5384 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Od jakiś 3 lat na średnio i ciężko używam tylko tą serię YGK Będziesz zadowolony ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Super zestaw! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Można prosić o linka to tej plecionki YGK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Nie wiem jak jest teraz, ale jak była nowością kupiłem #1.2 i #1.5, obie pękały mi daleko od węzła, nigdy potem już do nich nie wróciłem Edytowane 8 Listopada 2019 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Super zestaw! Dzięki! Fakt super zestaw tylko niestety swoje kosztuje...Można prosić o linka to tej plecionki YGK Mi osobiście udało się kupić za 85zł tutaj na forum, ale znalazłem w fajnej cenie tutaj https://sklep.brc.com.pl/mobile/pl/p/Japonska-plecionka-osmiosplotowa-YGK-G-SOUL-UPGRADE-PE-WX8%2C-150m/1135Nie wiem jak jest teraz, ale jak była nowością kupiłem #1.2 i #1.5, obie pękały mi daleko od węzła, nigdy potem już do nich nie wróciłemWydaję się naprawdę mocna "woda wszystko zweryfikuje!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Nie wiem jak jest teraz, ale jak była nowością kupiłem #1.2 i #1.5, obie pękały mi daleko od węzła, nigdy potem już do nich nie wróciłem Dzięki! Fakt super zestaw tylko niestety swoje kosztuje... Mi osobiście udało się kupić za 85zł tutaj na forum, ale znalazłem w fajnej cenie tutaj https://sklep.brc.com.pl/mobile/pl/p/Japonska-plecionka-osmiosplotowa-YGK-G-SOUL-UPGRADE-PE-WX8%2C-150m/1135Wydaję się naprawdę mocna "woda wszystko zweryfikuje!" Między "pękały mi daleko od węzła", a "wydaje się naprawdę mocna" jest subtelna różnica. Opinie o plecionkach są wypadkową doświadczeń/łowisk/częstotliwością wędkowania. Mi zdarza się łowić 7 dni w tygodniu w wodach teoretycznie nie wymagających mega wytrzymałości linki. Ale osobiście nie znalazłem plecionki, która nie ulega "zmęczeniu" w takim tempie, żebym mógł inwestować grubą kasę w topowe produkty. Nieważne, czy są to 4, czy 8 splotówki. Zawsze po jakimś czasie muszę odcinać kilka metrów linki. No i teraz rodzi się pytanie, czy warto kupować linkę za 80 +, która po 1 mieś. zacznie się strzępić/rozwarstwiać? Za taką cenę mogę kupić ponad 300 m. 4-ro splotowej linki (nie Aliexpressowej) i łowić bez stresu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) To uściślę, #1.5 porwałem w dwa lub trzy dni, pękała kilkanaście metrów od węzła, #1.2 po pierwszej takiej zrywce odwinąłem i wyrzuciłem Na szczęście były to jeszcze czasy, w których zawsze miałem przy sobie szpulę innej linki na zapas. Jakoś się tak zraziłem, że od tego czasu oprócz Egi Metal (tą mogę polecić) nie miałem już linki YGK. Edytowane 8 Listopada 2019 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Ja mam Upgrade 4X w dwóch rozmiarach. Do ul casta 0.6 i 1.5 pod szczupaka. Kolor szary z różowym znacznikiem. Z obu jestem bardzo zadowolony. Grubsza raz tylko odstrzeliła przynętę przy brodzie, na zaczepach wyciągam wszystko i jeszcze nie puściła. Do cieńszej zawsze mam przypon FC 5-6lb i zawsze to on strzela pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Nie wiem jak jest teraz, ale jak była nowością kupiłem #1.2 i #1.5, obie pękały mi daleko od węzła, nigdy potem już do nich nie wróciłemMoże jakieś podjebki kupiłeś? Używam g-soul chyba od czterech lat w różnych wydaniach i przekrojach i dobrze znoszą angielskie rzeki solankę czy skandynawskie skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 To dobrze, że służą, ja nie mam już potrzeby wracać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wczoraj odebrałem od @mekamila nowy patyczek (cast 1-7g/198cm) z pełnego włókna. Na sucho jest genialny, po machnięciu natychmiast gaśnie. Co dalej okaże się nad wodą. Jeśli pogoda dopisze to w poniedziałek pierwsze próby i fotki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Pare gumofilców pod sandacze wjechało. W poniedziałek sprawdzimy skuteczność[emoji6] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Można prosić o linka to tej plecionki YGK Na przykład tutaj YGK X8 Upgrade w dobrej cenie również tutaj:https://superwedkarz.pl/307-ygk-g-soul-x8-upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Toro i Imaxy ok[emoji106] Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Czasem, jak się chodzi, to udaje się trafić Edytowane 17 Listopada 2019 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nowy budżetowy zestaw okoniowy na ponton. Tsuri Emotion by Crony 722-8, nowy z giełdy JB.Daiwa Fuego LT 2500, używka z giełdy stan idealnyLinka Duel Hardcore 8x 0.6 od Mefisto Zestaw udało się kupić za niecałe 6 stówek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 "Dobry wynik"???? jak na talona VI+. ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 "Dobry wynik"???? jak na talona VI+. PhotoPictureResizer_191119_181115816-3148x4197.jpg ????Co Ty znowu wymysliłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Co Ty znowu wymysliłeś ???? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 IMG_20191119_185224-2880x3840.jpg ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 IMG_20191119_185224-2880x3840.jpg ????Pstrągi maja przejebane... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 "Dobry wynik" jak na talona VI+. PhotoPictureResizer_191119_181115816-3148x4197.jpg Pioterek to nowy blank czy stare oskrobane i odchudzone ? Wynik rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Pioterek to nowy blank czy stare oskrobane i odchudzone ? Wynik rewelka To jest stary blank, skrobnięty, polakierowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 No to się będzie działoCiekawe czy kropki będą gotowe na wielkie starcie. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Mały ale... wariat:-) szczególnie na 14500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi