lexi Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zobaczymy czy się zwróci... :-)..ciekawe .....to raczej drogi wynalazek jest jak na tego typu akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wystarczy, ze wywleczesz dwa no może trzy nowe japońskie woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wystarczy, ze wywleczesz dwa no może trzy nowe japońskie woblery...no nie zupelnie.. 75$ na ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzisiaj miałem okazję przetestować swojego Surfera. Niestety nie pomógł mi odzyskać mojego L.D. Mała pstrągowa rzeczka, zaczep około 5 metrów od brzegu. Surfer nawet nie dotarł do woblera, za każdym razem był znoszony przez prąd wody i koziołkował. Może na wodzie stojącej lub bardzo wolno płynącej się sprawdzi, ale na wiosenne bystre wody niestety nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzisiaj miałem okazję przetestować swojego Surfera. Niestety nie pomógł mi odzyskać mojego L.D. Mała pstrągowa rzeczka, zaczep około 5 metrów od brzegu. Surfer nawet nie dotarł do woblera, za każdym razem był znoszony przez prąd wody i koziołkował. Może na wodzie stojącej lub bardzo wolno płynącej się sprawdzi, ale na wiosenne bystre wody niestety nie działa.Dlatego u mnie lepiej sprawdza się ten zwykły zrobiony że szprychy???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dlatego u mnie lepiej sprawdza się ten zwykły zrobiony że szprychy????Dokładnie. Mam taki a nawet 2. Nawet jak się zaklinuje w śmiertelnym zaczepie -sprawdzane na ruskim czołgu - żal jakby mniejszy niż towar za 75$ a dociążenie w miarę potrzeb można regulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tak, to Skałkowa robota I mój kij byłem pierwszym właścicielem tego CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Szukam jeszcze jednego ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 I mój kij byłem pierwszym właścicielem tego CD.Tak, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nowy gość w rodzince [emoji16][emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ładniutki, ale działa w gramaturze alphasów, które posiadam i dlatego jest u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Od dawna byłem zakochany w tej budzie i nie mogłem się oprzeć [emoji7] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 ..wygląda jak Lamborgini.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nowy gość w rodzince [emoji16][emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPięknota, tylko uważaj żebyś go nie zgubił w wiosennej trawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Pięknota, tylko uważaj żebyś go nie zgubił w wiosennej trawie... ..bo krowy?... Edytowane 28 Lutego 2019 przez lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Będę na niego bardzo uważać [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Coś się wysunęło z Waldkowej szafy... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Krzyś, teraz tylko kijka obstaluj i będzie git. BTW, przy okazji walnę sobie kilka rzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Miałem lata temu dokładne taki sam CD XLS.To nalepszy kij jaki miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Krzyś, teraz tylko kijka obstaluj i będzie git. BTW, przy okazji walnę sobie kilka rzutów.No właśnie muszę teraz pomyśleć pod co podczepić żabkę [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Piękny kolor blanku i same właściwości tyż bardzo fajne Zbrojenia ciąg dalszyUniwersalny zestawik na rzekę Kijek CD XLS 9' 6-25g 6-15 lbKołowrotek jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Piękny kolor blanku i same właściwości tyż bardzo fajne Chwilę się zeszło zanim wypłyną z Tomka szafy ten kij Na szczescie ze znalezieniem nowego morka nie było tyle zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 10-letnia nowka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Drogą wymiany wpadły mi w ręce takie cudaki. Aż za ladne, żeby je wrzucać w krzaki i zatopione drzewa moich rzeczek... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Sezon jeszcze przedemną i można pofantazjować.Później to tylko łowy w bani.Dzięki koledze @drzejko- zrealizowałem taką oto wizje...Docelowo wlepy pójdą też na blanki. Niby nie nowy sprzęt, ale detal który ten sprzęt urozmaicił???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi