mackot_88 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przede wszystkim 12cm, 9ki mam ze 2-3 szt. ,ale jakies takie male sa[emoji6][emoji4] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Właśnie szukam czegoś "innego" na sandacze i okonie na lekko i po myslelm o tych westinach dla odmiany Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Do mnie już Mikołaj dojechał z Finlandii,expresowo w trzy dni ,naprawdę mogę polecić ten sklep. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragon Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Fajnie Ci, mi jeszcze nie wyslali a zamawialem w piatek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Fajnie Ci, mi jeszcze nie wyslali a zamawialem w piatek :/Mnie też jeszcze nie wysłali a też zamawiałem i płaciłem w piątek :-( Dobrze, że do kolegów przychodzą, bo byłby lekki stres.PS. Chyba nieco odbiegliśmy od tematu wątku. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez radeqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Do mnie już Mikołaj dojechał z Finlandii,expresowo w trzy dni ,naprawdę mogę polecić ten sklep.Nie chcę już tych garminów za darmo. W tym roku wyjątkowo słonecznym tyle co ja się namęczyłem żeby coś zobaczyć przy tym wyświetlaczu. Czara goryczy się przelała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Do mnie już Mikołaj dojechał z Finlandii,expresowo w trzy dni ,naprawdę mogę polecić ten sklep.Na pierwszy rzut oka myślałem, że chwalisz się mikrofalówką ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie chcę już tych garminów za darmo. W tym roku wyjątkowo słonecznym tyle co ja się namęczyłem żeby coś zobaczyć przy tym wyświetlaczu. Czara goryczy się przelała ... mówisz że aż taka lipa z tym wyświetlaczem ? może jakaś osłona albo folia przeciwsłoneczna na ekran ? nie pomogło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Może by i pomogła. Nie wiem na ile ... Mnie jeszcze dobijało w**** nie intuicyjne menu. Obrazowanie jest spoko ale te 2 rzeczy to za duzo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Którego Garmina miałeś? Ja mam 92 sv i w największym słońcu obraz jest czytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 5 i cały sezon z 7. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ja miałem 7 i problemu nie miałem przez 2 lata... Teraz echomap plus 92 i też wszystko widzę... Może coś masz z ustawieniami nie teges Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jasność na 100% ... zresztą piszą o tym w wątku o STRIKERach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Mam 7 sv żadne problemy w słoneczne dni u mnie nie wystepują. A menu jest bardzo łatwe i intuicyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Pamiętajcie, że każdy z nas ma inny wzrok i inne odczucia związane z użytkowaniem różnych ekranów na słońcu[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Mam 7 sv żadne problemy w słoneczne dni u mnie nie wystepują. A menu jest bardzo łatwe i intuicyjne.nie widziałem różnicy między ekranem w 5 a 7 ... DV !!! Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na pierwszy rzut oka myślałem, że chwalisz się mikrofalówką ????????????Miałem to samo ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Taki tam zestaw na black friday sobie zmontowalem[emoji16] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu TapatalkaI cyk... Ogdapione Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 I cyk... Ogdapione Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTen Slim w górnej prawej przegródce z oliwkowym grzbietem mega mi się sprawdził w tym sezonie na okoniach tylko ciut mniejszy rozmiar.Super guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 No wjechała wędeczka Teton 2-10 + daiwa ss air , zamawiam pletkę i nad wodę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ...PLECIONKĘ (!) 0.6? Fajny zestaw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Mój zakup, jeszcze na łódkę tylko czekam. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Była fajna okazja, nie mogłem być obojętny [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyrdys Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Rybomania w Warszawie udana. W planach był zwykły a jest limitowany - Graphiteleader Silverado GSIS-742ML-LE Edytowane 11 Grudnia 2019 przez spyrdys 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi