Adam NDG Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Przynajmniej skończycie na jakiś czas z zbędnymi wydatkami w wędkarskim Teraz macie w co inwestować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Przynajmniej skończycie na jakiś czas z zbędnymi wydatkami w wędkarskim Teraz macie w co inwestować Nie w moim przypadku w wędkarstwie nie ma zbędnych wydatków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 gratulacje i zdrowka przede wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Gratulacje Bartosz. U mnie podobna historia. Czwarta córeczka . PozdrawiamCzwarta ?! Całego miasta będziesz pilnował :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Co Ty Waldi las.bedziesz karczowal?? Do cięcia i rąbania drzew ....i drew są lepsze narzędzia. To jedynie EDC, którym nie tylko karton otworzę, czy sznurowadła "rozwiążę". Do moich zadań wystarczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Do cięcia i rąbania drzew ....i drew są lepsze narzędzia. To jedynie EDC, którym nie tylko karton otworzę, czy sznurowadła "rozwiążę". Do moich zadań wystarczy[emoji16]Za duży na EDC [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Marcin. Jak zwał, tak zwał. Mniejsze mam. Większe też. Z klingą stałą również.Jak wolisz, to "kolejny nożyk do kolekcji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ależ ja tam nic nie mam do tego co w kieszeni nosisz [emoji846] Znam takich, dla których idealnym EDC jest 4.5" głowni w folderze. Kiedyś miałem noży za dobrą łódź z silnikiem i przyczepą, a dzisiaj mam jeden ZT 0450 i jestem szczęśliwy jak nigdy [emoji846] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Gratulacje Bartosz. U mnie podobna historia. Czwarta córeczka . PozdrawiamNo to gdy się "sypną" zięciowie, pójdziesz z torbami przy wypłacaniu posagów... Ja mam tylko dwie (już mocno dorosłe, młodsza 40 lat) i wiem jak to było... Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 A oto moja część prezentu świątecznego Justyna podpatrzyła jak przeglądałem wątek Eluski, naprawdę udało jej się mnie zaskoczyć Łowić będą tylko w wyjątkowo pewnych i bezzaczepowych miejscach. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (...)Łowić będą tylko w wyjątkowo pewnych i bezzaczepowych miejscach.No to mizerne szanse żeby coś złowiły - gdzie patyki tam wyniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 No to mizerne szanse żeby coś złowiły - gdzie patyki tam wyniki Wystarczy żeby złowiły po jednej rybie, później trafią do gablotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Do rodzinki Bantamów z rodowodem od lat 70-tych XX w. dołączył właśnie najmłodszy przedstawiciel rodzinki, Bantam MGL 2018 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Do rodzinki Bantamów z rodowodem od lat 70-tych XX w. dołączył właśnie najmłodszy przedstawiciel rodzinki, Bantam MGL 2018 Czy widzisz w tej rodzinie jakiś konflikt pokoleń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 W pewnym stopniu tak. Nie możemy ustalić czy leworęczne, to dla praworęcznych a więc prawica jest w przewadze czy też praworęczne bliższe są lewicy i stanowią preferowaną mniejszość?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Był pierwszy test nad wodą. Super dobrana para ...i pomyśleć, że za dwa dni Wigilia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Do jakiego zakresu przynęt planujesz go użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Z tym kijem to do 30-tu.W innym zestawie spokojnie da radę nawet 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Pierwszy multik, który podoba mi się wizualnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Jak weźmiesz do łapy to spodoba Ci się jeszcze bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Jest prezent dla najmłodszego wnuczka. Ishaband Brilliance GH100: Idealnie wyważa STORM Adventure 3,5-7g (5-15g). Będzie miał z czym wystartować wiosną. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Alexspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Sam też będziesz machał ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Ja mam czym machać, aż 4 zestawy, w tym 3 z rąk @Mekamila. Ten STROM z GH100 jest wyłącznie dla wnuczka. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Mikuś się ogarna i dostałem Oakleye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Ja mam czym machać, aż 4 zestawy, w tym 3 z rąk @Mekamila. Ten STROM z GH100 jest wyłącznie dla wnuczka. Aż 4 zestawy mówisz? ... piękna inauguracja przygody ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi