19john92 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Chyba dobry wynik, zważywszy mój standard https://photos.app.goo.gl/4nQj7npSk4VuYtem8Wydaje mi się że dobry, sama szpula od Stelli tyle wazy co ta z pokrętłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Szanowni koledzy ja już jestem oldboj , ale to co wy robicie to lekkie przegięcie.Chwilę wcześniej łowiliśmy na wędki z USSR ciężkie jak cholera , było O.k.A teraz szukamy miligramów w sprzęcie.BRAK RYB.pozdawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Po prostu zachowujemy proporcję pomiędzy średnią wagą łowionych ryb a wagą użytego sprzętu ... wtedy i teraz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Szanowni koledzy ja już jestem oldboj , ale to co wy robicie to lekkie przegięcie.Chwilę wcześniej łowiliśmy na wędki z USSR ciężkie jak cholera , było O.k.A teraz szukamy miligramów w sprzęcie.BRAK RYB.pozdawiam byniekSprzęt CCCP to była najczęściej katastrofa i mordęga, wędki i kołowrotki tylko na śmietnik i nie było ok. Szkło tragiczne w jakości, zginało się na metalowych skuwkach jak karton, na dużej rybie jak się dobrze zgięło tak zostawało. Taką jedną nówkę spinning przywiozłem po wyprawie na mazury w stanie "kąt 90stopni". Królowała czeska SONA i NRD Germina i tym nawet fabrycznie można było połowić, do tego węgierski neptun i jakoś było. Jedno było dobre: było lekko na ramieniu bo sprzętu było mało... Edytowane 25 Października 2019 przez Stary Baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A do mnie dzis dotarl garmin ultra 102 z uhd54 + livescope lvs32 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okoniowe cukiereczki IMG_20191025_153759.jpgFajne . Jak jeszcze miałem ryby w łowisku , uwielbiałem łowić na małe huddle , zwłaszcza te 1" . Brania były specyficznie mocne i pewne . Się rozmarzyłem , a Darek łowi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 19' Daiwa CERTATE LT3000S - wersja specjalna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okoniowe cukiereczki IMG_20191025_153759.jpgUżywam drogo wychodzi ale są w wielu przypadkach niezastąpione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Fajne . Jak jeszcze miałem ryby w łowisku , uwielbiałem łowić na małe huddle , zwłaszcza te 1" . Brania były specyficznie mocne i pewne . Się rozmarzyłem , a Darek łowi .Darek na 1" jeszcze nie łowił. Zawsze na 2"????Mam nadzieję że właśnie te 1" dadzą mi te wielkie garby, bo tej wielkości rybek teraz u mnie najwięcej pływa. Przy czym niech się niektórzy nie zwiodą tą wielkością 1" bo to według Fish Arrow to jest 45mm a 2" to 62mm???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Pod jiga czy ds będziesz montował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Puki co pod jiga je używałem, ale chciałbym w tym roku pobawić się z DS i z osobnym obciążeniem wolframowym i hakiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A do mnie dzis dotarl garmin ultra 102 z uhd54 + livescope lvs32 Adam, gdzie kupowałeś jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Cykady z Ali: 3,5cm3,5g i 5,5cm/11g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Postanowiłem "przejść" na mniejsze skrzynki.Jedna na okoniowe przynęty a druga na zębatego.Będzie więcej miejsca na łódce a dwa mniej dźwigania.Tak prawdę mówiąc to większość przynęt nie "widziała" wody więc bez sensu jest zabieranie ich za każdym razem. Przy okazji kilka gumek przy zamówieniu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nowe urodzinowe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Jakos mam problem z chwaleniem sie zakupami jako takimi, mimo iz skromny nie jestem, wiec nic nie zamieszczalem w tym watku ale dzis wydarzylo sie cos co przeszlo moje najsmielsze oczekiwania.Otoz, moja Zona blysnela niecodziennymi umiejetnosciami w zakrsie tuningu kolowrotkow i RB Dzieki jej designerskiemu zacieciu taki oto prezent dzis rano dostalem Edytowane 29 Października 2019 przez Rheinangler 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Od dzisiaj mamy dwa określenia:1. żona skarb2. żona Arka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (…) Arka Oby "przymierza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Przecież to widać od razu...bez przymierzania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Moja jest na przeciwnym końcu skali... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Arku cieszę się Twoim szczęściem [emoji122][emoji122][emoji106]Ja też muszę się pochwalić[emoji16][emoji12], żonę mam wspaniałą, wszystkim powtarza, że mąż z hobby to mąż zadowolony, wyluzowany i pełen energii [emoji123][emoji16], tylko trzeba pamiętać żeby wszystko robić z umiarem [emoji12][emoji106]. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Stella jak się patrzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Moja jest na przeciwnym końcu skali... Kliknąłbym Ci "polubienie", ale byłoby to nieprzyzwoite z mojej strony... Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Czas założyć wątek "Pochwal się nową żoną" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Co za żenada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi