siarq Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 jest i moja giwazda tego sezonu epropulsion navy 6.0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie dotyczy mnie to ze względów finansowych, ale napiszesz coś o bateryjce jaką planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Bateryjka jest w wątku o lifepo4 , 75ah /48v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wyszło tak, że pojawił się w kolekcji jeden nowy kołowrotek do dupy... IMG_20190327_155454.jpgNo weź !!!! ????Chyba nie będziesz łowił nim. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 W życiu. Swoją drogą niech już będzie w końcu maj bo pomysły mi się kończą na zabijanie chęci polowania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Takie 213 cm w jednym kawałku uzupełniło mój arsenał ????IMMP70L Edytowane 29 Marca 2019 przez Artech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 A do mnie znów zawitał super trout ????Wpierw sprzedałem a potem za nim zatęskniłem????Ten jest nowy i wykonany przez Wojtka Zwolskiego 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Na miniaturze jak podlodówka mi wyglądała 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 A do mnie znów zawitał super trout Wpierw sprzedałem a potem za nim zatęskniłemTen jest nowy i wykonany przez Wojtka Zwolskiego IMG_20190329_125914.jpg Dajesz spokój finezce czy super trout do czegoś innego będzie sluzyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Będę na zmianę sobie łowił oboma kijkami. ST w porównaniu do finezki to jak by był z gumy zrobiony, ale lubię nim łowić????Finezzy niczym nie zastąpię, chyba że nowszą wersją, ale na to się tak szybko nie zanosi. Edytowane 29 Marca 2019 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nowa wersja finezki(czyli ta 2019) już niedlugo w Polsce, także nie bądz taki pewny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Bardziej chodziło mi o kwestię finansową???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Kupiłem w fajnych pieniądzach plecak "Alice" US Army na dłuższe wyprawy wędkarskie i mały dodatek. Edytowane 31 Marca 2019 przez SID 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Gdzie kupiłeś ShadTeezy w blistrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jak Cię kobiety z domu pogonią za te Twoje wszystkie zakupy ...to będziesz miał w co się spakować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Gdzie kupiłeś ShadTeezy w blistrze?Kupiłem osobiście w Centrumwędkarstwa.pl Poznań.Tak są wystawione na półce. Jak Cię kobiety z domu pogonią za te Twoje wszystkie zakupy ...to będziesz miał w co się spakować Robert, wedle Twoich obaw, to każdy z nas powinien nabyć taki wór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Spotkanie z Elą (nasza forumowa Eluska) zaowocowało takim prezentem...do przetestowania podczas majówki na fińskich mamuśkach. Duże, lekkie paletki, lekkie korpusy, chwosty wynoszące pod powierzchnię. Na płytkie, szkierowe łowiska 1-2m będą idealne. Szczególnie liczę na tą największa w barwach "dupa biskupa" (jak je nazywał Rafał "Spigot") Postawiła wyzwanie przede mną (dodam, że fotka zrobiona moim nowym Huawei P30Pro) Edytowane 31 Marca 2019 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Spotkanie z Elą (nasza forumowa Eluska) zaowocowało takim prezentem...do przetestowania podczas majówki na fińskich mamuśkach. Duże, lekkie paletki, lekkie korpusy, chwosty wynoszące pod powierzchnię. Na płytkie, szkierowe łowiska 1-2m będą idealne. Szczególnie liczę na tą największa w barwach "dupa biskupa" (jak je nazywał Rafał "Spigot") Postawiła wyzwanie przede mną IMG_20190331_133846a.jpg (dodam, że fotka zrobiona moim nowym Huawei P30Pro)Chwalipięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie przeczę i się nie wstydzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzida na letnie salmonidy ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W oczekiwaniu na strzeble ...i oficjalny wątek Artura,muszę się pochwalić ślizikami: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) MC FSX-722L, jeszcze nie testowany ale pierwsze wrażenie pozytywne Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez misie.k 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czyli seksu z wędkowaniem też nie umiesz pogodzić? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi