BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Prawdziwa prawdaPrzed południem było tak A już chwilę potem... Psa z domu nie wygonisz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Prawdziwa prawda Mnie przed znalezieniem się w oku cyklonu uratował, kolejny zakup związany z chciejstwem. Może nie czysto wędkarski, ale podróżniczy. W związku z tym, że Wyspy Zawadowskie, Łachę Nadwiślańska i przyległości najczęściej ogarniam na rowerku, postanowiłem dokręcić bagażniczek. Te 15 minut uratowało mi dupę. Mogłem spokojnie wrócić do kolejnych 6h przy photoshopie... Swoją drogą zroweryzowanym polecam Specialized Pizza Rack, kupiłem do drugi do drugiego roweru. Edytowane 9 Marca 2019 przez pomidor babinicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wow bob, ledwie marzec a ty z takim rozmachem ???? fajny sprzęcik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Robert ten z łaciatym dolnikiem z trzcinami nie źle się komponuje.Wędki, ubrania i większe akcesoria fajne są w kamuflażu wyglądają super ale drobiazg w takich kolorach to złośliwa polityka firm, położy nie znajdzie kupi nowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nowi w szafie Abu Garcia Revo3 Rocket - w sezonie 2019 zostanie boleniowo-kleniowym pogromcą Penn Long Beach 68 - wielka nadzieja świętokrzyskiego surfcastingu Daiwa Steez TW - rodzynek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wow bob, ledwie marzec a ty z takim rozmachem fajny sprzęcik.Oczywiście nie wszystkie kije i multiki są nowymi zakupami, natomiast z zakupów powstały nowe zestawy (jeden całkowicie nowy, kupiłem na jerku, ale mojego kolegi wkraczającego w świat castingu ... nie wie biedak co czyni )A wszystkie kije w dwu kawałkach z powodu planowanej majówki z podróżą samolotem do Finlandii. Najmilej zaskoczony jestem HM69 240 14-42 oraz Tatulą 100HSL po dobrym servisie i dodaniu łożysk. (ten towar również kupiony na naszej giełdzie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nowi w szafie Abu Garcia Revo3 Rocket - w sezonie 2019 zostanie boleniowo-kleniowym pogromcą Penn Long Beach 68 - wielka nadzieja świętokrzyskiego surfcastingu Daiwa Steez TW - rodzynek Piękny zestaw z kosmicznym zakresem zastosowań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Piękny zestaw z kosmicznym zakresem zastosowań Dziękuję bardzo Prezentowany zestaw jest dopełnieniem całości ale mam przeczucie, że czegoś jeszcze w kolekcji brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Oczywiście nie wszystkie kije i multiki są nowymi zakupami, natomiast z zakupów powstały nowe zestawy (jeden całkowicie nowy, kupiłem na jerku, ale mojego kolegi wkraczającego w świat castingu ... nie wie biedak co czyni )A wszystkie kije w dwu kawałkach z powodu planowanej majówki z podróżą samolotem do Finlandii. Najmilej zaskoczony jestem HM69 240 14-42 oraz Tatulą 100HSL po dobrym servisie i dodaniu łożysk. (ten towar również kupiony na naszej giełdzie )Pełen podziwu jestem, cały snopek badyli wytargać nad wodę w taką pogodę.........noooo podziwiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Już mnie skręcało, musiałem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Sling i plecak na każdą pogodę , i do głębszego brodzenia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Takie coś mi wpadło w ręce Przyznam, ze dawno mnie tak pozytywnie nie zaskoczyła żadna wędka jeśli chodzi o prace blanku. Chyba dłużej nią połowie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Ależ to mi się podoba 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Od Artura? Jeśli tak to mega wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Tak, od Artura.Zdjęcie nie oddaje w pełni tego, jak są ładne.Zwróćcie uwagę na dbałość o szczegóły.Każdy jest inny, ale mają wspólny, niepowtarzalny styl.Re-we-la-cja. Edytowane 13 Marca 2019 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Szkoda moczyć w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 To się moczy w single malcie. :> 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ładne to i kręci ładnie (na łowisku fotelowym ) Może "grubiej" posmarować na solankę? Dzisiaj sprawdzę ile pomieści "poważnej" plecionki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) 120m Power Strike 50Lb Edytowane 15 Marca 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja tak przywitam nowy sezonSt. Croix legend glass LGC88HMZ ABU GARCIA REVO WINCHSt. Croix legend tournament LBC610MLXFZ ABU GARCIA REVO LTX 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zakup na nowy sezon Niedługo czas zamawiać ponton ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Jutro 15 stopni. Kleniska, przebywam uzbrojony po zęby:) Edytowane 16 Marca 2019 przez fonix 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Kolej na mnie Większość naszych zabawek ,które tu trafiają są nabyte drogą kupna. Moja jest zrobiona samodzielnie czyli stojak na silnik. a tu w komplecie fotki można powiększyć Edytowane 17 Marca 2019 przez M a r a s 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Takie dla przyjemności - Bolesławiec i gsi outdoor. Do tego stary optimus crux i kartusz 100g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 2500S 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi