Guzu Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 2500SCzy to vanq 19 ? Jeśli tak, czy możesz proszę podać wagę szpulki ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Takie dla przyjemności - Bolesławiec i gsi outdoor. Do tego stary optimus crux i kartusz 100g. B15FCC9D-4E6D-4D05-BDDF-ECB8042589BD.jpeg..ależ to cudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ..ależ to cudne Lexi, jak idziesz w miejsce gdzie byłeś milion razy i wiesz, że nałowisz sportowych kleni, to czasem warto sobie takie przerywniki robić. Do tego patelenka 20 cm i w zadadzie nic nie musi brać. Wreszcie nie muszę ślepić się pudło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Pstragowe smakołyki wyladowaly w moim pudeleczku ????????????I cos do ich zwijania Edytowane 19 Marca 2019 przez hose4ras 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ...kijek również zacny (?) gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) ...kijek również zacny (?) gratuluję Kijek to przerobiona przez kolege @panpawel85 na casta sakura players 6lb ????????????Aldek oczywiscie na availu ???? Edytowane 19 Marca 2019 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Odczuwalna różnica w porównaniu ze szpulka fabryczną? Jaka waga Availa(dasz link?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Odczuwalna różnica w porównaniu ze szpulka fabryczną? Jaka waga Availa(dasz link?)Robert nie mialem okazji sptawdzic co potrafi fabryczna. Ta wg. producenta wazy 6,6 gr i w polaczeniu z magnetykiem dedykowanym tej szpuli pozwala na bezkciukowe posylanie lotnych 2gr na 15-20m, woblerem 2,5gr 5cm uzyskalem maksymalnie 15m bez kontroli kciuka, poprostu rzut i szpulka staje po wpadnieciu przynety do wody. Pewnie przy ustawieniu hamulca mniej asekuracyjnie da sie dolozyc kilka metrow wiecej. Magnetyk mozna regulowac na dwa sposoby, z zewnatrz oryginalnym polretlem od svs oraz od srodka tak jak to bylo np. w availu dla curado 51eW kazdym razie ten magnetyk jest bardzo skuteczny. https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/2745 Edytowane 19 Marca 2019 przez hose4ras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Aha....jeszcze co wazne wyzej wymienione wyniki osiagalem na fabrycznych lozyskach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) „Chwaląc” sie dalej.... uniwersalne kombo na miejskei łowy.Dragon microspecial do 16gr i daiwa 105sv Edytowane 19 Marca 2019 przez hose4ras 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 MSX po przeróbkach czy fabryka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 „Chwaląc” sie dalej.... uniwersalne kombo na miejscki łowy.Dragon microspecial do 16gr i daiwa 105sv Mam ten kij, potrafi wiele znieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 MSX po przeróbkach czy fabryka ?Fabryka ale przerobki będą- przelotka startowa jest zdecydowanie za daleko od nastepnej, przy glebszym ale nie bardzo glebokim ugieciu linka trze o blank a wlasciwie o miejsce łączenia składow. Mam ten kij, potrafi wiele znieść Na to licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Nie będę się certolił i pisał, że kupiłem ot taki sobie kijaszek...nie! Kupiłem od forumowego przyjaciela zaje..., ale to ZAJEBISTY kij!!! Ever Green Kaleido Inspirare Black Raven ...itd (już dłuższych nazw nie mogą wymyślać?! )115 gram dynamitu na sandacze i nie tylko. Osprzęt, jakość wykonania (nawet pokrowiec) estetyka to klasa sama w sobie Edytowane 20 Marca 2019 przez BOB 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Będziesz Pan zadowolnony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie będę się certolił i pisał, że kupiłem ot taki sobie kijaszek...nie! Kupiłem od forumowego przyjaciela zaje..., ale to ZAJEBISTY kij!!! Ever Green Kaleido Inspirare Black Raven ...itd (już dłuższych nazw nie mogą wymyślać?! )115 gram dynamitu na sandacze i nie tylko. Osprzęt, jakość wykonania (nawet pokrowiec) estetyka to klasa sama w sobie Do mnie zawitała taka pani... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) No i super. Zacny kijek, który u mnie czeka na Ciebie ma piękne czerwone wstaweczki...będzie grało I do tego masz prezent urodzinowy...sto lat!!! Edytowane 20 Marca 2019 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Zamienił stryjek kolibri na... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Zamienił stryjek kolibri na... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaI jak wypada w porównaniu do kolibri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 No to jest inna klasa sprzętu. Wykonanie. Stabilność. Materiał. Podłoga... Warto było. Jedyne uwagi to wiosła jakieś takie liche. W porównaniu z kolibri. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Następca Xtremki 70MF za którą wogóle nie tęsknię spod ręki Skalka.Genialnie zbalansowany kij którego praktycznie nie czuć w ręku.Bardzo szybki blank z mocnym dolnikiem który w końcu pracuje pod obciążeniem a nie stoi kołkiem jak w SCV. Z Existem tworzą bardzo ładny zestaw 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Następca Xtremki 70MF za którą wogóle nie tęsknię spod ręki Skalka.Genialnie zbalansowany kij którego praktycznie nie czuć w ręku.Bardzo szybki blank z mocnym dolnikiem który w końcu pracuje pod obciążeniem a nie stoi kołkiem jak w SCV. Z Existem tworzą bardzo ładny zestaw ..wygląda dobrze..do czego to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 ..wygląda dobrze..do czego to ma być?Do łowienia ryb ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Do łowienia ryb E tam do łowienia to nie ,tyczka do fasoli jak znalazł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Do łowienia ryb ..właściwie to zastanawiałem się tylko kto to napisze, zapytany czy ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi