morales Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Przyszła z Japonii w 14 dni. Będzie na jeśenne zedy. Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Oczywiście jesienne. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 U mnie za to tak : Czekamy na jesień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ktoś coś wie o tej plecionce berkley jak się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Miałem i więcej mieć nie będę. Kto zechce sobie ją nabyć, a ma np. od pracy fizycznej szorstkie palce, niech w sklepie przeciągnie tą plecionkę między nimi. To będzie wystarczający test. Jeszcze nie miałem linki, o której wytrzymałość bałem się już w momencie rzutu. Mam jeszcze dwóch kolegów, którzy mają podobne odczucia do moich. Ale jak ktoś za priorytet stawia sobie miękkość i jedwabistość, to będzie zadowolony. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Bardzo dziękuję miałem zamiar ją kupić. Raz się naciąłem na plecionce berkley-a chyba fire line straszny badziew.Zostanę przy momoi nie chcę eksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Dzisiaj kolejny test najnowszego nabytku CC BFS. Tym razem sparowałem z Phenix Elixir 0,8-7gr 2-8Lb.I to jest TO! ... brakuje tylko ryby aby usłyszeć terkotkę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Miałem i więcej mieć nie będę. Kto zechce sobie ją nabyć, a ma np. od pracy fizycznej szorstkie palce, niech w sklepie przeciągnie tą plecionkę między nimi. To będzie wystarczający test. Jeszcze nie miałem linki, o której wytrzymałość bałem się już w momencie rzutu. Mam jeszcze dwóch kolegów, którzy mają podobne odczucia do moich. Ale jak ktoś za priorytet stawia sobie miękkość i jedwabistość, to będzie zadowolony.Ja za to pierw połapałem zestawem kolegi, miał taką plecionkę. Mega podobały mi się dalekie rzuty, nie wspominał nic o słabej wytrzymałości, sam miałem same dobre odczucia, dlatego spróbowałem. Może będzie trochę lepiej, pożyjemy, zobaczymy. A Ty Hubert jakiej plecionki używasz/? Do opadu, pod sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Potestuj i opisz wrażenia. Ja łowię P-Line TCB (cztery sploty) od Pawła @Psułka. Nie jest to może jakaś mega wyszukana linka, ale jest za to przewidywalna. Nie przypominam sobie, żeby strzeliła w innym miejscu niż węzeł. Jeżeli chodzi o hałas jaki generuje... to są lepsze produkty. Myślę, że Tobie może średnio przypasować, bo między wierszami czytam, że zwracasz uwagę na gładkość i "cichość". Acha, nie wiem jak współpracuje ze stałoszpułoszpulowcami, bo ich nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Potestuj i opisz wrażenia. Ja łowię P-Line TCB (cztery sploty) od Pawła @Psułka. Nie jest to może jakaś mega wyszukana linka, ale jest za to przewidywalna. Nie przypominam sobie, żeby strzeliła w innym miejscu niż węzeł. Jeżeli chodzi o hałas jaki generuje... to są lepsze produkty. Myślę, że Tobie może średnio przypasować, bo między wierszami czytam, że zwracasz uwagę na gładkość i "cichość". Acha, nie wiem jak współpracuje ze stałoszpułoszpulowcami, bo ich nie używam.Jasne, z chęcią napisze po sezonie, jak się sprawdziła. Mam różne linki, ale masz rację, zwracałem uwagę również na to, akurat przy tym zestawie i do czego będzie mi służył. Rozumiem, ja póki co używam tylko stałoszpulowców.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dzisiaj kolejny test najnowszego nabytku CC BFS. Tym razem sparowałem z Phenix Elixir 0,8-7gr 2-8Lb.I to jest TO! ... brakuje tylko ryby aby usłyszeć terkotkę BOB....terkotka terkotką....ale jak to zwija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) W sumie normalnie ... przez wodzik na szpulkę Edytowane 2 Września 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nowy stary sprzęt pozyskany w piątek???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Chyba z 10 lat nie kupiłem żadnego kołowrotka. Ten jest pierwszy. Wyjęty z pudełka chodzi płynnie i bezszelestnie. Zamówiłem jeszcze dosatkowo płytką szpulę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Wyposażenie łodzi kompletne. Teraz już tylko fanaberie - druga echosonda, wymiana dwusuwa na czterosuw itd... Edytowane 3 Września 2019 przez karkoszek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Ooo w końcu uzbierałeś na dziobówkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz już tylko fanaberie - wymiana dwusuwa na czterosuw itd... Nooo, to jest akurat najtańsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Diwajs do żyłki nawijania i płytka szpula do zaubera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Diwajs do żyłki nawijania i płytka szpula do zaubera.Ta płytką szpula jest lżejsza od oryginalnej głębokiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Ta płytką szpula jest lżejsza od oryginalnej głębokiej?W rece bez różnicy. Zważę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Porównanie ciężaru: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Porównanie ciężaru:Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Nie wiem Edek jak u ciebie ale ja mam wrażenie że ta płytka ma słabszy hamulec... Może tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Nie wiem Edek jak u ciebie ale ja mam wrażenie że ta płytka ma słabszy hamulec... Może tak ma być. Sprawdzę w akcji jak coś większego zacznie tarmosić woblera. O ile pogoda pozwoli w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Nie wiem Edek jak u ciebie ale ja mam wrażenie że ta płytka ma słabszy hamulec... Może tak ma być.Jeżeli tarczki hamulca są takie same, to obwód przekłada się na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi