kubaS 1 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Gdzie kupowałeś hip pack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Gdzie kupowałeś hip pack? Tutaj: https://hunt-fish.eu/pl/p/SIMMS-WAYPOINTS-HIP-PACK-LARGE-TORBA-BIODROWA/4651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 A biomStery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Używki spoza forum. Szukałem jednego ale trafiłem zestaw Używane przy feederze, stan prawie perfekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Te z nawiniętą żyłką Milo? ????. Też się przymierzałem do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 U mnie też doszło trochę fantów Widzę tam chyba jakiegoś Benchamade ... 940 Osborne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Widzę tam chyba jakiegoś Benchamade ... 940 Osborne? Niestety nie, ale za to mój obecnie ulubiony chiński EDC Y-start Jin02 na łożyskach. Świetne wykonanie i dobra cena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Niestety nie, ale za to mój obecnie ulubiony chiński EDC Y-start Jin02 na łożyskach. Świetne wykonanie i dobra cena. Bardzo fajny. Gdzie go zakupiłeś? Jest gdzieś do kupienia w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Niestety nie, ale za to mój obecnie ulubiony chiński EDC Y-start Jin02 na łożyskach. Świetne wykonanie i dobra cena. Bardzo fajny. Gdzie go zakupiłeś? Jest gdzieś do kupienia w PL? Nie wiem czy w Polsce gdzieś jest, kupowałem tutaj:https://www.gearbest.com/with-lock-folding-knives/pp_009255713681.html?wid=1433363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Ja znowu do brata do Holandii jadę więc bez szczupaków się nie obejdzie. W związku z tym faktem i doświadczeniem z ostatniego wyjazdu za nabyłem droga kupna nowy kij.Popełniłem Savage Gear Black Savage Trigger 2,49 20-60. Dlugi ponieważ krótki cast meczy mnie przy lapaniu z brzegu.Do tego woblery 4Play v2 i......kaczko-żabę. Musze uzupełnić jeszcze zapas Dragon Jerky i mogę jechać. A tak BTW, jakąś porada co do nowego multi a? Mam Dragona SHS200IL i działa. Coś podobnego w tej cenie? Jak nie to kupię drugiego bo mnie w starcza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Lipca 2019 przez GoloGolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Wizualnie mega Mi się podoba, kręci się nim bardzo przyjemnie wrecz aksamitne przy tym bardzo lekki ,zagości u mnie na dłużej Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 No niezły zestawik steez z tym varivasem! Który to model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Area Drive ARD-62T-DTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Mega fajny kijek! Dołacza do ticta i finezki czy któryś zastępuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Mega fajny kijek! Dołacza do ticta i finezki czy któryś zastępuje? Nie mogłem się zdecydować który z tych trzech sprzedać, i jak mam sprzedać jeden z nich a później tego żałować to postanowiłem że wszystkie zostają Edytowane 13 Lipca 2019 przez MARIUSZ 69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Jest !!!Długo oczekiwany UL zestaw pod Trout AREA 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 No i dojechał kręcioł pod kleniowanie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Ten Varivas jak na segment area trout jest przyjemnie szybki z glekokim ugieciem bardzo udane patyki. Mialem sprzedałem.... Klasycznie trochę żałuję...Gdyby nie skss ktorego nieznosze, nigdy bym sie go nie pozbył. Edytowane 15 Lipca 2019 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Ten Varivas jak na segment area trout jest przyjemnie szybki z glekokim ugieciem bardzo udane patyki. Mialem sprzedałem.... Klasycznie trochę żałuję...Gdyby nie skss ktorego nieznosze, nigdy bym sie go nie pozbył.Akurat ten uchwyt SKSS jest dość głęboko wypełniony mi już pasuje Wędka faktycznie ciekawa. Ciężko znaleźć taką konstrukcję czyli szybki a zarazem głęboko pracujący co przy pstrągu jest bardzo ważne Kusi mnie jeszcze ten do 5g ten którego ma MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Kosa jest ???? nie no ja kończę bo mnie wspominki biorą i zaczyna piec ze sprzedałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nowy nabytek. Ciężko kupić już tą wędkę, ale naprawdę kijek zacny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę Varivas ARD-62T-DTS 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Z uwagi na fakt, że w sadzyk, który zakupiłem nie mieściły mi się pudełka postanowiłem dopasować pudełka do sadzyka bo większego nie znalazłem Ma to swoje dobre strony bo ładuje człowiek na ponton czasami tyle, że to ludzkie pojęcie przechodzi, a używa kilku sztuk raptem Edytowane 17 Lipca 2019 przez Sławek Nikt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Dzisiejszy garażowy "barnfind"???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Ale się tych varivasów DTS ostatnio nakupiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi