Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Arku cieszę się Twoim szczęściem [emoji122][emoji122][emoji106]

Ja też muszę się pochwalić[emoji16][emoji12], żonę mam wspaniałą, wszystkim powtarza, że mąż z hobby to mąż zadowolony, wyluzowany i pełen energii [emoji123][emoji16], tylko trzeba pamiętać żeby wszystko robić z umiarem [emoji12][emoji106].

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam ... dodaje jeszcze "jeśli otaczasz się właściwym towarzystwem"  ;)  :P  :D

• Like 1

Ostrze bardziej użyteczne. Da się uciąć, posmarować, ukłuć.

W moim LM, jedynie uciąć, ukłuć. 

Nie ten profil ostrza: https://photos.app.goo.gl/A8hbuGL2YvQZsLz76

Stal też chyba, nieco gorsza.

Posiadam LM i jestem zadowolony

Ale ostatnio zakupiłem podróbke sebenza z aliexpres i jest super ..podobna do sanremu...

• Like 3

Stał w LM to o ile pamiętam coś zbliżonego do 420,czyli budżetowa nierdzewna, teoretycznie to co sanrenmu będzie lepsze ale tu dochodzi kwestia jak chińczyk zahartowal... Sam miałem sanrenmu i to na prawdę fajny nożyk, a jeszcze to uczucie taniosci :) jak z leathermana to tylko toole, noże maja słabe.

• Like 1

Dotarły do mnie nowe zabaweczki ;) 

Pierwsze testy wyszły dość obiecująco.

Co prawda kijek nie nada się pod moje zastosowania, ale to pikuś! Najbardziej cieszy mnie MGX, widać przeskok w porównaniu do moich poprzednich sprzętów.

Najlepiej wypada z Varivase'm High Grande, HM80 też niczego sobie trzeba po prostu bardziej uważać. Docelowo będzie plecioneczka z Egi, a nad żyłką jeszcze się zastanowię.

R0ygHhP.jpg

FeG51v2.jpg

• Like 3

Revo MGX :D Będziesz mega zadowolony... Mam od jakiegoś czasu - praca bajka. Do tej pory nie miałem może dużego doświadczenia z castingiem, ale mam też curado k201HG. Przy MGX'ie ten Shimano to traktor... :D

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Revo MGX :D Będziesz mega zadowolony... Mam od jakiegoś czasu - praca bajka. Do tej pory nie miałem może dużego doświadczenia z castingiem, ale mam też curado k201HG. Przy MGX'ie ten Shimano to traktor... :D

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Mój dodatkowo jest spięty z lekką szpulą. Będzie współbudował zestaw pstrągowy pod twitche, trzeba tylko jakiś kijek do tego dobrać.

Egzemplarz jerkowy, ale skąd przywędrował to nie mam pojęcia.