suli102 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejne dziecko w rodzinie;-) Dzieki @Guzu!!! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejne dziecko w rodzinie;-) Dzieki @Guzu!!!Daleko posunięta Shimanoza czy niewiara w OFE ? p.s. Nie ma odpowiednio zielonej emotikonki żeby pokazać jak zzieleniałem z zazdrości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A ja już myślałem, że moja pięciokołowrotkowa rodzina to przesada...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Początkowo nie za bardzo "podniecałem " się tymi stelkami . Teraz kiedy mam już jedną wiem co to Shimanofobia xD . Piękna kolekcja I jeszcze ta czarna korbka [emoji7] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejne dziecko w rodzinie;-) Dzieki @Guzu!!!Łowisz na nie kolego czy tylko chęć posiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Szkoda tylko,że Stelle mają oklejaną szpulę naklejką.Taki drogi młynek a strasznie oszczędzają na bzdetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jak widac lowie tez na nie :-) Choc wole je zbierac:-) @kapi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To już wiem skąd później na giełdzie kręcioły które były 2 razy w roku nad wodą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Kolejne dziecko w rodzinie;-) Dzieki @Guzu!!!Lekką ręką 25 K na stole...toż to wymarzony Passat B6 dla Kowalskiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 ale Suli to nie Kowalski . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 ale Suli to nie Kowalski . Czyżby Nowak? Joke rzecz jasna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Chyba nie Panie @Tomy:-) Zreszta mam nadzieje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 U mnie będą pierwsze próby z wąsatym.Na zbiornikach łowię często karpie na feeder metodę i dość często ryba jest zdjęta przez suma w trakcie holu.Często zjadają mi koszyki z pelletem.Z brzegu castem czy spinem to nie ma szans a z łódki nie wolno.To im coś tam podam na tej armacie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Eee tam sumy Ja widzę zastosowanie tego kręcioła w UL spinie xD Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Eee tam sumy Ja widzę zastosowanie tego kręcioła w UL spinie xD Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaNo!Na pewno dobrze by wyważał kije co niektórych Polskich rodbuilderów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Niech ktos mi odpowie czemu wszyscy kochaja sie w podwojnych korbkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wygodniejsze i "szybsze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 jaka wielkość tej betoniary , łowie na 7500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 jaka wielkość tej betoniary , łowie na 7500To mój też 7500.Dzisiaj się uczyłem tym rzucać bo na tej miejscówce nie wolno wywozić.Ja pierdziele,masakra na początku ale potem już szło.Wędka będzie stała zawsze przy łowieniu na feedera.Wtedy mi te wąsy wchodzą w łowisko.Jak zjadają mi karpie 40stki razem z zestawami to małe raczej nie są.Przy nurkowaniu 2 metrówki widzę często.Akurat na tej żwirowni są długie ale mają stosunkowo wąskie łby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 taaa trzeba się przyzwyczaić do rzucania wciągarką samochodową z przyczepionym do niej kijaszkiem , będziesz łowił na pellet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak zamierzam.Choć przy federze jak mi wchodzą japońce cały czas się im odgrażam że będą dyndać na bojce.Nie da się łowić jak te piranie wpadną w łowisko. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 da sie te wąsate w szczególności , podwiązkę to raczej przy samym brzegu , potnij kilka rybek i przy brzegu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Do wszystkiego idzie sie przyzwyczajic od czasu do czasu lowie 30000 i nie przeszkadza mi to wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 w morzu łowisz ? 3000 to maleństwo :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak dobrze zera policzyć .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi