hasior Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Drugi w rodzinie. Bardzo prosta budowa , praca jak na tak uszczelniony młynek bdb coś ala slammer przekładnia wyczuwalna na sucho ,pod obciążeniem płynna . Mega pojemna szpula waga około 290 gram, 6,2-1 PP 20lb wejdzie ponad 300m, jak ktoś szuka mocnej maszyny z duża pojemnością szpuli o niskiej wadze to młynek w sam raz,wielkościowe jak młynek shimano 4000 lub Daiwa 3000 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Małe dozbrojenie przed sezonem taki misz masz zrób coś aby jeden x-80 trafił do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dziś dotarły JerkFly 20 cm. 30g od Marka imierskiego. Wyglądają świetnie, jakość wykonania BDB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Sezon jeszcze przedemną i można pofantazjować.Później to tylko łowy w bani.Dzięki koledze @drzejko- zrealizowałem taką oto wizje...Docelowo wlepy pójdą też na blanki. Niby nie nowy sprzęt, ale detal który ten sprzęt urozmaicił _20190305_141611.JPGArku, gdzie zdobyłeś takie nalepki? Możesz udostępnić namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Gumki Shaman na marcowe szwedzkie mamuśki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) No i wiadomo teraz, gdzie jest Nemo Edytowane 7 Marca 2019 przez cristovo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Doczekalem się, zawsze chciałem mieć takie COŚ Mam. Działa, robi.Będzie robić Adapterek. Czyli korbki daiwy r4 robią z Shimano 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ja co prawda wolę w drugą stronę: ale to też fajne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Panowie no co wy to tak samo jakby do Audi wsadzić felgi od BMW i odwrotnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Panowie no co wy to tak samo jakby do Audi wsadzić felgi od BMW i odwrotnie Przecież można mieć do wyboru Nie zajmują miejsca tyle co fele Pstragowy zestaw korbek dopasowanych do potrzeb i okoliczności4045455051.5 mm ... U mnie te dłuższe - 50, 55, 57 mm (nieobecne na zdjęciu) zostają na rzeki nizinne Edytowane 7 Marca 2019 przez Guzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Masz niezłą korbę;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Gumki Shaman na marcowe szwedzkie mamuśki Panie daj Pan linka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Nowa linka pod mikrojigi???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Panie daj Pan linka ... Pisz do kolegi @Hub albo facebook Ryba się chlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Nowa linka pod mikrojigi???? IMG_20190308_144624.jpgPodobno super ten duel armored! Daj znac jak wrazenia po testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jutro na łowisku typu area trout przetestuję????Puki co, próbując zerwać w rękach bez węzła, prawie się pociąłem????Porównując do próbki varivasa ajing master 0,3 lub 0,4pe (kolega nie pamięta) ta wydaje się cieńszą i mocniejsza na węźle, niż ajing master bez węzła????W dotyku jest gładziutka, okrągła i ogólnie przypomina żyłkę. Jest też sztywna w stosunku do ajing, przynajmniej na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A masz porównanie do varivasa saltwater finess x8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Coś pod mikro jigi I dla własnego bezpieczeństwa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Bezpieczeństwo przede wszystkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A masz porównanie do varivasa saltwater finess x8?Nie mam. Zresztą porównanie do ajing master też jest tylko organoleptyczne, bo mam tylko taki odcinek z 10m ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nie wiem na co mnie stojak na 5 czy 6 wędzisk, ale ładnie wygląda I co ciekawe oraz co mnie najbardziej zaskoczyło naprawdę dobrze wykonany jest. Estetyczne nakrętki, zaślepki gdzie trzeba, a elementy w miejscach połączeń na "kliki" czyli malutkie sworznie ze sprężynkami. Edytowane 9 Marca 2019 przez SlawekNikt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Może nie firmowy, ale podwójnie cieszy, bo własnoręcznie wykonany????????????????????????????. Edytowane 9 Marca 2019 przez Sąsiad 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peacock Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Bardzo lekkie buty do brodzenia.Swietnie trzymaja kostke. Ciekawe jak z wytrzymaloscia ale o tym za kilka miesiecy:) Edytowane 9 Marca 2019 przez Peacock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nie łatwo o ten model ale udało się namierzyć jedna sztuke w naprawdę fajnym stanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nic odkrywczego, ale w związku z odkurzeniem imadła i poniżej 5cm w mazowieckiem, zanabyłem kosę na cierniki, jelce, kijanki i roztocza. Szkoda, że okno czasowe pokryło się dzisiaj z oknem gradowym. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi