Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie kupiłeś ShadTeezy w blistrze?

Kupiłem osobiście w Centrumwędkarstwa.pl Poznań.

Tak są wystawione na półce.

Jak Cię kobiety z domu pogonią za te Twoje wszystkie zakupy ...to będziesz miał w co się spakować ;)  :D

Robert, wedle Twoich obaw, to każdy z nas powinien nabyć taki wór. ;)  :D

• Like 3

Spotkanie z Elą (nasza forumowa Eluska) zaowocowało takim prezentem...do przetestowania podczas majówki na fińskich mamuśkach. Duże, lekkie paletki, lekkie korpusy, chwosty wynoszące pod powierzchnię. Na płytkie, szkierowe łowiska 1-2m będą idealne. Szczególnie liczę na tą największa w barwach "dupa biskupa" (jak je nazywał Rafał "Spigot")  ;)  :D

Postawiła wyzwanie przede mną ;)  :D

post-52107-0-15558600-1554041814_thumb.jpg

(dodam, że fotka zrobiona moim nowym Huawei P30Pro)

Edytowane przez BOB
  • Like 4

Spotkanie z Elą (nasza forumowa Eluska) zaowocowało takim prezentem...do przetestowania podczas majówki na fińskich mamuśkach. Duże, lekkie paletki, lekkie korpusy, chwosty wynoszące pod powierzchnię. Na płytkie, szkierowe łowiska 1-2m będą idealne. Szczególnie liczę na tą największa w barwach "dupa biskupa" (jak je nazywał Rafał "Spigot")  ;)  :D

Postawiła wyzwanie przede mną ;)  :D

attachicon.gif IMG_20190331_133846a.jpg

(dodam, że fotka zrobiona moim nowym Huawei P30Pro)

Chwalipięta :blink:  :rolleyes:   ;)

Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ? :D

post-65395-0-23397100-1554367309_thumb.jpg

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 5

Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem... ;)  :D

• Like 7