Alexspin Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Wow, hurtowy zakup, czy przewidywana szybka demolka jednego z nich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyrdys Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Wow, hurtowy zakup, czy przewidywana szybka demolka jednego z nich? Nie. jeden jest dla kolegi. Zaufal mi w ciemno☺️ Edytowane 12 Grudnia 2019 przez spyrdys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Mam Silverado 742ML i jestem mega zadowolony z tego kija. Bardzo uniwersalny kijek. Super trzyma ryby, praktycznie zero spadów od małych okonków po mojego rekordowego bolenia 77cm. Szczerze gratuluję zakupu????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Nowy zestaw do lekkiego łowienia.Blank zachwyca swoją smukłością i myślę że w końcu nie będą miał dylematu co dzisiaj zabrać nad wodą,lekki a może mocniejszy zestaw 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Uzupełnienie pstrągowego arsenału o nieco dłuższy i mocniejszy kijek. Mianowicie Konger World Champion Impuls 2,70 5-18g 6-12lb. Zielony blank, ale IM7, czyżby jest to druga seria? Trzecia była już na czarnych blankach również im7? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Pierwsza seria - mam taki sam.PS. zrób fotę całej wędki tak by było widać dolnik i szczytówkę obok siebie oraz samą rękojeść Edytowane 13 Grudnia 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Pierwsza - mam taki sam.Pierwsza na pewno nie bo były jeszcze z grafitu IM6. Zastanawiam się jaki podpiąć młynek. Myślę nad czymś z roczników 98-02, oczywiście JDM lub nowoczesne kołowrotki np. TP 15. Który będzie lepiej pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Ja podpinam Technium MgS 2500 lub TP XTRa 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Nowa plażowa armata Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Żbiku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nowa plażowa armata F91BF3B4-B211-4FE7-9738-C6230143DD87.jpeg 1FFBD520-B1F9-419E-B470-46F753801555.jpeg B7902098-1C6E-490C-B039-5FE6F84BF4A8.jpegI jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nad morzem dopiero raz. Lata z tego tak po 105-110m (licząc obroty na TP XD 4000XG - 99cm/obrót), dobrze zbalansowana, fajnie się ładuje. Na ryby musi jeszcze poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Uzupełnienie pstrągowego arsenału o nieco dłuższy i mocniejszy kijek. Mianowicie Konger World Champion Impuls 2,70 5-18g 6-12lb. Zielony blank, ale IM7, czyżby jest to druga seria? Trzecia była już na czarnych blankach również im7?Pierwsza: Champion-blank zielonydruga: Word Champion-blank zielonytrzecia :WRX? -blank czarnyczwarta: nie wiem jakie oznaczenie-blank zielony Tak by wynikało z mojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 World Champion też był czarny (mam takiego) a nie był to jeszcze Wrx. Mam pierwszy czarny jaki wyszedł. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 No i nazwę miały inną.Najpierw były Impuse jak ten z fotki a później Impuls.Ten Twój czarny WC to chyba jeszcze Impulse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nad morzem dopiero raz. Lata z tego tak po 105-110m (licząc obroty na TP XD 4000XG - 99cm/obrót), dobrze zbalansowana, fajnie się ładuje. Na ryby musi jeszcze poczekać jaki ciężar przynęty przy tych 110m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Lata z tego tak po 105-110m (licząc obroty na TP XD 4000XG - 99cm/obrót)Zapewne spory odcinek z tych 110 m pochłania balon z plecionki.Jak to zazwyczaj nad morzem. Ale też mam takie schizy, że stojąc w solance liczę obroty korbką. Dla zabicia nudy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Przynęty 26-28g i mega lotne (Westin 360) Krzyśku, odliczyłem wybranie luzu linki po rzucie, liczyłem obroty od momentu „poczucia oporu”. Do tego trafiłem na w miarę fajną pogodę i wiatr nie utrudniał rzutów i nie robił balonów. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Kuba, w żadnym wypadku nie kwestionuję tego, że z takiej wędki lata naprawdę daleko. Bo istotnie lata.Tylko że niestety, nawet po pierwszych kilku obrotach korbką i uzyskaniu kontaktu z przynętą, przez jakiś czas nie mamy idealnie prostego odcinka plecionki. Chociaż zastrzegam, że moje obserwacje dotyczą łowienia przynętami 18-22 g, bo takie najbardziej lubię. Także być może nie mam racji, jeśli chodzi o przynęty cięższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Na początku tego roku, jak zacząłem dopiero łowić trocie z plaży, sprawiłem sobie tego TP XD. Te 99cm nawoju daje idealne prawie wyliczenie odległości rzutu. Rekordy jakie do tej pory robiłem, przy kompletnej flaucie w kwietniu i maju tego roku to 116-114 obrotów korbki. Zapewne pare metrów zostanie „zabranych” na wykasowanie balona, tu się zgodzę z Tobą. Nie spodziewałem się jednak, ze takimi plażowymi przynętami mogę rzucać po 100m (zawsze obstawiałem 60-70 max) Liczę, ze z tego kija, przy takich samych warunkach, będę rzucał dalej Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jestem zaskoczony ze tak fajnie wyważyla tego kija[emoji7] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Jak się robi drugą zmianę w pracowni to brzękadło jest na wagę złota żeby nie zwariować. Bokiem mi już wychodziły playlisty z tableta i YT, który co kikadziesiąt minut sprawdza czy oby waruję posłusznie przy monitorze żeby oglądać reklamy podpasek. Poszedłem kupiłem radyjo. Gra zadziwiająco czysto i w sumie chyba głośniej niż mój zestaw 2+1 podłączony do tableta. Radio z najlepszym zasięgiem w ofercie M.Expert, kosi wszystkie odbajerzone sony, aeg i grundigi... prosto z Bydgoszczy Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Hesher 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 I pięknie wygląda ... jak z Bydgoszczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 I pięknie wygląda ... jak z Bydgoszczy A Toruń blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Te piękne były g.... warte. Jak w życiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Przyznaj się, że miałeś tylko 12zł przy sobie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi