Sandacz23 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) "HejMój nowy nabytek Nówka sztuka!!!!Sumy drżyjcie :D" już po sumach..... Edytowane 14 Lipca 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Przede mna wyprawa trollingowa w miesiacu sierpniu.Pierwsza w tym roku (i jedyna). Jej wyjatkowosc tylko czesciowo zweryfikuja wyniki w postaci rybek.Czasami sa takie wyjazdy, ktore juz na etapie planowania daja to poczucie - wyjatkowosci. W kazdym razie do arsenalu dolaczyl wyjatkowy nawijak. Wlasnie pod katem trollingu. Dla mnie to ULTIMATE. Wedki na ta wyprawe w swoim watku prezentowal juz Mistrz @yglo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A co się stało z Avetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A co się stało z Avetami? Avety byly/ sa i beda na sumy.A to wyprawa na ryby Avety nie maja wodzika. Cienkie linki cierpia z tego powodu bardziej niz plecionka 65 lb, ktora uzywam podczas ciagania przynet za sumkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 To I Ja sie pochwale 3 nowki Dzieki Koledze @Guzu:-) Dzieki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 To I Ja sie pochwale 3 nowki Dzieki Koledze @Guzu:-) DziekiTak jak kiedyś przypuszczałem. Większość jest w polskich rękach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Avety byly/ sa i beda na sumy.A to wyprawa na ryby Sum to nie ryba? Gdzie tym razem wybywasz? Suli...kolekcja, że kapcie spadły. Piękności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Sum to nie ryba? Gdzie tym razem wybywasz? Suli...kolekcja, że kapcie spadły. Piękności! Jasne, ze sum to sum. A ryby to ryby.Sprzet sumowy jest inny niz na "ryby" U mnie to dwie oddzielne kwestie. Dokad wybywam ? Hiszpania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) To I Ja sie pochwale 3 nowki Dzieki Koledze @Guzu:-) DziekiTo się do niczego nie nadaje,tylko linki plącze,do gabloty z tym.BTW,skoro jest taki wysyp Milen,to może też ktoś ma dostęp do złotej dupki do modelu 4000SS? Edytowane 15 Lipca 2015 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To się do niczego nie nadaje,tylko linki plącze,do gabloty z tym.BTW,skoro jest taki wysyp Milen,to może też ktoś ma dostęp do złotej dupki do modelu 4000SS? Nie wiem o jakim "wysypie" mowa.Kolekcja Kamila to efekt jego cierpliwosci i wytrwalosci.Miedzy pierwszym a ostatnim kolowrotkiem uplynely (jesli sie nie myle) 2 lata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Przede mna wyprawa trollingowa w miesiacu sierpniu.Pierwsza w tym roku (i jedyna). Jej wyjatkowosc tylko czesciowo zweryfikuja wyniki w postaci rybek.Czasami sa takie wyjazdy, ktore juz na etapie planowania daja to poczucie - wyjatkowosci. W kazdym razie do arsenalu dolaczyl wyjatkowy nawijak. Wlasnie pod katem trollingu. Dla mnie to ULTIMATE. Wedki na ta wyprawe w swoim watku prezentowal juz Mistrz @yglo Odpowiedni multik w odpowiednich rękach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To prawda Panie Daniel naczekalem sie trochę ale warto było :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To i ja się pochwale nowymi nabytkami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) To i ja się pochwale nowymi nabytkami Takie "coś" prawie zawsze fajnie się prezentuje Edytowane 16 Lipca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tak jak kiedyś przypuszczałem. Większość jest w polskich rękach. większość sprzętowych topów jdm i us jest za naszą wschodnią granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Takie "coś" prawie zawsze fajnie się prezentuje Teraz lepiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Teraz lepiej Bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Teraz lepiej Hej , jak z pracą tych TP ??? Słyszałem , że kręcą prawie jak Stelki. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Kręcą jak Stelki bo to są 08 SW Stelki:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Kręcą jak Stelki bo to są 08 SW Stelki:-)Heh Ta pogoda zle na mnie działa Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Teraz lepiej Jedno z ladniejszych zdjec jakie widzialem w ostatnim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) A oto mój docelowy secik castingowy . Docelowy. Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Generalnie same starsze konstrukcje. Przy moich wyjazdach dożyją końca moich dni.Uprzedzam ewentualne pytania - nic nie jest na sprzedaż. A jeśli będzie to Tatula i jedna Okuma. 1. Trolling szczupakowy. Wszystko z grzechotkami. Muszę tylko kolorową linkę na okumę nawinąć. 2. Cast na ciężko. 3. Cast na średnio-ciężko. Cała rodzinka. Edytowane 17 Lipca 2015 przez godski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ciekawa kolekcja, gratuluje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nie ma sie co oszukiwac nigdy nie ma docelowej kolekcji sprzentu to nie uleczalna choroba sam sobie powtarzalem te samo zdanie wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nie ma sie co oszukiwac nigdy nie ma docelowej kolekcji sprzentu to nie uleczalna choroba sam sobie powtarzalem te samo zdanie wiele razyJest. Właśnie że jest. Kilka lat testowałem wiele maszynek. Rozkręcałem i smarowałem. I ten secik mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi