huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Mały ale... wariat:-) szczególnie na 14500Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Jet Beam JET-PA12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Nowe narzędzie do połowu okoni???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Coś pięknego... W pl gdzieś to wyrwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nowe narzędzie do połowu okoni IMG_20191121_165522.jpg IMG_20191121_165246.jpg A jednak ? dawaj znać po obłowieniu czy masz takie zdanie jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ja dzisiaj odebrałem swoje nowe narzędzie do łowienia okoni, miała być Finezza 15 lub 19, A skończyło się na Matagi Super Shore LL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Ja dzisiaj odebrałem swoje nowe narzędzie do łowienia okoni, miała być Finezza 15 lub 19, A skończyło się na Matagi Super Shore LL Będzie pan baaardzo zadowolony. Pomimo tego, że to fast to nie spadają z niego nawet i nieduże okonki.Dla mnie osobiście to lepszy wybór od finezzy, którą także miałem przyjemność i pomachać i połowić. Edytowane 22 Listopada 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Pike Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dwa takie zestawy w tym miesiącu. Jutro testowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Cast rulez i to jak widzę obosieczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Pike Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Cast rulez i to jak widzę obosieczny A jakoś nie mam problemu z kręceniem prawą i lewą korbą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A jakoś nie mam problemu z kręceniem prawą i lewą korbą. Podczas yebnięcia to nie przeszkadza, ale cast na lekko to już trochę inna bajka choć rzecz jasna można nauczyć się wszystkiego ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A to nowa wykałaczka okoniowo-pstrągowa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ooo panie, mocna rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A to nowa wykałaczka okoniowo-pstrągowa YAMAGA (3).jpg YAMAGA (4).jpg 75472916_420614495297857_8856395153317822464_n.jpg YAMAGA (2).jpgPiękna ale, dla mnie abstrakcja. Czasem żałuję, że tak lekko nie potrafię. Próbowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) W niedzielę zawody Area Trout Przeznaczenie: TęczakPrzynęty: gumki na 3mm wolframie Jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie. Czy dorówna Illexowi Pepper ? Edytowane 22 Listopada 2019 przez 5384 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Piękna ale, dla mnie abstrakcja. Czasem żałuję, że tak lekko nie potrafię. Próbowałem Dasz radę i to na pewno tylko takie łowisko jest Ci potrzebne. Zajrzyj w maju przyszłego roku na Żeliznę w lubelskie i moment zmienisz zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Coś pięknego... W pl gdzieś to wyrwałeś?Od użytkownika tego forum, zresztą była tutaj na giełdzie swojego czasu i nikt jej nie przygarnął???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Będzie pan baaardzo zadowolony. Pomimo tego, że to fast to nie spadają z niego nawet i nieduże okonki.Dla mnie osobiście to lepszy wybór od finezzy, którą także miałem przyjemność i pomachać i połowić.Mam taką nadzieję, pierwsze wrażenie wywarł na mnie tak dobre, że będę się zastanawiał nad Super Twiching Special pod sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mam taką nadzieję, pierwsze wrażenie wywarł na mnie tak dobre, że będę się zastanawiał nad Super Twiching Special pod sandacza Pierwsze wrażenie bywa błędne Połów chociaż kilka godzin najlepiej takich z rybkami i potem dopiero podejmuj decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dwa takie zestawy w tym miesiącu. Jutro testowanie. Na prawą i lewą rękę. Zazdroszczę wszechstronności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Na prawą i lewą rękę. Zazdroszczę wszechstronności. Przy takich zestawach i Ty dasz radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Będzie pan baaardzo zadowolony. Pomimo tego, że to fast to nie spadają z niego nawet i nieduże okonki.Dla mnie osobiście to lepszy wybór od finezzy, którą także miałem przyjemność i pomachać i połowić.Miałeś finezzę prototype w ręce?Bo jak się nie mylę to pisałeś kiedyś chyba o nuovo, a to zupełnie inne patyki. Edytowane 22 Listopada 2019 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Taki kijek se sprawiłem Blank: Kraag XF 6'6" 18lbPrzelotki: Fuji Torzite T2Rękojeść: pianka, uchwyt American Tackle APEX, 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Niezła Osa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Osa- kosa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi