fish28 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Mnie też dzisiaj kurier odwiedził???? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 i jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) Kręci bardzo miękko i płynnie i wydaje z siebie tylko delikatny szmer????Luzów praktycznie brak.Jutro dojdzie linka i w sobotę przetestuje ją w boju. Edytowane 16 Maja 2019 przez fish28 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Mnie też dzisiaj kurier odwiedził Darku,w końcu się doczekałeś...Super!!!Też się cieszę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Psycha klęka. Miałem już nic nie kupować. s8 wymiata 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Silny człowiek człowiek gdy padnie wstaje i stawia wyzwaniom czoło. Jak się nacieszysz nową zabawką szukaj nowej następnei od nadmiaru głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Mój ulubieniec w nowej odsłonie [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Maja 2019 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Na KRach nie będzie już tak śmigał, lubię ten system ale moje brzegowe kije na bolenie są znowu tradycyjnie uzbrojone na brzydko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Akurat uzbrojenie zostało bez zmian bo bardzo mi odpowiada [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Mnie też dzisiaj kurier odwiedził???? IMG_20190516_180626.jpg No i w końcu należysz do drużyny Stelli???????? Cieszę się mogłem pomóc w doborze wielkości???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Pomogłeś i to dużo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) No to i ja się pochwalę.Po zeszłorocznym zakupie Dragon Guide Select Tiger 275 (8-30g) + Penn Spinfisher V 3500 przyszedł czas na zakup czegoś z czym będzie wygodniej i lżej na pontonie.I tak w dniu dzisiejszym zamówiłem patyka w którym się zabujałem od pierwszego dotyku DAM Microflex w wersji 190 (3-15g) + Shimano Nasci C 2000 FB HGS - ma to być swego rodzaju uniwersał uzupełniający Guide Selecta.W domyśle po nawinięciu nań pletki pe 0.6 YGK Egi-Metal ma obsłużyć okonia i nie bać się przyłowów w postaci szczupaka czy sandacza. Guide będzie patykiem do cięższego łowienia gumami i kogutami + obsługuje mi wabiki boleniowe w przedziale 10-25g elegancko - szkoda, że rok temu kupując go - nie wybrałem krótszej wersji - no ale jakoś muszę z tym żyć.Pozdrowionka Edytowane 22 Maja 2019 przez scOOtt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 To i ja się pochwalę. Na razie tajemniczo. Więcej fotek i szczegółów jak ja ogarnę ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Buster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 STRATOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Procraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Już nic więcej nie kupię!!! ... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Bajki opowiadasz Robercie nie ma lekarstwa na tą przypadłość Możesz następny atak zakupów po prostu tylko przesunąć w czasie na pocieszenie powiem że ja też tak mam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Niedawno kupiłem dość konkretny i nie tani jak dla mnie zestaw pstrągowy. Miało być bez większych inwestycji w najbliższym czasie. Za dużo jednak wolnego czasu spędzam w sklepie wędkarskim. Całkiem przypadkiem ze sprzedawcą weszliśmy na temat castingu. Dał mi pomacać kilka nieco droższych pozycji jak i wytłumaczył sens takiego łowienia oraz doradził przy pierwszym zestawie. Kupiłem slidera 7 od Salmo i pognałem na moje bankowe łowisko szczupakowe sprawdzić czy jerkowanie w ogóle nie odpowiada. Spining do 12g, slider waży 17 ale nie ma ryzyka, nie ma zabawy. W pierwszych rzutach zameldował się szczupak 65cm. Chyba spodobała mi się ta zabawa ponieważ dzień później w moich rękach wylądowała Savage Gear MPP2 20-60g 221cm - ktoś może wie jak spiłować ten dziwny pazur? Na plecionkę wedle rad powędruje Daiwa Shinobi 30lb 4 splotyA co do multika to muszę poczekać równiutki tydzień na Abu Revo XIm jestem starszy tym droższe się to hobby robi, a może po prostu ambicje rosną? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Mówisz Damianie, czym starszy?! Nooo gratuluję dorosłych decyzji ... i nie będę uprzedzał co będzie dalej Gratuluję słusznej decyzji i trzymaj się ...za kieszeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 W pewnym wieku (dojrzałym) człowiek powinien dopuścić do siebie mądrość że nie robią trumien z kieszeniami na oszczędności a przyjemnych wspomnień nikt nam nie odbierze chyba że Alzheimer. Jeżeli coś nam sprawia przyjemność to nie brońmy się. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (…) ktoś może wie jak spiłować ten dziwny pazur? (…)Użyj stolarskiej "raszpli", polska nazwa "zdzierak"... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) A jednak się udało zdobyć blank Uwielbiam ten kolorek CD BR 320cm 8-30g 6-18lb z produkcji NZ! Będzie mega katapulta Edytowane 24 Maja 2019 przez Żbiku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Od dawna był tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 A jednak się udało zdobyć blank Uwielbiam ten kolorek CD BR 320cm 8-30g 6-18lb z produkcji NZ! Będzie mega katapulta 79893AAE-11E4-4CB5-98E8-A5D2748DCBE3.jpegDialuna nie podeszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi