Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Aż 4 zestawy mówisz? ... piękna inauguracja przygody :good:  :clappinghands: ... ;)  :D

Prawdziwa inauguracja to była w listopadzie (nie liczę nauki i treningów) 2017 r. z Black Rockiem 10-35g+Tatula CT 100HSL na zawodach w Gdańsku. Teraz mój arsenał to:

- Mekamil/1-skład/pełny blank/182cm/1-6g/6lb+Tatula/szpula 5,6g;

- Mekamil/1-skład/pełny blank/168cm/4-10g/8lb+Konger Streeto/szpula 13g;

- Pinnacle (tunning Mekamil)/2-skład/182cm/7-21g/15lb+Tatula/szpula 10,3g;

- Storm/2-skład/198cm/14-30g/20lb+Tatula/szpula16,7g.

Mam w czym wybierać, problem z czasem, a jeszcze większy z rybami... :(

Ale to wszystko już nie jest takie nowe... przepraszam za offtop :ph34r:

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

A mnie Mikołaj przyniósł dziś taką rózgę ;) Blank od kilku miesięcy czekał na wenę i w końcu się doczekał ;) Jest zielono i złoto (mega fajne złote Fuji Sic )

Bartek to potrafi zamontować coś co odróżnia się na tle innych projektów ,"złoty a potrafi być taki skromny ".

Super Kuba,- dawno nie widzialem tak gustownego zestawienia kolorystyczno-koncepcyjnego Lamiglasa RR

• Like 1

Super Kuba,- dawno nie widzialem tak gustownego zestawienia kolorystyczno-koncepcyjnego Lamiglasa RR

Bartek nie ma ze mną łatwo... Zawsze sobie powymyślam zestawienia, kolory, materiały. A potem on się zastanawia jak to ma wykonać. No ale to już nie mój problem ;) Nie mniej wychodzi mu to całkiem niezle ;) Choć marudzenia z jego strony jest dużo... ;)

To jest tak trochę jak z architektem i wykonawcą. Przyniosłem mojemu majstrowi projekty wykończenia domu od naszej architektki. Jacek spojrzał na nie i stwierdził: „no chyba ją poje...ało...” ;)

Edytowane przez Żbiku
  • Like 1

Jak się robi drugą zmianę w pracowni to brzękadło jest na wagę złota żeby nie zwariować. Bokiem mi już wychodziły playlisty z tableta i YT, który co kikadziesiąt minut sprawdza czy oby waruję posłusznie przy monitorze żeby oglądać reklamy podpasek. Poszedłem kupiłem radyjo. Gra zadziwiająco czysto i w sumie chyba głośniej niż mój zestaw 2+1 podłączony do tableta. Radio z najlepszym zasięgiem w ofercie M.Expert, kosi wszystkie odbajerzone sony, aeg i grundigi... prosto z Bydgoszczy B) :rockon:

attachicon.gif IMG_20191214_184950.jpg

Diable moje "pracowniane" jeśli chodzi o ilość wyłapywanych stacji nie należy do najlepszych ale dźwięk z niego ma wyjątkowy klimat [emoji4]43a4edabf66a44cedaa76f1ae22cc00a.jpg

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 12

A ja się zastanawiałem czyj to taki ładny Lamiglas na profilu BB na Insta :) Wyrazie czego biorę bez rezerwacji ;)

Kolejny poważnie zainteresowany!

Wy i tak obaj razem wykonacie nim 8 rzutów, a u mnie chociaż bedzie miał co robić [emoji4]

Sorry za ot.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

A mnie Mikołaj przyniósł dziś taką rózgę ;) Blank od kilku miesięcy czekał na wenę i w końcu się doczekał ;) Jest zielono i złoto (mega fajne złote Fuji Sic)

Piękny! Chyba muszę oddać swojego do przezbrojenia bo mi sie już nie podoba jak zobaczyłem ten egzemplarz :D

Teraz muszę uprosić Tomka o kolejne dwa poszukiwane Lamiki...

9" 12lb z tej serii (RR)jest najciezej dostac.

Ja juz 5 albo 6 rok na nia poluje i nic sensownego jeszcze nie widzialem....Ale...Zywi niech nie traca nadzieii  ;)

Edytowane przez Rheinangler

Arku, też poluje na zieloną 9ciostpówkę ale podczas tego procesu trafiam na rzeczy, które również mogę polecić, np. kij który w mijającym sezonie dał mi mnóstwo frajdy...bez wodotrysków i widziałbym go w nieco bardziej odlotowym designie ale żal oryginalnego lakieru a wędkę kupiłem w stanie idealnym

post-50477-0-35550500-1577487619_thumb.jpg

post-50477-0-26056400-1577487644_thumb.jpg

• Like 4