BOB1 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Arku cieszę się Twoim szczęściem [emoji122][emoji122][emoji106]Ja też muszę się pochwalić[emoji16][emoji12], żonę mam wspaniałą, wszystkim powtarza, że mąż z hobby to mąż zadowolony, wyluzowany i pełen energii [emoji123][emoji16], tylko trzeba pamiętać żeby wszystko robić z umiarem [emoji12][emoji106]. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaPotwierdzam ... dodaje jeszcze "jeśli otaczasz się właściwym towarzystwem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Stella jak się patrzy!Ta to nawet Michalowi @Bujo by sie podobala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Kijek na jesień i nowa kosa całoroczna Qualia XJBH702ML i Spyderco(stary zasłużony nóż zakonczył żywot po wielu latach) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A co się temu nożu stało że zakończył życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Chyba odłożę Leathermana.... Przynajmniej, na jakiś czas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A czemu Waldi? Wolisz sanremu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A co się temu nożu stało że zakończył życie?Się wyszczerbil,zuzyl,złapał luzu.Lat miał kupę, był kompletny no name-miał prawo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Odchudzony 15' Luvias 2004H 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 A ja spełniłem swoje marzenie i kupiłem sobie Daiwe SS air 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wrzuć zdjęcie dla tych, którzy nie wiedza jaka to ślicznotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 A czemu Waldi? Wolisz sanremu??Ostrze bardziej użyteczne. Da się uciąć, posmarować, ukłuć.W moim LM, jedynie uciąć, ukłuć. Nie ten profil ostrza: https://photos.app.goo.gl/A8hbuGL2YvQZsLz76Stal też chyba, nieco gorsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wrzuć zdjęcie dla tych, którzy nie wiedza jaka to ślicznotka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ostrze bardziej użyteczne. Da się uciąć, posmarować, ukłuć.W moim LM, jedynie uciąć, ukłuć. Nie ten profil ostrza: https://photos.app.goo.gl/A8hbuGL2YvQZsLz76Stal też chyba, nieco gorsza.Posiadam LM i jestem zadowolonyAle ostatnio zakupiłem podróbke sebenza z aliexpres i jest super ..podobna do sanremu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Stał w LM to o ile pamiętam coś zbliżonego do 420,czyli budżetowa nierdzewna, teoretycznie to co sanrenmu będzie lepsze ale tu dochodzi kwestia jak chińczyk zahartowal... Sam miałem sanrenmu i to na prawdę fajny nożyk, a jeszcze to uczucie taniosci jak z leathermana to tylko toole, noże maja słabe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Mam 710 jakieś 4 lata. Na codzień nic lepszego nie miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Mam 710 jakieś 4 lata. Na codzień nic lepszego nie miałem Ja jak mam 710 to sobie z Kabat do Piaseczna śmigam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Na ryby i na wędrówki w sam raz Jest moc ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dotarły do mnie nowe zabaweczki Pierwsze testy wyszły dość obiecująco.Co prawda kijek nie nada się pod moje zastosowania, ale to pikuś! Najbardziej cieszy mnie MGX, widać przeskok w porównaniu do moich poprzednich sprzętów.Najlepiej wypada z Varivase'm High Grande, HM80 też niczego sobie trzeba po prostu bardziej uważać. Docelowo będzie plecioneczka z Egi, a nad żyłką jeszcze się zastanowię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Niezły sprzęcik. Pulsar, wysłałem wiadomość na priv, nie wiem, czy doszła. W razie czego daj znać. Pozdrawiam, Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Revo MGX Będziesz mega zadowolony... Mam od jakiegoś czasu - praca bajka. Do tej pory nie miałem może dużego doświadczenia z castingiem, ale mam też curado k201HG. Przy MGX'ie ten Shimano to traktor... Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Pany te Wasze mgx-y to krajowe czy z alli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Krajowy. A czemu pytasz? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Zwykła ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Revo MGX Będziesz mega zadowolony... Mam od jakiegoś czasu - praca bajka. Do tej pory nie miałem może dużego doświadczenia z castingiem, ale mam też curado k201HG. Przy MGX'ie ten Shimano to traktor... Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaMój dodatkowo jest spięty z lekką szpulą. Będzie współbudował zestaw pstrągowy pod twitche, trzeba tylko jakiś kijek do tego dobrać. Egzemplarz jerkowy, ale skąd przywędrował to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Wjechała nową linka + kilka paczek gum. W porównaniu do poprzedniej Spro Got Braid x4. Różnica kosmiczna. Pierwsze rzuty niestety w poniedziałek ;( 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi