Mateusz95s Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Do mnie przypłynęło takie stadko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Aluś, gdzie mi prostaczkowi do Kanalgratis???!!! Te piękne Busterki, tutaj na forum zakupiłem ...czasem ma się fart Czasami.Z takim "czasami", to Ty Robercie w totka możesz grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Mnie udało się trafić w sklepie ze starociami coś takiego. Śmiało można powiedzieć, że to sprzęt wędkarski , wprawdzie używany, ale jak służyyyy... Edytowane 18 Czerwca 2019 przez marekn 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 W końcu, trafiłem na kij tak uniwersalny, że mogę nim łowić wszystkie ulubione gatunki w zasadzie wszystkimi metodami jakie są mi potrzebne... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Kto szuka ten znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 arsenału mi przybywa.wpadły wczoraj od kolegi Sebastiana z Częstochowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 W tym roku przesiadka z Kraaga na MHX Elite Pro Nano. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) I dobra ta przesiadka ... ? Ten mhx nie jest wolniejszy ? No chyba, że o wolniejszy kij chodziło ... Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Wolniejszy nie jest na pewno... i ma mocniejszy dół od SKXF 7011-1N...i na tym mi zależalo najbardziej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam A i ja się pochwalę Avid 3SC90MF2 i znakomite wykonanie Kol @Markir Nie spodziewałem się że wyjdzie taki fajny patyk Debiut mega udany, gdyż trafił się sumek 160 cm pozdrawiam Bogdan 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Takie dwa braciszki na sandacza. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nowa bateryjka do Striker'a 5'tki. Myślę, że godny zastępca chińskiej 7ah. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Dobra bateryjka . U mnie dwie 9 Ah napędzają Helix'a 7 . Jedna dziewiątka niespecjalnie dawała radę . Ten akumulator do Stiker'a wystarczy aż nadto . Edytowane 4 Lipca 2019 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 U mnie tak samo. Dwie sztuki dają radę dzionek na luzie, ale ładuję codziennie dzięki temu ładując małym prądem mam max na następny dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Dobra bateryjka . U mnie dwie 9 Ah napędzają Helix'a 7 . Jedna dziewiątka niespecjalnie dawała radę . Ten akumulator do Stiker'a wystarczy aż nadto .Możliwe, że 9'tka będzie mocniejsza niż potrzeba, ale posiada takie same gabaryty jak 7ah i cena była chyba dobra. Zapłaciłem 115zł w sklepie stacjonarnym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 W tej cenie można już kupić 17 Ah . Ja mam do Garmina 92 sv i wystarcza na caly dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zapewne, tylko że 17-ki nie włożysz do standardowej skrzynki z torbą na echo a dwie 9-ki tak. Ja używam akurat takiego rozwiązania. Inną sprawą jest prawidłowe podłączenie akumulatorów aby faktycznie pracowały jak jeden 18Ah a co najważniejsze aby oba równo ładowały się na maxa.Jak to mnie nie pytajcie...kabelkomanią zajął się mój syn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Robert ! Niech wrzuci synek schemat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 dzięki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Informacja dodatkowa: w momencie spięcia akumulatorów powinny być na takim samym poziomie naładowania/rozładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 To chyba nazywało się kiedyś na zajęciach z wych tech w podstawówce:połączenie szeregowe.. Mogę się mylić, bo to było pół wieku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Bob,Dałbym jeszcze diody tak, aby jeden akumulator nie rozładowywał drugiego. Alek,To połączenie równoległe [emoji6] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Możliwe, że 9'tka będzie mocniejsza niż potrzeba, ale posiada takie same gabaryty jak 7ah i cena była chyba dobra. Zapłaciłem 115zł w sklepie stacjonarnym.Oczywiście lepiej mieć więcej prądu do dyspozycji niż mniej , tak że w tych samych gabarytach i dobrej cenie lepszy jest ten 9 Ah , choć 5" Garmin nie rozładuje go w ciągu dniówki raczej . I dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 To chyba nazywało się kiedyś na zajęciach z wych tech w podstawówce:połączenie szeregowe.. Mogę się mylić, bo to było pół wieku temu.To jest akurat połączenie równoległe .Szeregowe dałoby dwa razy większe napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi