Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie, ale za to mój obecnie ulubiony chiński EDC :) Y-start Jin02 na łożyskach. Świetne wykonanie i dobra cena.

Bardzo fajny. Gdzie go zakupiłeś? Jest gdzieś do kupienia w PL?

Nie wiem czy w Polsce gdzieś jest, kupowałem tutaj:

https://www.gearbest.com/with-lock-folding-knives/pp_009255713681.html?wid=1433363

Ja znowu do brata do Holandii jadę więc bez szczupaków się nie obejdzie. W związku z tym faktem i doświadczeniem z ostatniego wyjazdu za nabyłem droga kupna nowy kij.

Popełniłem Savage Gear Black Savage Trigger 2,49 20-60. Dlugi ponieważ krótki cast meczy mnie przy lapaniu z brzegu.

Do tego woblery 4Play v2 i...

...kaczko-żabę.

Musze uzupełnić jeszcze zapas Dragon Jerky i mogę jechać.

A tak BTW, jakąś porada co do nowego multi a? Mam Dragona SHS200IL i działa. Coś podobnego w tej cenie? Jak nie to kupię drugiego bo mnie w starcza.

5e78f6b46500c69835732380fc339589.jpgc903eccc4ab7b6255d5e350045ee39d1.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez GoloGolo
  • Like 1

Mega fajny kijek! Dołacza do ticta i finezki czy któryś zastępuje? :)

Nie mogłem się zdecydować który z tych trzech sprzedać, i jak mam sprzedać jeden z nich a później tego żałować to postanowiłem że wszystkie zostają

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 3

Ten Varivas jak na segment area trout jest przyjemnie szybki z glekokim ugieciem bardzo udane patyki. Mialem sprzedałem.... Klasycznie trochę żałuję...Gdyby nie skss ktorego nieznosze, nigdy bym sie go nie pozbył.

Akurat ten uchwyt SKSS jest dość głęboko wypełniony mi już pasuje ;)

Wędka faktycznie ciekawa. Ciężko znaleźć taką konstrukcję czyli szybki a zarazem głęboko pracujący co przy pstrągu jest bardzo ważne :D

Kusi mnie jeszcze ten do 5g ten którego ma MARIUSZ 69 ;)

Z uwagi na fakt, że w sadzyk, który zakupiłem nie mieściły mi się pudełka postanowiłem dopasować pudełka do sadzyka bo większego nie znalazłem :D Ma to swoje dobre strony bo ładuje człowiek na ponton czasami tyle, że to ludzkie pojęcie przechodzi, a używa kilku sztuk raptem  :lol:

post-65395-0-15809100-1563379496_thumb.jpg          post-65395-0-00467500-1563379503_thumb.jpg

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 5