Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Moja to z 2 razy do roku się poświęci i pojedzie ze mną ????. Ale to może i dobrze, każdy powinien mieć trochę czasu dla siebie.

Kajak ma być wędkarsko/wyprawowy, mieszkam w Danii z tysiącami km lini brzegowej, i dużymi możliwościami zwiedzania i wędkowania.

To nie pierwszy :). Wcześniej był compass. U mnie na Podkarpaciu jest zero slipow, miałem lodke/ponton nawet plywadelko. Z lodka sam sobie poradzić nie mogłem, tylko wedkowanie we 2,ponton mnie nie zachwycił, ale też nie był pierwsza klasa i problem z wodowaniem równiez duży, kajak pach i pływa, nawet z jakiejś niewielkiej skarpy można go wsadzić na wodę. Zero ploblemow z miejscem, wisi pod sufitem, transport na dachu auta, bardzo cichy i szybki. Dla mnie złoty środek :)

To ja też się teraz mogę pochwalić i nacieszyć :)

attachicon.gif DSC_1378-2528x1896.JPG

attachicon.gif DSC_1379-2528x1896.JPG

Super! :clappinghands:

Ps

Niestety, dla mnie problem, bo musiałby być dwuosobowy, albo musiałbym kupić dwa, a wówczas już problem z transportem... :(  ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Szukania to może za dużo powiedziane, ale gdzieś z tyłu głowy zawsze miałem żeby wypatrywać 1/16OZ killerka - poprzedniczka kosiła jaziory, okonie i bolenie aż w końcu coś z zębami ją pożarło.

Jedyne porównywalne cudo jakie miałem było Pokutyckiego, w krakowskiej Barwenie nabyte. Ale ukradli ????

Generalnie u mnie w sklepach nie ma tego...

Co do cierpliwości Sławku, zdarza mi się łowić na spławik. W wodach PZW ???????? mam wprawę ????

Edytowane przez morrum
  • Like 3