Alexspin Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) @SID, a mnie rekomendowano ją właśnie na jesień i kilka lat temu, w większym rozmiarze sprawdziła się w zat. Puckiej i Kołobrzegu na morskich szczupakach właśnie w maju i październiku. Te mniejsze kupiłem na moje niewielkie łowiska - posmotrim, uwidim skazał slepoj głuchomu… @Guzu, to był szczupak, nie mój tylko mojej Pani. Nie spodziewaliśmy się takiej submarine i plecionka 0,12 odmówiła posłuszeństwa, trochę w tym winy zemocjonowanej wędkarki... Edytowane 24 Września 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 @Alexspin, możesz napisać coś więcej o tych morskich szczupakach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 18-tkę już mam od dawna w dwóch wzorach (trzeci zeżarła "lokomotywa" w zat. Puckiej), ten jak nazwałeś "kapiszon" jest na nieco mniejsze sztuki poniżej rekordu, jakie występują w moich okolicznych łowiskach. @SID, a mnie rekomendowano ją właśnie na jesień i kilka lat temu, w większym rozmiarze sprawdziła się w zat. Puckiej i Kołobrzegu na morskich szczupakach właśnie w maju i październiku. Te mniejsze kupiłem na moje niewielkie łowiska - posmotrim, uwidim skazał slepoj głuchomu… @Guzu, to był szczupak, nie mój tylko mojej Pani. Nie spodziewaliśmy się takiej submarine i plecionka 0,12 odmówiła posłuszeństwa, trochę w tym winy zemocjonowanej wędkarki... Alex, biorąc pod uwagę mase tej „18-tki” bo rozumiem ze mowa o duzym sweeperze oraz zakladajac ze kij byl odpowiedni do animacji tej „18-tki” nie dziwi mnie ze „plecionka 0,12 odmowila posluszeństwa” ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Sz Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja dziś odwiedziłem Rybkę w Lublinie Obejrzałem wszystko co chciałem, pogadałem, pobawiłem się i uzupełniałem pudełko przed jesienią w totalną klasykę i coś nowego - SavageGear- Berkley- Gunki- Mann's- Matusiak- DaiwaNiestety było też kilka rozczarowań. Niektóre gumy, które ma papierze wyglądają idealnie w realu okazują się zupełnie czymś innym niż szukam... P.S. Nie śmiejecie się z Sweepera 10 Potrafi zdjąć dorednego oksa z płytkiej zarosnietej wody Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaGdzie kupić taki zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Myślę, że w każdym sklepie wędkarskim taki sobie dobierzesz Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @Alexspin, możesz napisać coś więcej o tych morskich szczupakach?To był jeden taki krokodyl, później były jeszcze dwa w Kołobrzegu ale zdecydowanie mniejsze. Poza tym to nie całkiem morskie, bo zat. Pucka, to takie niby morze, a kanał portowy w Kołobrzegu, to raczej ujście Parsęty niż morze. Alex, biorąc pod uwagę mase tej „18-tki” bo rozumiem ze mowa o duzym sweeperze oraz zakladajac ze kij byl odpowiedni do animacji tej „18-tki” nie dziwi mnie ze „plecionka 0,12 odmowila posluszeństwa” Nastawialiśmy się raczej na trocie, kij był odpowiedni 30-90g, ale faktycznie plecionka zbyt "oszczędna", wymieniona po tym wypadku na 0,16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 2019 beastmaster 9000 starosc nie radosh nigdy wiecej krecenia korba 500m 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Są do tego szpule rays do bfsu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie rozumiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie rozumiem????? I niech tak zostanie????Szacun za łowienie męskim sprzętem.Obyś nigdy nie dołączył do grona onanistów sprzętowych próbujących łowić blejdy sprzętem za mniljuny!???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 I niech tak zostanieSzacun za łowienie męskim sprzętem.Obyś nigdy nie dołączył do grona onanistów sprzętowych próbujących łowić blejdy sprzętem za mniljuny!Wiesiek,daj sobie spokój.Po kilku Twoich wpisach odnośnie lekkiego castingu widać że nie masz pojęcia o co loto,i niech tak zostanie.Nie siej fermentu.Bruno-konkretny sprzęt .Zazdroszczę że możesz lowić ryby na które taki jest potrzebny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Zluzuj Pan poślady Panie detektyw????I odrobina dystansu do tego co kto pisze...Życie może być naprawdę łatwiejsze???????????? Jeśli tak mocno Cię boli mój humor- trudno się mówi.Wszystkim nie dogodze!???????????? Edytowane 2 Października 2019 przez Wiesiek2602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Drag póki mogę tuny i rekiny dalej z ręki na spinning jak można ale w typowych wyprawach po mięso (przecież jestem z Polski ????) nie mam już zdrowia, cierpliwości i czasu no i ilościowo mniej wychodzi się jak trzeba skręcić 500m z 5kg ołowiu plus ryba,wyścig z rekinami i prąd już nie dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) To chyba tutaj. Oj bedzie z tego radosc, bedzie Az sie wydaje troche dziwne, ze tyle frajdy mozna kupic za 46 USD plus wysylka zza oceanu Edytowane 3 Października 2019 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 To tupecik Trampa? Opowiedz jak go zdobyłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Jebłem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nie widzę ,dużo tracę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Tyle co Melania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dzisiaj pierwszy raz na ostatnio zakupionym silniku. Coś mnie bardziej nad rzeki ciągnie. Kupiony do pływania po Warcie i Odrze. Słaba jakość niestety. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 W końcu dotarła Jeszcze nad woda nie była, ale jak na zakup w ciemno wydaje mi się, że strzał w 10!- Varita VRTC-702 MH- Abu Garcia Revo MGX 2- Daiwa tournament x8 0.12 (tu będzie zmiana, tylko jeszcze nie wiem na co) Wyszedł leciutki zestaw pod gumy Jutro testy praktyczne. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Czołem. To może ja też przedstawię swoich trzech muszkieterów. W rolach głównych:1. DAM Effzett Microflex 1.90m c.w. 3-15 gram + Shimano Nasci 2500FB + Berkley X9 0.10mm2. Team Dragon Z-Series 2.28m c.w. 7-25 gram + Shimano Ultegra 3000FB + PowerPro x4 0.15mm3. Dragon CXT SFX SuperFast Spinn 2.13m c.w. 18-42 gram + Shimano Ultegra 4000FB + Momoi Ryujin x8 0.14mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Nie za mała ta Ultegra przy Team Dragon'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Nie za mała ta Ultegra przy Team Dragon'nie?Wcześniej była przy CXT'ku - chwilkę co prawda ale dawała radę.Nie chciałem jej jednak nadwyrężać więc się zamieniła miejscami z 4000. Myślę, że wersja 3000 spokojnie przynętami do 20-22g sobie da radę. Wyżej będę używać już CXT.Specjalnie tak sobie skomponowałem kije, bym mógł operować w środkowym zakresie ich c.w.. Edytowane 11 Października 2019 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Trafiają się perełki na tym forumMaszynka na nowy sezon Twin Power 3000S Mg Edytowane 12 Października 2019 przez pit1982 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Wędka na zamówienie prosto z Japonii wykonana przez VARIVAS Model VARIVAS Tournament Drive [Extra] pod pstrągi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi