wobler130 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Hehe nieżle . Faktycznie to słowo ,,bedziemy" lekko kłuje w oczy . Filip to ta ,,świerza krew" (jak ja zresztą) i może chciał wprowadzić coś nowego. Tylko czy można tu pokazywać kołowrotki za np. 300zł (!). ? . Bo nie każdy ma tyle kasy żeby kupować stelle , albo jakieś inne tej klasy młynki. No i własnie jak bedą odbierane zdjęcia tańszych zabawek. Moim zdaniem temat mógłby zostać , ale to tylko moje zdanie . Edytowane 10 Stycznia 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opisy to raczej w innym dziale można, tu według mnie powinniśmy tylko się chwalić, co kupiliśmy może to być wędka za 5 tysi albo wobler za 10 zł, na innych forach fajnie to funkcjonuje i wiem po sobie że z chęcią się tam zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam Dzisiaj coś więcej o młynku , który kupiłem Przepraszam złej jakości fotki .. Aparat nie mógł łapać ostrości , a ja się wyspałem i mogę pisać Do zakupy Daiwy Infinity Q Zaion przymierzałem się rok .. Zawsze jakieś wydatki ... Okazja do kupna nowego kija i tak to się przedłużało . Szukałem kołowrotka pod średni opad sandaczowy oczywiście na swoje koguty . Patrzyłem na Certatki , Twin Powery i inne nowe technologie . Wybór jednak padł na czarną piękność . Dużą uwagę zwracam też na wygląd kołowrotka , który w tym przypadku mi się bardzo podobał . Czarny młynek z złotym rancikiem na szpuli . Nie łatwo było wydać taką sumę za kołowrotek , ale kierowałem się opinią kolegów o tej serii . Najbardziejprzekonała mnie jego nieskazitelnie gładka praca . Miałem kilka starych modeli Daiwy (Certatka HD, GS8) i byłem zaskoczony , ponieważ przyzwyczaiłem się do mechanicznej pracy Daiw . Zestaw z Fenwickiem był bardzo dobrze wyważony.. Co więcej chcieć ?? Czytałem również , że te modele ząbkują . Postanowiłem to sprawdzić u siebie Oczywiście po zakupie cały wieczór się nim bawiłem No cóż .. Takie zboczenie. Kołowrotek leżał w pokrowcu do czasu kiedy wracałem od rodziny i wpadłem na parę godzinek nad rzekę na trocie Wiem , że to tylko jedna wyprawa i nie dałem mu jeszcze popalić , ale sprawił się świetnie . Wielki plus za pracę ... Jest po prostu zdumiewająca !!! Podczas prowadzenia ciężkiego wahadła w dużym nurcie , nie czułem wrażenia , że kołowrotek jest katowany . Niestety nie miałem przyjemności przetestować go pod rybą .. Ale zahaczyłem dużą krę Po paru godzinach łowienia musiałem wracać do domu . No nic kołowrotek dostanie " w kość " w czerwcu na sandukanach Więcej informacji o Zaionie po rozpoczęciu sezonu sandaczowego Pozdrawiam wszystkich kolegów z forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Temat fajny chwalic sie chlopaki, mnie cieszy nawet jak sobie nowa swierza zylke kupie niewiele mi trzeba do szczescia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Hehe nieżle . Faktycznie to słowo ,,bedziemy" lekko kłuje w oczy . Filip to ta ,,świerza krew" (jak ja zresztą) i może chciał wprowadzić coś nowego. Tylko czy można tu pokazywać kołowrotki za np. 300zł (!). ? . Bo nie każdy ma tyle kasy żeby kupować stelle , albo jakieś inne tej klasy młynki. No i własnie jak bedą odbierane zdjęcia tańszych zabawek. Moim zdaniem temat mógłby zostać , ale to tylko moje zdanie .Nie ma znaczenia ile kosztował sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Temat fajny chwalic sie chlopaki, mnie cieszy nawet jak sobie nowa swierza zylke kupie niewiele mi trzeba do szczescia Witaj w klubie Mnie cieszy jak kupię agrafki Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jeśli zmienili tylko korpus a bebeszki są bez zmian, czekają Cię lata zadowolenia z nabytku Moja "babcia" wciąż w formie jest mimo, że rocznik 2006, jej pierwsze fotki, w exif pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dobra czekam z niecierpliwością aż ktoś pochwali się nowym Twin Power .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Piękna łajba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety aluminiowa-motorowa-lodz-wedkarska-tracker-175-3280193405.jpgHeheh Byle co ?? Ja marzę o takiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety aluminiowa-motorowa-lodz-wedkarska-tracker-175-3280193405.jpgA trzeba było oszczędzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) taka sobie...średnio zadowolony jestem... chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety A tak szczerze to śmieszny ten wątek wrzucać koledzy wrzucać ! Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Czoper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety aluminiowa-motorowa-lodz-wedkarska-tracker-175-3280193405.jpgCzoper dołożyłeś do pieca Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety aluminiowa-motorowa-lodz-wedkarska-tracker-175-3280193405.jpgSmutna prawda ale wiele osob w Polsce nie stac na to zeby zalac paliwa na dzien plywania tym cackiem, a ty nam tu narzekasz gratuluje i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Lepiej pochwalić się nowa rybą. , zdjęciem znad wody , nowa technikom etc ...Tomasz! Karwasz twarz TECHNIKĄ!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Smutna prawda ale wiele osob w Polsce nie stac na to zeby zalac paliwa na dzien plywania tym cackiem, a ty nam tu narzekasz gratuluje i pzdr A dopiero co pisał i szukał pracy ...... echhhhh Czoperek Gratuluje Michał zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie sprzęt ale technika czyni z Ciebie zawodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 osobiście mam bardzo mieszane uczucia co do takich tematów, ale jak widać można się "chwalić" przez 1000 stron i kto ? wiadomo ... http://spinmedia.ru/forum/viewtopic.php?id=110 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 taka sobie...średnio zadowolony jestem... chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety 137160_piekny-jacht.jpg Mi się udało dostać właśnie ten model w moim ulubionym kolorze - seledyn z brokatem Pod koniec roku testowałem go na Narwi i muszę przyznać że zwrotna bestia.A kolor? No cóż, sandały na pokład same wskakują i wgryzają się w pierwsze deski pokładu,a ja podbieram ręcamy tudzież podbierakiem z gumowaną siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A dopiero co pisał i szukał pracy ...... echhhhh Czoperek Gratuluje Michał zakupu Karol to czysty zgryw narazie nic nie zastąpi craba 330 dla mnie osobiście to troche przykry wątek... po co?w jakim celu?czemu to ma służyć? marzy mi się nowy młynek- zbieram, odkładam, kupuję, jestem szczęśliwy-koniec tematu...ale po cholere caly swiat ma o tym wiedzieć. Ktoś się zdziwi ale nie mam konta na FB (zonka moja równiez z czego jestem dumny )...jak podejrzałem kolezankę z pracy, który wrzuca zdjecia z każdej możliwej okazji i opisuje co gdzie jak kiedy, to mnie bierze na ... więc albo ktoś ma jakies kompleksy i chce się "wzbić" by w oczach kolegów być super wędkarzem,to chyba błędne myślenie, więc proponuję niech pojedzie nad wodę, wymyśli nowatorski sposób połowu klenia czy jazia i wtedy w moich oczach będzie "super wędkarz" a jest tu kilka takich "Wybitnych osób" i dla nich mam mega szzacunek i uznanie...a czym łowisz i co kupujesz to Twoja prywatna sprawa ...a tracker był dla polewki wrzucony pozdroo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 jak się komuś wątek nie podoba to najprostrza metoda w nim nie pisać.. ta złośliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 napisałem, że mam mieszane uczucia, a to dlatego, że też tego nie czuję, ale musze przyznać, że dzięki takim wątkom, udało mi się np. zobaczyć real zdjęcia kolorów wielu woblerów i gum lub po prostu uświadomić sobie istnienie przynęt czy wędek, o których wcześniej nie wiedziałem i co czasem naprowadziło mnie na jakiś trop 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a ja ostatnio kupiłem Zaubera za 230zł i też się chciałem pochwalić. Pierwszy raz w życiu nie wydałem tysiaka na młynek .. cieszę się jak mały a i jeszcze kupiłem do niego 3 szpulki - dwie bo jedną dostałem od Kumpla.. fun się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A Ja ostatnio kupiłem sobie na alledrogo żarówki H7 Normalnie dają 110% więcej światła Polecam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi