morales Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Nowa szpada brzegowa. Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 w HM to faktycznie moze byc szpada,- Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Taki "wariat" mi się przypadkiem trafił 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Wariat od @Pride'a. Edytowane 30 Listopada 2019 przez Koincydencja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 I ja mam takiego uroczego wariata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 To na waszych łowiskach macie tak zdesperowane ryby, że wam biorą na tak brzydkie przynęty? Bez pół litra bym jej nie założył [emoji51][emoji23] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 To my jesteśmy tak zdesperowani 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) To na waszych łowiskach macie tak zdesperowane ryby, że wam biorą na tak brzydkie przynęty? Bez pół litra bym jej nie założył [emoji51][emoji23] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaMarcin, pamiętasz jak mówiłem, że jak jest nędza na idealnych miejscówkach to łowimy w "brzydkich" miejscach? Do tego dokładamy takie brzydkie przynęty (i pół litra, które zawsze jest ostanią nadzieją) ...i sukces murowany!!! Edytowane 30 Listopada 2019 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Stadko Kobików na pstrągowy sezon dojechało. 5-7 cm woblerki. Oby do stycznia[emoji16] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Taki "wariat" mi się przypadkiem trafił Ja już dzisiaj patrzę jednym okiem i nie bardzo widzę, ale co to jest? Kret? ????Też nie wiem, czy bym to wyjął z pudełka i założył, połówka to może mało???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Ja już dzisiaj patrzę jednym okiem i nie bardzo widzę, ale co to jest? Kret? ????Też nie wiem, czy bym to wyjął z pudełka i założył, połówka to może mało????????????To jest mała myszka w mojej ocenie, a jak studnia to i mysz ryba ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 To nie zakup a prezent od Andrzeja (@endriu24)... chyba nie częste wersje kolorystyczne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 a ja z ciekawości jakiś czas temu zakupiłem takie oto coś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Zaskakująco dobre hamulce, całkiem nisko dołem jak na taki sprzęt, no i włączanie terkotki bije na głowę aktualne konstrukcje o ile to taki sam jak miałem ja Z drugiej strony miałem zbyt krótko aby w miarę obiektywnie ocenić. Czaiłem się nawet na podobną konstrukcję od Tsurinoya chyba, ale trafił się abu 3601 sx i ... Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 a ja z ciekawości jakiś czas temu zakupiłem takie oto coś ...i czekamy na opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) ...i czekamy na opinię nie połowiłem nim wiele bo to takie "narzędzie" do rezerwowej wędki na okonie, która zawsze musiała być na łodzi - dropshot lub cięższa główka do okoniowania (7-10 gram ołowiu plus 3 cale mięsistego silikonu bez pracy własnej). najlżej jak próbowałem tym łowić to było 4 gramy plus 2 cale kajtka i dawało radę zadziwiająco dobrze. najwięcej czym obciążyłem łożyska to 10 gram plus 12 cm jaskółka przy sandaczowaniu - i tu wielkie zaskoczenie na plus, latało po horyzont. jest to konstrukcja ciężka i dziwnie uzbrojona. karbonowa korba ubrana jest w "podwójne" relatywnie grube aluminiowe knoby podparte łożyskami. do szpuli dostaniemy się odkręcając śrubki. hamulec walki "łapie" beton po kilku kliknięciach. sama szpula nie ma tendencji do toczenia się w nieskończoność nawet przy zerowych ustawieniach magnetyka i docisku. oporówka nie jest "super stoperem" i jest zdecydowanie wyczuwalny ruch "w tył". gabaryty zewnętrzne są niewielkie a konstrukcja jest asymetryczna - wygoda dla małych dłoni. szpula jest "zasłonięta" przez dużą przestrzeń na kciuk - z jednej strony daje to bardzo wygodne podparcie uchwytu, z drugiej, trudniej kontrolować pracę szpuli kciukiem. więcej będę mógł powiedzieć jak wszystko rozkręcę, umyję i nasmaruję. ten model nie ma terkotki w hamulcu. Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Przemsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 2019 Black Friday przyniosl... to jest Bedzie na nowy sezon. Czyli juz niedlugo. Taka tam, kolejna u mnie, wariacja na bazie Stelli 18 (c3000). 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Taki tam zestaw na black friday sobie zmontowalem[emoji16] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Grudnia 2019 przez mackot88 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Widzę, że w pudle wszystko na "w" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W tym tak[emoji3] W innym na S, W jeszcze innym tez na S [emoji3] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W tym tak[emoji3] W innym na S, W jeszcze innym tez na S [emoji3] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka A gdzie to były takie dobre promocje.? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ogolnie wiekszosc na allegro. A ze mialem sporo monet, to w polaczeniu z przecenami wyszly w niezlej cenie[emoji4] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W tym tak[emoji3] W innym na S, W jeszcze innym tez na S [emoji3] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka w wolnym tłumaczeniu dziki sprzęt i zachód-in czy się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 2019 Black Friday przyniosl... to jest Bedzie na nowy sezon. Czyli juz niedlugo. Taka tam, kolejna u mnie, wariacja na bazie Stelli 18 (c3000). Wiesz co...? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ogolnie wiekszosc na allegro. A ze mialem sporo monet, to w polaczeniu z przecenami wyszly w niezlej cenie[emoji4] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu TapatalkaTo 9 czy 12? Pod sandacza może bym coś sobie też skompletował Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi