MZieli10 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jeszcze nic straconego. Poczekaj ze dwa tygodnie i cichaczem zamorduj gryzonia ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Spoko, tyle tego badziewia z kosza wytargałem, że dogadamy się z synem. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Cieniutka plecionka i dwa robale uzbrojone haczykiem z czeburaszką 2g, łączna waga 6g. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja bym go uzbroil i będzie life 3d cyco rabbit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Z 10 lat szukałem. I w końcu przypadkiem jestMichale, gdzieś w czeluściach moich pudełek mam chyba takie dwie minicykady. Jeśli chcesz, to poszukam i Ci wyślę Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Takie niby nic.Z 10 lat szukałem. I w końcu przypadkiem jest jest, znalazłem, co prawda tylko jedną, ale to zawsze coś. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Cieniutka plecionka i dwa robale uzbrojone haczykiem z czeburaszką 2g, łączna waga 6g.Aleks plecionka zacna, ale chyba szkoda jej trochę ciorać z przynętami o masie 6 gram ... Zarezerwuj ją sobie dla tych od 2 gram w dół ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Sławku tak zamierzam, czekam na ultralekką szpulkę do Tatuli.Zamieściłem w jednym wpisie tylko dla tego, że przesyłki doszły do mnie we czwartek. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Michale, gdzieś w czeluściach moich pudełek mam chyba takie dwie minicykady. Jeśli chcesz, to poszukam i Ci wyślę Będę wdzięczny. Ale nie wysyłaj narazie, niech poczeka do lata i może osobisty odbiór się zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Marzenia się spełniają! Mój kleniowo-boleniowy Lamiglas xmg jest już u mnie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) "błękitna strzała" pierwszy raz ze mną nad wodą na testach Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez BOB 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 "błękitna strzała" pierwszy raz ze mną nad wodą na testach Dziubie coś jeszcze nad tym Czerniakowskim? Ostatnio jak byłem to nie licząc przyłowionego i wypiętego w wodzie sandacza na oko 65 same mikro oknie.... BTW fajny zestaw [emoji6][emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Podobno dziubie Ja już nawet na poważnie nie podchodzę do tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 takie siewodnia dofruneły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Mój pierwszy multik i kij castingowy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Przyszły ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Mój pierwszy multik i kij castingowy. Napiszesz coś więcej jaki cw kija i co to za multik bo nie widzę [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Curado 201 K 6,2:1, kijek Beastmaster 240 cw 30-70 a drugi spinning Beastmaster 240 cw 20-50 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 kilka drobiazgów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Curado 201 K 6,2:1, kijek Beastmaster 240 cw 30-70 a drugi spinning Beastmaster 240 cw 20-50Będziesz zadowolony nawet bardzo! Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Ładnie się prezentuje, prawie jak mój. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez hvast87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ładnie się prezentuje, prawie jak mój. Prawie ja preferuję krótkie kije. Świetnie mi się nim działa. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ładnie się prezentuje, prawie jak mój. Mój ładniej bo już łowił i złowił w zeszłym roku na szkierach Turku ... za dwa tygodnie znowu się sprawdzi ...będziesz zadowolony 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Mój ładniej bo już łowił i złowił w zeszłym roku na szkierach Turku ... za dwa tygodnie znowu się sprawdzi ...będziesz zadowolony Ta obrotówka jest taka wielka, czy ten szczupak taki... niewielki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ...jeśli ja mam dłonie niemowlaka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi