Tak wiec po ostatnich zakupach moj Rastek Monster Boron, Stella i Certate wyjeżdżają na gielde kto składał kijek? opis wygląda mi na Rafała-skalka,ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Znakomity wybór, Kuba. Gratuluję. Edytowane 21 Lutego 2019 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 kto składał kijek? opis wygląda mi na Rafała-skalka,ale może się mylę Tak, to Skałkowa robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Umnie może nie za wiele nowości ale ciężko dostępny model do pudełka sandaczowego I przy okazji małe zakupy dla chłopaków z forum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Arsenał Cyprysowych cukierków uzupełniony. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Arsenał Cyprysowych cukierków uzupełniony. Ja musiałem myto sztuk 4 odpalić synowi. Koledzy w przedszkolu do tej pory nie wyszli z szatni. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Ja zanabylem takiego cudaka (CD BR 299L) pod trudne łąkowe-trzcinowe pstrągi Tak wiec po ostatnich zakupach moj Rastek Monster Boron, Stella i Certate wyjeżdżają na gielde Kuba jak ''znudzi '' się Tobie ten CD-ek daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kuba jak ''znudzi '' się Tobie ten CD-ek daj znać Wiem, kto ma taki nowy blank na sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zobaczymy czy się zwróci... :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zobaczymy czy się zwróci... :-)Możesz mi uwierzyć, NA PEWNO !!!!! ????U mnie na jednym "wypadzie" zrobił swoje. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi