MIGOTKA Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 To i ja się pochwale nowymi nabytkami Zdradzisz gdzie kupiłeś nówkę 4000 ?Sie rozglądam ale mało widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Zdradzisz gdzie kupiłeś nówkę 4000 ?Sie rozglądam ale mało widzę .Model PG pochodzi od senseya Guzu a XG z yahoo.jp Edytowane 19 Lipca 2015 przez Pickerel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja tez doszedlem do punktu ze wiem czym lowic po dlugich i kosztownych poszukiwaniach teraz problemem jest ze wychodza nowe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Duzo nowego sprzetu jest na 360°tuna stare i nowe modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) to i ja się "pochwalę" / zaprezentujępo trzech latach przerzucania jakieś bezsensownej ilości sprzętu, sprzedawania i wracania - mam nadzieję , że zmądrzałem i spokorniałem, koniec z zakupamizestaw pokrywa komfortowo i wydajnie 3-35g + gumateraz tylko modlić się, aby sytuacja finansowa pozwoliła zachować stan posiadania Edytowane 21 Lipca 2015 przez bazyloss 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 to i ja się "pochwalę" / zaprezentujępo trzech latach przerzucania jakieś bezsensownej ilości sprzętu, sprzedawania i wracania - mam nadzieję , że zmądrzałem i spokorniałem, koniec z zakupamizestaw pokrywa komfortowo i wydajnie 3-35g + gumateraz tylko modlić się, aby sytuacja finansowa pozwoliła zachować stan posiadania Wydaje mi sie, ze brakuje jednego multika ...A gdzie jakis na zapas ? Zbrojenia NIGDY nie maja konca. Koniec zbrojen to poczatek klopotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 "na szczęście" sytuacja finansowa obecnie rozwiązuje ten problem Gan Craft i tak będzie używany od święta, a i tak nie zabieram więcej niż dwie wędki ps. przecież i tak nie kupię czwartego IS'a , ja i tak bardzo rzadko sięgam po przynęty cięższe niż 30-35g i to dla mnie kołowrotki idealne do tak wąskiego zakresu przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Jak Kamil sie pochwalił to i ja - w sumie 2 lata zbierania, szukania informacji, pytania i zawracania 4 liter kolegów bardziej doświadczonych skład jest niemal kompletny - brakuje 2 kijów które w sumie beda jako dodatki nie dokonca potrzebne - wiec i malo istotne a wiec od lewej Evergreen heracles force grandis - HCSC 66 M - 1/4 - 1 oz 10-20 lb + zillon type R - zestaw jesienny - szczupaczo sandaczowy - pracuje w zakresie 8 gram + guma do 30 gram + guma 3 cale - rzucać można i więcej ale ja zbytnio już sensu nie widzę - idealnie leży w reku balans i wyważenie ekstra mimo zamkniętego uchwytu przenosi wszystko co sie dzieje z przynęta Evergreen Temujin crossfire - Dzieki Kamil !! - TXFC 66 MR - 1/4-3.4 oz 8-16 lb + daiwa t3 1016 hl + szpula sv ( ta płytsza ) - kij uniwersał - nie jest to ekstra szybka szpada, kij o akcji regular który jest dosyć szybki - świetnie współpracuje z obciążeniem rzędu 5 gram + guma do okoo 15-17 + guma - tu mamy jeszcze dobry komfort - u mnie służy zazwyczaj jako uniwersał - nie wiem co zabrać zabieram jego i mam święty spokój - amen Graphiteleader argento nuovo gonas 862 l - 5-24 gramy pe 0.8-1.5 + shimano exssence 4000 hgm - armata na bolenie, klenie, szczupaki i sandacze - wielki rzeczny uniwersał - rzuca od 3-4 gram do około 27 gram - czuły szybki świetnie lezący w reku - po prostu kij na rzekę Major craft volkey - VKS 66 ml - 1/8-3/8 oz 5-10 lb + shimano complex bb 2500 f6 - lekki spining - okon , sandacz - szybki świetnie transmitujący drgania, dosyć uniwersalny choć dla mnie idealny do gum i różnych zabaw z nimi oraz amunicja dum dum Evergreen tactics 74 tcsc - Dzieki Pitt !! - 74 - x 1/2 - 4 oz 16-30 lb nylon , Fc 40-80 lb Pe + alphas 150 hl - armata szczupakowa zaskakująca lekkością i operatywnością - cw opisane poprawnie blank wkładany w rękojeść - szybki kij z progresywnym ugięciem - u nie służy do łowienia największymi wabikami od gum 20 -25 cm po największe obrotówki jakie mam spinerbaity i na jerkach kończąc - dniówka z tym kijem jest bajka - człowiek kończy dzień jakby łowił kijem do 1 oz transmisja drgań zaskakujeI mam nadzieje ze nic więcej i do "łba" nie strzeli i będę mógł się zestarzeć z tymi zestawami spokojnie Edytowane 22 Lipca 2015 przez meme174 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zacne zestawy Panowie. Ja sie nie chwale bo nuda Nie ma za co Michas, jesli mowa o mnie bo juz sie pokusilem co i jak haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Tak Kamil To do Ciebie w sumie od stedda zaczeło sie wszystko nawet zastanawiam sie czy nie sciagnac jakies z kraju kwitnacej wisni na zapas Edytowane 22 Lipca 2015 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 alternatywa na brak łódki na urlopie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 mam taki sam fajne tanie pływadełko pod dupke ay było tardo mozna kupic styrodur i ładnie przyciac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak Kamil sie pochwalił to i ja - w sumie 2 lata zbierania, szukania informacji, pytania i zawracania 4 liter kolegów bardziej doświadczonych skład jest niemal kompletny - brakuje 2 kijów które w sumie beda jako dodatki nie dokonca potrzebne - wiec i malo istotne a wiec od lewej Evergreen heracles force grandis - HCSC 66 M - 1/4 - 1 oz 10-20 lb + zillon type R - zestaw jesienny - szczupaczo sandaczowy - pracuje w zakresie 8 gram + guma do 30 gram + guma 3 cale - rzucać można i więcej ale ja zbytnio już sensu nie widzę - idealnie leży w reku balans i wyważenie ekstra mimo zamkniętego uchwytu przenosi wszystko co sie dzieje z przynęta Evergreen Temujin crossfire - Dzieki Kamil !! - TXFC 66 MR - 1/4-3.4 oz 8-16 lb + daiwa t3 1016 hl + szpula sv ( ta płytsza ) - kij uniwersał - nie jest to ekstra szybka szpada, kij o akcji regular który jest dosyć szybki - świetnie współpracuje z obciążeniem rzędu 5 gram + guma do okoo 15-17 + guma - tu mamy jeszcze dobry komfort - u mnie służy zazwyczaj jako uniwersał - nie wiem co zabrać zabieram jego i mam święty spokój - amen Graphiteleader argento nuovo gonas 862 l - 5-24 gramy pe 0.8-1.5 + shimano exssence 4000 hgm - armata na bolenie, klenie, szczupaki i sandacze - wielki rzeczny uniwersał - rzuca od 3-4 gram do około 27 gram - czuły szybki świetnie lezący w reku - po prostu kij na rzekę Major craft volkey - VKS 66 ml - 1/8-3/8 oz 5-10 lb + shimano complex bb 2500 f6 - lekki spining - okon , sandacz - szybki świetnie transmitujący drgania, dosyć uniwersalny choć dla mnie idealny do gum i różnych zabaw z nimi oraz amunicja dum dum Evergreen tactics 74 tcsc - Dzieki Pitt !! - 74 - x 1/2 - 4 oz 16-30 lb nylon , Fc 40-80 lb Pe + alphas 150 hl - armata szczupakowa zaskakująca lekkością i operatywnością - cw opisane poprawnie blank wkładany w rękojeść - szybki kij z progresywnym ugięciem - u nie służy do łowienia największymi wabikami od gum 20 -25 cm po największe obrotówki jakie mam spinerbaity i na jerkach kończąc - dniówka z tym kijem jest bajka - człowiek kończy dzień jakby łowił kijem do 1 oz transmisja drgań zaskakuje I mam nadzieje ze nic więcej i do "łba" nie strzeli i będę mógł się zestarzeć z tymi zestawami spokojnie Ten ostatni kijek ile waży? I jaką ma długość? Rzuci spokojnie 75-100 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 rzuca do 120 gram długosc 224 cm waga.. jak wróce do domu to zwaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ok. Podaj jeszcze jak możesz długość uchwytu od pazura w dół i długość transportową. Edytowane 22 Lipca 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 ok ale to jutro bo dzis jestem w pracy uziemiony do 6 rano jutrzejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ok. Podaj jeszcze jak możesz długość uchwytu od pazura w dół i długość transportową.waga 180 gram dlugosc transportowa 183 cm dlugosc dolnik od pazura 33 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Nowa zabawka Dzieki @Guzu:-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 waga 180 gram dlugosc transportowa 183 cm dlugosc dolnik od pazura 33 cmDzięki. To bez szału. Mam podobnego MHX-a i waży tyle samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Uwielbiam takie watki: pokaz mi twojego a ja pokaze ci mojego 12 stop wyszlo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dzięki. To bez szału. Mam podobnego MHX-a i waży tyle samo.Rzeczywiscie bez szalu jak kijek Hand made warzy tyle co seria i to do tego z przed kilku ladnych lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tylko blank MHX-a kosztował 250 zł a wędka koło 6 stówek o ile dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I pewnie ubrany w sici w tytanowych ramkach, lakierowany uchwyt i pianke najwyzszej jakosci, pomijajac juz wartosci uzytkowe. Takie porownania maja tyle sensu jak porownania daci z Mercedesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja nie porównuję. Myślałem że będzie lżejszy po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi